موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز .من از همین الان شهر مورد نظر برای مصاحبه رو انتخاب کرم آخه به کائنات سپردم اسمم رو توی لیست برندگان لاتاری2015 وارد کنه
تا خدا چی بخواد
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
آقو دعوام نکنید اما من رفتم واسه ثبت نام لاتاری 2016 عکس هم گرفتم نه اینکه نا امید باشم بلکه امید واهی هم به نتیجه پنج روز دیگه ندارم باید واقع بین باشیم شانس برنده شدن خیلی کمه... خلاصه اینکه آدمیزاده باید انتظار هر سناریویی رو داشته باشه
خیلی بدم نه ....الانه که مورد هجوم واقع بشم اما بعد این همه سال شرکت کردن شما هم جای من بودین خودتون رو صد در صد برنده فرض نمیکردید
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من! کاربر FARIDL14 در سال 1400 هجری قمری بدنیا اومدم که توش عدد 14 رو داره. این رو زمانی فهمیدم که 14 سالم بود و در واقع سال 1414 نیز بود که باز هم توش 14 داره! همچنین زمانی که فهمیدم ما 14 معصوم داریم متوجه شدم که خودم هم برای چند سال متوالی تو دفتر کلاس شماره 14 هستم و این در حالی است که متولد 14 ام فروردین ماه نیز هستم!
من حدس میزدم که لاتری 2014 رو ببرم و حالا که نبردم احتمالا در سال 2014 لاتری رو خواهم برد!
در غیر اینصورت مسیحیان کلا تاریخشونو اشتباه ست کردن!!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
خدایی خوشبحالتون....خونه. گرفتین...من الان از شدت استرس از خواب پریدم...و الان اینجام....
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
رده بندی شهرهای با مزه و با نمک امریکا
Chicago
Boston
Atlanta
Washington
Portland, Ore
New York City
Los Angeles