کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
کاربران در حال بازدید این موضوع: aida123، amino، amirghn، farzad47، girl 1368، h.shayan، kaptan، m2m2m22، manis، maxi، mohsen_fx، mortezajn، saeed78، .....، somayeh8159، vahid605، 2 مهمان
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، kaptan ، h.shayan ، samansaba ، alirezanz
الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری

گفت باشه برات دعا میکنم یه لباس مجلسی برا دخترم بذار کنار

گفتم چشم !

خدا کنه شرمندش نشم

هم اون خوشحال بشه هم من خودم

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
(2014-04-26 ساعت 22:14)tabim4 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:00)مامان خانم نوشته:  سلام
فقط پنج روز مانده درست پارسال همین موقع بود که برادرم خبر قبولی ام را داد تا یک مدت بهت زده بودم آخر با خودم قرار گذاشته بودم دیگه شرکت نکنم امیدوارم خدا در های. امید و رحمتش را بر روی شما باز کند خواهش می کنم برای برادر من هم دعا کنید تا قبول شود نکته تعجب آور این که هر سال برادرم کل دوستان وفامیل را ثبت نام می کند و هر سال یک قبولی داریم امیدوارم امسال نوبت خودش باشد
از خوندن یا شنیدن چنین حرفی که با حروف قرمز آنرا های لایتش کردم از زبان هر فردی که باشه متاسف میشم و قیافه ام اینجوری میشهSadSadSadSadSadSad شما چی دوستان؟
متاسفم چون ما فامیل جوانی هستیم که شامل 9 پزشک و 8 دکترا هستیم من به شخصه با فوق لیسانس بی سواد فامیلم البته از شنیدن قبولی دیگران خوش حال می شویم حالا چرا قیافه شما این طور شد من نمی توانم درک کنم
الان هم دو نفر از اعضا فامیل که با لاتاری 2011 و 2012 رفتند در امتحانات پزشکی انجا موفق شدند و وارد سیستم کار شدند
مطمین باشید قصدم دلداری دادن بود و دعا برای قبولیتان حالا برداشت از موضوع را به خودتان واگذار می کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-04-26 ساعت 22:12)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 21:54)reyhaneh_h نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 14:26)بازگشت نوشته:  از آنجای که پروسه یادگیری زبان در کلاس بسیار و بیش ازحد وقت گیر وملال آور است ،من به شما توصیه می کنم که به صورت خصوصی اقدام به فراگیری زبان کنید به شرط اینکه مدرس واقعا برای شما وقت بگذارد.در کل امروزه با توجه به اینکه منابع بسیار زیاد و متنوعی(سمعی و بصری) در امر آموزش زبان وجود دارد حتی خود فرد به صورت خود خوان(self study) می تواند به اصطلاح گلیم خود را از آب بیرون بکشد(البته با پشتکار و صبر وحوصله).

بازگشت خان ميشه راهنمايي كني اگه كسي بخواد خودش سطح زبانشو بالا ببره بايد چيكار كنه؟ از چه منابعي كمك بگيره؟
سلام
اگر حوصله رفتن به کلاس را دارید من از متد clcراضی بودم البته. واقعا باید به کلاس بسنده نکنید اما اگر خودتان قصد دارید زبان یاد بگیرید سعی کنید روزی سه ساعت فیلم و سریال ببینید شخصا سریال های friends وbig bang theory خیلی به من کمک کرد
موفق باشيد

ممنونم از راهنماييتون.
فرندز و بيگ بنگو و himym و كلي فيلم و سريال ديگه رو ديدم و كمكم كرده مخصوصا سريال ها، ولي خب كافي نيست. ميخوام اگه بشه بدون كلاس زبانمو قوي كنم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: girl 1368 ، adonis2006 ، sasybala69 ، karkiaa ، King Eagle ، Yashita ، alirezanz
سلام مجدد
ما برگشتیم خونه
اوضاع خوبه؟خب چند ساعتی گذشت
امروز یکی از کاکتوسام مرد و الان غمگینم
چون خیلی دوستشون دارم
تشکر کنندگان: adonis2006 ، lighter ، abas_kashan ، satin ، King Eagle ، lottory ، مسافر تنها ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 14:26)بازگشت نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 14:20)satin نوشته:  دوستان به نطر شما واسه بهتر شدن مکالمات روزمره زبان واسه ورود به آمریکا کلاس بهتر جواب میده یا خصوصی؟من همه کلاسای دمکالمرو رفتم ولی واسه آمریکا دوباره میخوام بصورت فشرده کار کنم.کدوم یکی حالا ؟

از آنجای که پروسه یادگیری زبان در کلاس بسیار و بیش ازحد وقت گیر وملال آور است ،من به شما توصیه می کنم که به صورت خصوصی اقدام به فراگیری زبان کنید به شرط اینکه مدرس واقعا برای شما وقت بگذارد.در کل امروزه با توجه به اینکه منابع بسیار زیاد و متنوعی(سمعی و بصری) در امر آموزش زبان وجود دارد حتی خود فرد به صورت خود خوان(self study) می تواند به اصطلاح گلیم خود را از آب بیرون بکشد(البته با پشتکار و صبر وحوصله).

بازگشت خان ميشه راهنمايي كني اگه كسي بخواد خودش سطح زبانشو بالا ببره بايد چيكار كنه؟ از چه منابعي كمك بگيره؟
به نظر من متد Four Cornerبسیار خوب است. که دارای 5 سطح و هر سطح شامل سه کتاب Student book,workbook,video Activity book است.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، satin ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 22:28)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:14)tabim4 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:00)مامان خانم نوشته:  سلام
فقط پنج روز مانده درست پارسال همین موقع بود که برادرم خبر قبولی ام را داد تا یک مدت بهت زده بودم آخر با خودم قرار گذاشته بودم دیگه شرکت نکنم امیدوارم خدا در های. امید و رحمتش را بر روی شما باز کند خواهش می کنم برای برادر من هم دعا کنید تا قبول شود نکته تعجب آور این که هر سال برادرم کل دوستان وفامیل را ثبت نام می کند و هر سال یک قبولی داریم امیدوارم امسال نوبت خودش باشد
از خوندن یا شنیدن چنین حرفی که با حروف قرمز آنرا های لایتش کردم از زبان هر فردی که باشه متاسف میشم و قیافه ام اینجوری میشهSadSadSadSadSadSad شما چی دوستان؟
متاسفم چون ما فامیل جوانی هستیم که شامل 9 پزشک و 8 دکترا هستیم من به شخصه با فوق لیسانس بی سواد فامیلم البته از شنیدن قبولی دیگران خوش حال می شویم حالا چرا قیافه شما این طور شد من نمی توانم درک کنم
الان هم دو نفر از اعضا فامیل که با لاتاری 2011 و 2012 رفتند در امتحانات پزشکی انجا موفق شدند و وارد سیستم کار شدند
مطمین باشید قصدم دلداری دادن بود و دعا برای قبولیتان حالا برداشت از موضوع را به خودتان واگذار می کنم
ببخشید قصدم فضولی نیست ولی ای کاش آدمهای موفقی که با تحصیلات عالیه و موفقیت توی آزمونهای سخت می تونن برن فرصت لاتاری رو بزارن برای بقیه ای که این شرایط رو ندارن و این شانس رو بزارن برای بقیه .
Miracle
Good things come to those who believe
Better things come to thoe who are patient
And the bset things come to those who dontgive up
تشکر کنندگان: aminb ، somayeh8159 ، h.shayan ، samansaba ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 22:37)reyhaneh_h نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:12)مامان خانم نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 14:26)بازگشت نوشته:  از آنجای که پروسه یادگیری زبان در کلاس بسیار و بیش ازحد وقت گیر وملال آور است ،من به شما توصیه می کنم که به صورت خصوصی اقدام به فراگیری زبان کنید به شرط اینکه مدرس واقعا برای شما وقت بگذارد.در کل امروزه با توجه به اینکه منابع بسیار زیاد و متنوعی(سمعی و بصری) در امر آموزش زبان وجود دارد حتی خود فرد به صورت خود خوان(self study) می تواند به اصطلاح گلیم خود را از آب بیرون بکشد(البته با پشتکار و صبر وحوصله).

سلام
اگر حوصله رفتن به کلاس را دارید من از متد clcراضی بودم البته. واقعا باید به کلاس بسنده نکنید اما اگر خودتان قصد دارید زبان یاد بگیرید سعی کنید روزی سه ساعت فیلم و سریال ببینید شخصا سریال های friends وbig bang theory خیلی به من کمک کرد
موفق باشيد

ممنونم از راهنماييتون.
فرندز و بيگ بنگو و himym و كلي فيلم و سريال ديگه رو ديدم و كمكم كرده مخصوصا سريال ها، ولي خب كافي نيست. ميخوام اگه بشه بدون كلاس زبانمو قوي كنم.

بچه ها حالا که حرف تقویت زبان شد استاد تدریس خصوصی خوب که منصف هم باشه مخصوص آیلتس میشناسید بهم معرفی کنید
اگه فکر میکنید با قوانین سایت مخالفه برام تو خصوصی بزارید
ممنون میشم
تشکر کنندگان: lighter ، samansaba ، karkiaa
سلام دوستانBig Grin
آقا سانفرانسیسکو نبود؟حرکت
تشکر کنندگان: aminb ، girl 1368 ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 22:28)amino نوشته:  الان یه فقیر اومد در مغازه ، بهش گفتم دعا کن برا پنج شنبه یه مشکلی دارم بر طرف بشه یه کادو پیشه من داری

گفت باشه برات دعا میکنم یه لباس مجلسی برا دخترم بذار کنار

گفتم چشم !

خدا کنه شرمندش نشم

هم اون خوشحال بشه هم من خودم

برنده هم نشیدی بازم کادوشو بهش بده. مطمئن باش همون قدری که تو از قبولیت که خدا لط کرده و خوشحالت کرده لذت میبری اونم از اینکه تو خوشحالش کنی لذت میبره. بزار حداقل یکی از رویاهای اون به واقعیت تبدیل بشه
البته ببخشید فضولی کردم
(2014-04-26 ساعت 22:50)sasybala69 نوشته:  سلام دوستانBig Grin
چرا چرا وایسا منم میام
فقط منو لس آنجلس بنداز پایین قربون دستTongue
تشکر کنندگان: Mansour92 ، satin ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 22:52)aminb نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:50)sasybala69 نوشته:  سلام دوستانBig Grin
چرا چرا وایسا منم میام
فقط منو لس آنجلس بنداز پایین قربون دستTongue
لوس آنجلس لوس شده همه دیگه میرن اونجا بیا بریم کالیفرنیا
تشکر کنندگان: aminb ، girl 1368 ، alina-b ، alirezanz
اینا که لاتاری گرین کارت ثبت نام کردن، از الان دارن خودشونو برا برگزاری مراسم پر فیض کریسمس و هالویین خودشون و بچه ها رو برای شرایط آتی آداپته می کنن. مواردی هم دیده شده که نمی‌دونن کریسمس چیکار باید بکنن، قرآن می‌ذارن زیر درخت کاج و فال حافظ می‌گیرن.
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: hajiarab ، h.shayan ، somayeh8159 ، girl 1368 ، farshid232 ، King Eagle ، amirghn ، lottory ، Yashita ، Fifi2015 ، alirezanz
ما هم میریم شیکاگو. از بالا با چتر نجات میپریم پایین
تشکر کنندگان: sasybala69 ، karkiaa ، alirezanz ، saeed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان