موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 15:41)saeedzz21 نوشته: سلام به دوستان منتظر
من یکی که دقیقا میدونم نتیجم چی میشه .
صد در صد و بدون هیچ گونه شکی قبول نمیشم
نگید که موج منفی میفرستیو نمیدونم ناامیدیو از
این حرفا . آخه زندگی بهم ثابت کرده که توی هیچ
قرعه کشی برنده نخواهم شد مگر به ضررم باشه .
البته هیچ وقتم ناراحت نمیشم چون عادت کردم .
انشالله که دوستان همگی برنده بشن و ما خوشحال
اتفاقا اکثر اونایی که قبول شدن انتظار نداشتن قبول شن!
قبول میشی
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 15:41)saeedzz21 نوشته: سلام به دوستان منتظر
من یکی که دقیقا میدونم نتیجم چی میشه .
صد در صد و بدون هیچ گونه شکی قبول نمیشم
نگید که موج منفی میفرستیو نمیدونم ناامیدیو از
این حرفا . آخه زندگی بهم ثابت کرده که توی هیچ
قرعه کشی برنده نخواهم شد مگر به ضررم باشه .
البته هیچ وقتم ناراحت نمیشم چون عادت کردم .
انشالله که دوستان همگی برنده بشن و ما خوشحال
اونوقت میتونم بپرسم دقیقا چرا ثبت نام کردید ؟؟؟؟
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من اصلا استرس ندارم آخه برام فرقی نداره قبول بشیم یا نه چون کلا قصد رفتن نداشتیم و شرایطشم نداریم که بریم فقط واسه امتحان کردن شانسمون ثبت نام کردیم هرسال همینکارو میکنیم دو سال پیش حتی برنده هم شدیم اما مثل امسال الکی شرکت کرده بودیم دیگه:-نصف فامیلمونم ثبت نام کردیم که بعضیاشون اصلا نمیدونن آمریکا کجا هست
کلا چون فهمیدن تو این قرعه کشی فقط خوش شانسا برنده میشن همه واسه امتحان شانسشون از ما خواستن ثبت نامشان کنیم ما هم نه نگفتیم
امسال حتی عمه شصت سالم هم دوست داشت بدونه چقدر خوش شانسه گفت عمه جان منم ثبت نام میکنی؟گفتیم چرا که نه
خلاصه ماها که الکی واسه خنده شرکت میکنیم اما شماها که آرزوتونه که برنده بشید ایشالا که ببرید خدافظ
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'با تشکر ستاد راهپیمایی رو اعصاب منتظران 2015
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 16:03)tabassom نوشته: من اصلا استرس ندارم آخه برام فرقی نداره قبول بشیم یا نه چون کلا قصد رفتن نداشتیم و شرایطشم نداریم که بریم فقط واسه امتحان کردن شانسمون ثبت نام کردیم هرسال همینکارو میکنیم دو سال پیش حتی برنده هم شدیم اما مثل امسال الکی شرکت کرده بودیم دیگه:-نصف فامیلمونم ثبت نام کردیم که بعضیاشون اصلا نمیدونن آمریکا کجا هست
کلا چون فهمیدن تو این قرعه کشی فقط خوش شانسا برنده میشن همه واسه امتحان شانسشون از ما خواستن ثبت نامشان کنیم ما هم نه نگفتیم
امسال حتی عمه شصت سالم هم دوست داشت بدونه چقدر خوش شانسه گفت عمه جان منم ثبت نام میکنی؟گفتیم چرا که نه
خلاصه ماها که الکی واسه خنده شرکت میکنیم اما شماها که آرزوتونه که برنده بشید ایشالا که ببرید خدافظ
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'با تشکر ستاد راهپیمایی رو اعصاب منتظران 2015
همچینم دور از ذهن نیست چون خیلیا این کارووو میکنن که واقعا یه ذره هم فکرررر ندارن
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: Arashiv، danial91، Fifi2015، hamid.eng، honeybal2014، karkiaa، lighter، miladfathi021، mr.banaeian، omid512، pishahang2014، rexi، runioe، 6 مهمان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در رابطه با نوشته های درون اون پاسپورت ها اکثرشون کذب محض هست ولی خوب میشه گفت تفاوت چندانی هم بت واقعیت نداره .
در پاسپورت ایرانی برای کسانی که ندیدن :
در صفحه ی اخر این موارد نوشته شده :
1- طبق ماده 24 قانون گذرنامه این گذرنامه برای مسافرت به کلیه کشورها اعتبار دارد مگر کشورهایی که دولت در مواقع مقتضی مسافرت اتباع ایران به ان کشورها را ممنوع اعلام کرده و یا محدود نموده باشد .
2-دارنده گذرنامه موظف است در حفظ و نگهداری گذرنامه کوشا بوده و درصورت مفقود و یا مخدوش شدن ان مراتب را در اسرع وقت به مراجع ذیربط اعلام نماید . صدور گذرنامه جدید مستلزم طی مراحل قانونی است .
3-دارنده این گذرنامه حق سفر به فلسطین اشغالی را ندارد .
در رابطه با پاس امریکایی :
وزیر خارجه ایالات متحده امریکا از تمام افراد مربوطه خواهش میکند اجازه دهند شهروند ایالات متحده که نامش در این گذرنامه امده را بدون تاخیر و مانعی اجازه ی عبور دهند در صورت نیاز طبق قانون کمک و حفاظت دهند .
پاسپورت بریتانیایی :
وزیر خارجه ملکه ی بریتانیا به نام ملکه درخواست میکند درخواست میکند که به نگهدارنده این گذرنامه اجازه ی عبور ازاد بدون تاخیر و مانع و در صورت نیاز به نگهدارنده این پاسپورت کمک و حفاظت دهند .
خودتون میتونین ارزش و برخورد با شهروند هارو در همین چند خط متوجه بشین .
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نمي خوام نااميدتون كنم ولي خيلي به اين لاتاري دل نبنديد و زندگيتونو به اميد برنده شدن stop نكنيد چون اولا از اسمش معلومه كه شانسيه و دوماً پارسال و سال هاي قبل اين فروم هميشه پر از آدم هاي اميدواري ميشد كه برنده شدنشون رو روز شماري مي كردن ولي هيچ كدوم برنده نمي شدن و با نااميدي ميرفتن كه كارهايي كه stop كرده بودنو رو جبران كنن . من خودم ٢, ٣ ساله كه تو همين فروم بودم و هميشه با ارزوي رفتن به امريكا بعضي از كارامو stop مي كردم ولي هر ساله هيچ كسي از اين فروم برنده نشده حتي يك نفر فقط پارسال پدر يكي از بچه ها برنده شد و همين ديگه هيشكي . اينارو گفتم كه اگه برنده نشدين ناراحت و افسرده نشين تلاش كنين از روش هاي ديگه وارده امريكا بشين .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:00)girl 1368 نوشته: (2014-04-27 ساعت 03:28)karkiaa نوشته: ۳ تا شمالی تو لیست داریم
پرچم شمال فقط دست ما ۳ تاست ایا؟
منم هستم
شما رو حساب کرده بودم
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 10:59)mamad_msp نوشته: (2014-04-27 ساعت 10:00)girl 1368 نوشته: (2014-04-27 ساعت 03:28)karkiaa نوشته: ۳ تا شمالی تو لیست داریم
پرچم شمال فقط دست ما ۳ تاست ایا؟
منم هستم
کجایی شمال؟! خطه شمال که خیلی کلیی هست!
گلستان - مازندران - گیلان
من خودم مازندران
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-27 ساعت 16:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-27 ساعت 16:44 توسط rainolf.)
ما سال 2012 پرونده کبک باز کردیم همون سال حساب کردم تا اتمام کار کانادا میتونیم توی 3 تا لاتاری شرکت کنیم یعنی 6 شانس داریم.... خانمم مطمئن بود برنده میشیم و پیارسال وقتی برنده نشدیم خیلی تعجب کرد..... پارسال بازم امیدوار بود ولی من اصلا روش حساب نمیکردم.... نتایج رو هم حدودای 4 یا 5 می دیدم اول خانمم که has not been selected بود و بعد کانفرمیشن خودم رو زدم و رفتم تا لباس بپوشم آخه تازه از حمام اومده بودم؛ وقتی از اتاق اومدم بیرون صفحه قبولی رو با اون عقاب بالاش دیدم و باقی ماجرا که میتونید توی وبلاگم بخونیدش..... غرض از روده درازی این بود که خواهش کنم نه زیاد امیدوار باشید و نه نا امید..... من هم خودم رو خیلی آدم خوش شانسی نمیدونستم ولی مهم اینه که بدونید برنده شدن تازه اول استرس و سختی هاییه که مطمئنم خیلی هاتون نمیتونید تصورش رو هم بکنبد.... پس لطفا به جای این همه منفی بافی یا امیدواری بیش از حد کمی با خودتون خلوت کنید و در مورد مهاجرت...... تکرار میکنم مهاجرت و نه یک سفر توریستی فکر کنید ببینید آیا واقعا میخواید برید و آیا دلایل کافی براش دارین یا نه..... اگه داشتین که راه بازه و جاده دراز یعنی کلی راه و روش جورواجور هست که البته همگی زمانبر و سختن و کوچکترین سختیشون خوندن زبان در حد پرفکته ..... اگرم نه که برید به زندگیتون برسید که پس فردا حسرت همین لحظاتی رو که دنبال یه سراب پوچ دویدین نخورید....
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم.............. تو خواه پند گیر و خواه ملال
کوچیک همتون..... دایی رضا
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
اقا میگم اگه ساعت 8:29 روز پنج شنبه کشتی کابل اینترنتو پاره کرد و کندش کلا و اینترنت تو ایران قطع شد چیکار کینم...کلا اون درگاه شمایلم سیل بردش و اونم خراب شد...؟؟!! ها؟؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 16:42)kamran293 نوشته: اقا میگم اگه ساعت 8:29 روز پنج شنبه کشتی کابل اینترنتو پاره کرد و کندش کلا و اینترنت تو ایران قطع شد چیکار کینم...کلا اون درگاه شمایلم سیل بردش و اونم خراب شد...؟؟!! ها؟؟
میتونی فرداش بری سایتو چک کنی.
البته اگر فرداش کوسه کابل رو گاز نگیره!!
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-27 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-27 ساعت 16:51 توسط karkiaa.)
این هفته برای من هفته قرعه کشیه
شنبه قرعه کشی داشتیم . من نبردم اما یکی که خیلی دوست دارم برد
فردا ساعت ۲ تو یه قرعه کشی دیگه هستم . مربوط به کارمه که امیدوارم ببرم
اخر هفته هم اعلام نتایج لاتاری
یکیشم بهم برسه راضیم
منم عضو فعال شدم
هورااااااااااااااااا
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........