کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-26 ساعت 23:39)h.shayan نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:31)aminb نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:29)h.shayan نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته:  بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:
مجردم. هیچ کس و کاری هم جز خدا اونجا ندارم

متاهلم و دختر کوچولو هم دارمBig GrinBig GrinBig Grin

واقعاً؟Shy
خوش به حالتون که تنها نمیرین البته منم تنها نمیرم سایه‌م هم باهام میادCool

خوش بحالمون که هست ولی تو لاتاری برای مجرد ها یی که دختر از ایران می خوان بگیرن زیاد هم جالب نیست حداقل ۵ سال انتظار . فکرش رو بکن....

نه مثل اینکه قانون عوض شده و گرین کاردیا هم شش ماهه میتونند اقدام کنند و تلفنی به مادر خانم مربوطه بگند نقل و نبات و گرین کارد آوردیم دخترتون رو بردیم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: aminb ، girl 1368 ، satin ، roya r ، farzad parsa ، alirezanz
آقا قبول نیست خب منم میخوام رتبه بدم آقا. رتبه دهی حق مسلم ماست.
تشکر کنندگان: hameddjj ، محبت ، King Eagle ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 23:11)aminb نوشته:  بزار یه آمار بگیریم ببینیم کیا مجردن کیا متاهل و کیا اونجا دوست و آشنا دارن و کیا ندارن
از خودم شروع میکنم:

من متاهل ، هم خودم هم خانومم ثبت نام کردیم . آشنای نزدیک نداریم اونجا ولی فامیل دور داریم
تشکر کنندگان: aminb ، Bald Eagle ، satin ، lottory ، alirezanz
منم متاهلم با یه بچه و شوهر عزیز . دلمم می خواد برم سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: aminb ، karkiaa ، Bald Eagle ، satin ، lottory ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 22:55)hajiarab نوشته:  ما هم میریم شیکاگو. از بالا با چتر نجات میپریم پایین

واسا منم میام
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: محبت ، lottory ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 14:20)satin نوشته:  دوستان به نطر شما واسه بهتر شدن مکالمات روزمره زبان واسه ورود به آمریکا کلاس بهتر جواب میده یا خصوصی؟من همه کلاسای دمکالمرو رفتم ولی واسه آمریکا دوباره میخوام بصورت فشرده کار کنم.کدوم یکی حالا ؟

برای مکالمه هیچ چیز بهتر از یک کلاس 3-4 نفره نیست که همه افرادش در یک سطح باشن و گفتگو با موضوعات آزاد و متفاوت داشته باشن
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: karkiaa ، babak_m ، satin ، محبت ، MEHR52 ، babak433 ، girl 1368 ، alirezanz
Wink 
من به جات باشم الان ميگرم آماده مي كنم بهش مي دم با خدا معامله مي كنم
تشکر کنندگان: karkiaa ، amino ، satin ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 14:47)faridl14 نوشته:  آیا میدانستید که اگر برنده شوید باید حضانت من رو هم قبول کنید؟!

آخی من انقدر دوست دارم یه فرزند 40-50 ساله داشته باشم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: Mansour92 ، h.shayan ، satin ، محبت ، faridl14 ، farzad parsa ، alirezanz
منم متاهلم. با خانومم ثبت نام کردیم. آشنا و فامیل هم نداریم اونجا. تازه دیروز هم رو نقشه پیداش کردیم که آمریکا کجاس.
مث اینکه خیلی بزرگه نه؟!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: Mansour92 ، Bald Eagle ، farshid232 ، satin ، محبت ، King Eagle ، lottory ، MEHR52 ، girl 1368 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 23:45)tenardie2bai نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:29)h.shayan نوشته:  
از خودم شروع میکنم:

متاهلم و دختر کوچولو هم دارمBig GrinBig GrinBig Grin

واقعاً؟Shy

خوش بحالمون که هست ولی تو لاتاری برای مجرد ها یی که دختر از ایران می خوان بگیرن زیاد هم جالب نیست حداقل ۵ سال انتظار . فکرش رو بکن....

نه مثل اینکه قانون عوض شده و گرین کاردیا هم شش ماهه میتونند اقدام کنند و تلفنی به مادر خانم مربوطه بگند نقل و نبات و گرین کارد آوردیم دخترتون رو بردیم

قانون عوض نشده از اول هم میتونستید با گرین کارد برای کیس نامزدی اقدام کنید فقط نمیشه برای سایر بستگان درجه اول اقدام کرد تا زمانی که سیتیزن بشین.....
تشکر کنندگان: Mansour92 ، satin ، محبت ، girl 1368 ، alirezanz
(2014-04-26 ساعت 14:51)girl 1368 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 14:47)alisarvareharchiabi نوشته:  من موندم این دختر چندتا اکانت داره و اصلن هم اعمال قانون نمیشه .

بامنی؟ اون که هک شد خب ! چجوری ازونجا برم پست بدم ایا ؟ Sad

گریه نکن علی آقا داره باهات شوخی میکنه Big Grin

تشکر کنندگان: satin ، محبت ، farzad parsa ، girl 1368 ، alirezanz
از خودم شروع میکنم:

تنهام!ولی یک عدد خاله در سان فرانسیسکو موجود دارم!! Big Grin
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: satin ، محبت ، King Eagle ، aminb ، alirezanz
آقا خیلی داره حال میده که هیجان لاتاری رو دوباره با شما بچه های گل 2015 تجربه میکنم..... از صمیم قلب امیدوارم هرکی واقعا باید بره کاراش هرچه زودتر جور بشه..... موفق و پیروز باشید..........
(2014-04-27 ساعت 00:10)rainolf نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:29)h.shayan نوشته:  متاهلم و دختر کوچولو هم دارمBig GrinBig GrinBig Grin

واقعاً؟Shy

قانون عوض نشده از اول هم میتونستید با گرین کارد برای کیس نامزدی اقدام کنید فقط نمیشه برای سایر بستگان درجه اول اقدام کرد تا زمانی که سیتیزن بشین.....

منظور مدت زمان انتظار برای ویزای نامزدی دارندگان گرین کارد ( غیر سیتیزن) هست که پروسه طولانی مدتی داشت ( اگه اشتباه میگم لطفا اصلاح کنید ) گویا اون پروسه زمانی به شش ماه تقلیل پیدا کرده
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: karkiaa ، girl 1368 ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 00:16)tenardie2bai نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 00:10)rainolf نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 23:31)aminb نوشته:  واقعاً؟Shy

منظور مدت زمان انتظار برای ویزای نامزدی دارندگان گرین کارد ( غیر سیتیزن) هست که پروسه طولانی مدتی داشت ( اگه اشتباه میگم لطفا اصلاح کنید ) گویا اون پروسه زمانی به شش ماه تقلیل پیدا کرده

منم دقیقا همین رو عرض کردم از اول هم برای سیتیزن یا پرمنت رزیدنت (دارای گرین کارد) متفاوت نبوده و نیست ویزای نامزدی 6 تا 9 ماه طول میکشه..... برای ویزای فامیلی مثلا برای برادرتون باید سیتیزن باشید و 10 تا 14 سال طول میکشه......
تشکر کنندگان: h.shayan ، tenardie2bai ، farshid232 ، Mansour92 ، satin ، محبت ، girl 1368 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان