کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
سلام
نذر کنید به موسسه محک یا شیرخوارگاه کمک کنید. از همه چی بهتره.
تشکر کنندگان: beni67 ، King Eagle ، faridl14 ، girl 1368 ، tenardie2bai ، MEHR52 ، lighter ، Fifi2015 ، roya r ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
اومدم یه اعترافی کنم
الان یه هفته است به عنوان مادر و همسر خونه هیچ گونه تمیز کاری نکردم
خلاصه که همش اینجام
الان پاشم یه حال اساسی به خونه بدم که حتما تا آخر هفته باز همین برنامه است
تشکر کنندگان: beni67 ، King Eagle ، girl 1368 ، tenardie2bai ، adonis2006 ، satin ، lighter ، Fifi2015 ، karkiaa ، amirghn ، alirezanz ، h.shayan ، farshid232 ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 09:53)King Eagle نوشته:  [quote='only_flight' pid='484829' dateline='1398484896']
رفقا صبح به خیر Wink

اینم از صبحانه آمریکایی Big Grin Cool :

آقا من امروز دقیقا از همینا خوردم.دارم خودم رو آدابته میکنم با شرایط اونور Cool

صبحونه های مورد علاقه من که همیشه میخورم.اصلا من ساخته شدم واسه صبحونه خوری تو امریکاBig Grin
تشکر کنندگان: faridl14 ، King Eagle ، kamran293 ، tenardie2bai ، lighter ، karkiaa ، amirghn ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 10:20)girl 1368 نوشته:  دلم واسه اون اکانتم تنگ شد Sad هوم خیلی نامردی بود خیلی

چرا از طریق ایمیلتون حسابتون رو بازیابی نمیکنید ؟
مگه ایمیلتون هم هک شده ؟
چرا به مدیران پیام نمیدید تا براتون بازیابی کنند ؟
ما هم میتونیم تایید کنیم
تشکر کنندگان: King Eagle ، girl 1368 ، satin ، karkiaa ، amirghn ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:51)satin نوشته:  صبحونه های مورد علاقه من که همیشه میخورم.اصلا من ساخته شدم واسه صبحونه خوری تو آمریکاBig Grin

پس حتما رستوران من تشریف بیار Cool

نیمرو با طعم پیتزا میدم بزنی تو رگ Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: satin ، sharmi ، lighter ، alirezanz ، kooroshfs
اقا عجیب حس خوبی پیدا کردم الان . نمیدونم یه جور الهام یه هر چیزی که اسمشو بذارین . حتما کارم درست میشه .
I'm coming home
I'm coming home
Tell the world that I'm coming home
Let the rain wash away
All the pains of yesterday
تشکر کنندگان: girl 1368 ، King Eagle ، satin ، lighter ، amirghn ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 11:44)manis نوشته:  سلام
داشتم فکر میکردم تا حالا داشتیم از یه خانواده یه زن و شوهر هر دو جداگانه برنده لاتاری بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه بنده خدایی رو میشناختم از همکارامون که از آمریکا برگشته بود. ازش پرسیدم چطوری رفته بودی آمریکا، گفت لاتاری برنده شدم رفتم غربت بهم فشار آورد برگشتم. این بنده خدا سال بعدش ازدواج کرد. خانمش لاتاری برنده شد! الانم داره توی یه شهری تو فلوریدا زندگی میکنه.
تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، satin ، lighter ، Fifi2015 ، karkiaa ، alirezanz ، meghdad matador ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:19)vahid.vp نوشته:  من الان بیش از 10 ماه هست تو پروسه کلیرنس ویزای توریستی آمریکا گیر کردم با وجودی که 3 بار قبلا به آمریکا سفر کردم . شاید میخوان امسال اسم منو در بیارن که ویزای منو نمی دن Wink

دیگه مطمئن باش برنده ایBig GrinCool

دیدن خب شما که لاتاری برنده شده ای دیگه چه کاریه تو خرج مضاعف بیفتیTongue
تشکر کنندگان: vahid.vp ، King Eagle ، lighter ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
من چند هفته پیش دو نفر رو که لاتاری قبول شده بودن رو از نزدیک دیدم.دیدن این افراد هم لذت بخش بود.
تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، Fifi2015 ، Mansour92 ، alirezanz ، farshid232 ، kooroshfs ، gaandolf ، hameddjj
سلام به همه منتظراى استرس زده شمارش معكوس

آقا با اين عكس صبحونه ايى كه گذاشتيد ياد يه خاطره خنده دار افتادم كه شنيدنش خالى از لطف نيست در ضمن تا آخرش بخونيد چون يك بحث مهم و جدى رو ميخوام كليد بزنم ، بحثى كه يكى از چالش هاى مهم زندگى يك مهاجر در امريكاست

خلاصه بريم سر وقط خاطره بنده :

اون اوايل اقامتم تو دبى نميدونم ٢٠٠٣ -٢٠٠٤ بود كه بخاطر پيگيرى كار يكى از دوستان مجبور شدم يه سر به مشاورين املاك نيلى بزنم ...اين پيگيرى ها بالاخره منجر به يك date يا همون قرار آشقانه با مسئول مربوطه شد

اونايى كه دبى رو خوب ميشناسند اسم آيريش ويلج Irish Village روحتما شنيدن يه كافه بار رستوران خيلى قديميه كه پاتوق انگيليسيا و ايرلندياست ( آب جو و فيش اند چيپسش عاليه ) آقا ما هم مكان قرار رو اين آيريش ويلج انتخاب كرديم ظهر جمعه ...اونجا كه رفتيم ديديم نهار بوفست خوب منم كه خوش اشتها و شيكمو از هر چيزى كه روى ميز بوفه بود يه تيكه كشيدم و خلاصه غذا كه تموم شد اين معشوقه بنده پرسيدند گوشت خوكش چطور بود ؟ آقا منو ميگى هاج و واج داشتم نيگاش ميكردم ..گفتم مگه گوشت خوك هم سرو ميشه ؟!!! گفت يه نيگا به دور ورت بنداز همه آيريشن و كافر بى دين

خلاصه آقو ما تا چند روز دنبال حكم مذهبى خوردن نا آگاهانه گوشت خوك بوديم كه يه موقع سوسك نشيم ..هلال و حرام بودن خوراكى ها در ممالك خارجه رو دريابيد گرچه كه تو امريكا مسلمون زياده و حتى رستوران هاى معتبر گوشت با ذبح اسلامى رو هم تو منوشون گذاشتند اما كلا يك چالش مهم واسه يك فرد مسلمان محسوب ميشه
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، MEHR52 ، lighter ، faridl14 ، roya r ، baran21 ، Mansour92 ، kooroshfs ، samansaba
(2014-04-26 ساعت 10:14)King Eagle نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 10:01)abas_kashan نوشته:  20 ارسال کننده برتر تاپیک شمارش معکوس 2015 بر اساس پست

[عکس: 55210771984629275611.gif]

پدیده زمان هم خانم محبوبه انتخاب میشود باتوجه به تاریخ عضویت و فرمولهای محاسبه ارسال ( هیچ فرمولی وجود نداره)

اسوه اخلاقم از طرف شرکت کنندگان تاپیک انتخاب میشود و در روز قرعه کشی یک کادویی بهش اهدا میشه

بزودی نظرسنجیشو راه میندازیم

شهرداری شمارش معکوس 2015 منطقه شرکت در لاتاری Big Grin

ینی عمو عباس اصن ترکوندی Smile

اون صدر جدول چی نوشته؟! من چشام ضعیفه یکی بخونتش برام Big Grin
عااااالی بود Smile
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، alirezanz ، abas_kashan ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:56)beni67 نوشته:  من چند هفته پیش دو نفر رو که لاتاری قبول شده بودن رو از نزدیک دیدم.دیدن این افراد هم لذت بخش بود.

آقا ميشه بيشتر توضيح بدين ... يعني چه شكلي بودن؟؟؟؟؟
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: beni67 ، King Eagle ، adonis2006 ، faridl14 ، satin ، roya r ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:27)vashahri نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 11:14)مسافر تنها نوشته:  وعده ما روز پنج شنبه اول May دوستان اميدوارم بختتون بلند باشه
من نمیتونم پنج شنبه چک کنم هیچوقت هم همون روز اعلام نتایج این کارو نکردم...
همیشه دو سه روز بعد میرم تو سایت و چک میکنم...
میخوام نشون بدم هیچ استرسی ندارم اما خودم میدونم چه حالیم...تازه به قول دوستمون هرکی هم میپرسه نتایج اعلام شد میگم ...وای راست میگی هنوز وقت نکردم برم ببینمBig Grin دروغ هم که نمیگم خب هنوز نرفتم...

ولی من دوست دارم زودتر با واقعیت !!!! روبرو بشمBig Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:44)manis نوشته:  سلام
داشتم فکر میکردم تا حالا داشتیم از یه خانواده یه زن و شوهر هر دو جداگانه برنده لاتاری بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو جمهوری بوروکلند شمالی این قضیه اتفاق افتاده Big Grin Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: King Eagle ، satin ، aida123 ، karkiaa ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 10:20)girl 1368 نوشته:  دلم واسه اون اکانتم تنگ شد Sad هوم خیلی نامردی بود خیلی

ناراحت نباش عزیزم هنوز یه سری چیزا تو جامعه ما حل نشدست و جنبه و ظرفیت میخواد که همه ندارن
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz ، kooroshfs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان