کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-26 ساعت 12:42)rainolf نوشته:  یکی از راهکارای بی خیالی اینه که اگه واقعا برای مهاجرت جدی هستید و با تحقیق کافی تصمیمتون رو گرفتین یک برنامه ریزی انجام بدین و همزمان با شرکت در لاتاری یک پرونده دیگه رو هم جلو ببرین..... خود من 3 بار شرکت کردم و برنده نشدم ولی درست زمانی که تصمیم به مهاجرت به کانادا از طریق کبک گرفتم و بعد از یک سال فرانسه خوندن مدارکم رو فرستادم، درست زمانی که فایل نامبر کبک رو گرفتم برنده لاتاری هم شدم و الان نمیدونم چکار بکنم................... شوخی کردم معلومه که میرم آمریکا..........
بابا خوش شانس تو ديگه كي هستي
لطف كن و اين دستتو بكش سر كچل ما البته اگه شغلتون تعويض روغني يا مسئول استخراج نفت سياه نباشه لطفا ( منظورم اينه دستتون تميز باشه لطفا)
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: King Eagle ، romance33 ، girl 1368 ، beni67 ، rainolf ، محبت ، Mansour92 ، alirezanz ، farshid232 ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 12:44)faridl14 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 12:38)مسافر تنها نوشته:  بابا دنيا كه فقط برنده شدن در لاتاري نيست كه..
گرچه بايد بيشتر تامل مي كردم در نگارش اين متن ادبي....

نه! فقط برنده شدن نیست. ماشین فورد هم هست. غذاهای باحال هم هست, خونه های باحالتر و محله های شیک و سرسبز هم هست. آدمهای باحال هم هست. رانندگیهای طولانی هم هست. هوای آمریکایی هم هست. باربیکیو پارتی هم هست.
خیلی چیزای دیگه هم هست.
حداقلش اینه که کارت بانکیت همه جای دنیا اعتبار داره و جزئی از جامعه جهانی هستی.
عزيزم بيت دوم شعر وزين منو نخوندي مثل اينكه
تشکر کنندگان: King Eagle ، romance33 ، Mansour92 ، kooroshfs
King Eagle جان اگه تو نبودي كي از اين كامنت هاي وزين من تشكر مي كرد ؟ هان
فقط تويي كه به من اميد ميدي عزيز دل!!!!
انشالله اون ور آب جبران مي كنم!
تشکر کنندگان: beni67 ، romance33 ، girl 1368 ، lighter ، King Eagle ، Fifi2015 ، satin ، محبت ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 12:47)مسافر تنها نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 12:44)faridl14 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 12:38)مسافر تنها نوشته:  بابا دنيا كه فقط برنده شدن در لاتاري نيست كه..
گرچه بايد بيشتر تامل مي كردم در نگارش اين متن ادبي....

نه! فقط برنده شدن نیست. ماشین فورد هم هست. غذاهای باحال هم هست, خونه های باحالتر و محله های شیک و سرسبز هم هست. آدمهای باحال هم هست. رانندگیهای طولانی هم هست. هوای آمریکایی هم هست. باربیکیو پارتی هم هست.
خیلی چیزای دیگه هم هست.
حداقلش اینه که کارت بانکیت همه جای دنیا اعتبار داره و جزئی از جامعه جهانی هستی.
عزيزم بيت دوم شعر وزين منو نخوندي مثل اينكه

خب منم چیز بدی نگفتم که. نقضش نمیکنه. منظور اینکه بعد از حواله کردن DV بقیه چیزها هم باس حواله بشن!!
البته من ادبیاتم داغونه اگر باز سوتی دادم ببخشیدش!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، vashahri ، King Eagle ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
پول هواپیمارو اونا میدن با خونه ؟
تشکر کنندگان: girl 1368 ، faridl14 ، kooroshfs
سلام به همگی
پارسال که قسمتمون نشد تا ببینیم امسال چی میشه
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: girl 1368 ، King Eagle ، alirezanz ، h.shayan ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 13:00)crysis نوشته:  پول هواپیمارو اونا میدن با خونه ؟

حالا يه جوري كنار ميايم ديگه ... شما هم ديگه سخت نگير باباBig Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، Fifi2015 ، satin ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs

تو خیلی بامزه ای بت گفتن ؟ پوستت خراب نشه انقد ای تی پی میسوزونیBig Grin
تشکر کنندگان: beni67 ، vahid.vp ، King Eagle ، satin ، amirghn ، بازگشت ، amir_cool_2001 ، roya r ، Mansour92 ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:47)Dr.Frankstein نوشته:  سلام
نذر کنید به موسسه محک یا شیرخوارگاه کمک کنید. از همه چی بهتره.

حتما محک رو هستم

فقط رو قیمتش فکر نکردم . . . Big Grin

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: girl 1368 ، beni67 ، King Eagle ، alirezanz ، kooroshfs
!!! نه اونا هیچ مبلغی برای کسایی که قبول شدن پرداخت نمی کنن .
تازه اگه ایشاالله اسمتون بیوفته باید روزی که برای مصاحبه میرید کارکرد حساب بانکیتونم ببرید و بهشون ثابت کنید که از نظر مالی تامین هستید تا فکر نکنن سر بار مملکتوشون میشن یا اگه شخصی رو در آمریکا دارید ساپورتتون کنه
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
تشکر کنندگان: crysis ، beni67 ، King Eagle ، girl 1368 ، satin ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 13:05)girl 1368 نوشته:  

میتر سم پوستم تو این پنج روز ازیت بشه چه قد دیر میگزره
تشکر کنندگان: beni67 ، girl 1368 ، بازگشت ، amir_cool_2001 ، roya r ، Mansour92 ، kooroshfs
سفر اولین مهاجران به آمریکا در سال 1620 ، زمانی رخ داد که 102 مسافر با کشتی ازانگلستان برای زندگی بهتر در سرزمینی جدید، پای بر روی خاک آمریکا نهادند. پس از این سفر بود که سیل مهاجرت با کشتی بصورت زنجیروار ادامه پیدا کرد ، که تا به امروز همچنان ادامه دارد. بین سالهای 1885 تا 1895حدود 400.000 نفر به این سرزمین جدید مهاجرت کرده بودند. چند سال بعد، یعنی بین سالهای 1900 تا 1910 تعداد مهاجران به آمریکا به چهارده برابر افزایش یافت. در همان سالها حدود %85 از مهاجران از قاره اروپا بودند. و این سوال پیش می آید، که چرا وبه چه علت در این زمان کوتاه رشد مهاجرت به آمریکا افزایش چشمگیری داشته است؟

جواب این سوال را میتوان در دلایل مختلفی از قبیل رشد صنعتی اروپا و فشارمضاعف بر دوش طبقه کارگری در آن دوران جستجو کرد، درآن دوران اروپا با شتابی عجیب پا به عرصه صنعتی شدن میگذاشت، کارخانه ها یکی پس از دیگری تأسیس میشدند، روزی 12 الی 14 ساعت کار بدون لحظه ای استراحت، شرایط سخت و طاقت فرسای محیط کار و نبود مسائل ایمنی، کار با مواد شیمیایی بدون وسایل اولیه ایمنی، شیوع بیماریهای مختلف به خاطر نبود بهداشت محیط کار، و مهمتر از همه سطح بسیار پایین دستمزدها که جوابگوی حتی نیازهای اولیه زندگی طبقه کارگری نبود. ولی در مقابل ، در سرزمین دبِگری به نام آمریکا که تازه قدمهای اولیه را بسوی شکوفایی صنعتی بر میداشت، سرزمینی با فرصتهای شغلی فراوان و متنوع ، محیط کار سالم مطابق با استانداردهای مطلوب، شبکه های کارگری که خود نیز کارفرمای خویش بودند، سطح دستمزد مناسب، امنیت شغلی و رفاه خانواده وبسیاری مزایای دیگر وجود داشت
Big Grin
(2014-04-26 ساعت 13:03)sharmi نوشته:  سلام به همگی
پارسال که قسمتمون نشد تا ببینیم امسال چی میشه

به به ببین کی اومده خوش اومدی sharmi خانوم Smile
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: sharmi ، karkiaa ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 11:12)crysis نوشته:  از هیجان و استرس من یا یک چند ماه نیمرم تو سایتش میترسم قبول نشم اگرم برم چشامو میبندم که نبینم

بابا تو دیگه کی هستی ( البته شما) تازه استرس گرفتی تا دیروز همش می گفتی 3 تاشانس برنده شدن دارم چی شد پس
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: King Eagle ، girl 1368 ، karkiaa ، بازگشت ، alirezanz ، kooroshfs
(2014-04-26 ساعت 13:05)girl 1368 نوشته:  

ATP رو خوب اومدی Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: girl 1368 ، karkiaa ، satin ، amir_cool_2001 ، بازگشت ، alirezanz ، kooroshfs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان