کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-27 ساعت 15:12)faridl14 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع:

یک مشت آدم امیـدوار...
.
.

خدایا نا امیدشون نکن.

---------------------------
این پست صرفا جهت جمع آوری مقداری تبریک و تشکر ارسال شده و ارزش دیگری ندارد!
البته:
شده آگاه دلم ای ماه
که تو پیشم خواهی آمد
یک مشت ادم امیدوار زیاد جمله جالبی نشد
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: ali999 ، usatravel ، faridl14 ، alirezanz
میشه یکس درباره اعداد کیس نامبرا توضیح بده
ممنون
تشکر کنندگان: King Eagle ، mamad_msp ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: alina-b، farahnaaz، hameo981، Harmony، King Eagle، mamad_msp، Mansour92، masoud_777، MMFR، ps shahrzad، roya r، saeed78، آرادایمان2 کاربر مخفی

ای کسانی که هنوز اطلاعاتتون رو برای من نفرستادین روز جزا نزدیک است بشتابید به سوی حضور Big Grin

سن-جنس-تحصیلات-رشته تحصیلی-تعداد دفعات شرکت در لاتاری-تعداد افراد کیس و مشخصات کیس های دیگر خانواده-شهر
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: sajedeh ، Mansour92 ، Fifi2015 ، feligoli ، farzad parsa ، karkiaa ، Kingrazor ، satin ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 18:11)King Eagle نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: alina-b، farahnaaz، hameo981، Harmony، King Eagle، mamad_msp، Mansour92، masoud_777، MMFR، ps shahrzad، roya r، saeed78، آرادایمان2 کاربر مخفی

ای کسانی که هنوز اطلاعاتتون رو برای من نفرستادین روز جزا نزدیک است بشتابید به سوی حضور Big Grin

سن-جنس-تحصیلات-رشته تحصیلی-تعداد دفعات شرکت در لاتاری-تعداد افراد کیس و مشخصات کیس های دیگر خانواده-شهر
مرسي واقعا زحمت ميکشين برات ارزوي خبري خوش ميکنم در 1 مي
تشکر کنندگان: King Eagle ، karkiaa ، tabassom ، satin ، alirezanz
بعد از چندین ماه، ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام! خوبین؟ رو به رشدین؟ چه خبرا؟ میبینم که 1 می نزدیک هست و همه شور و اشتیاق و امید. من که حتی به هیشکی نگفتم که تاریخ اعلام نتایج 1می تا چند روز دیگه هست. میخوام برخلاف سالهای دیگه به هیشکی هیچی نگم تا پام برسه به خاک آمریکا و دستم برسه به ضریح آغا وینستن چرچیل بعد اعلام کنم.
ش کیس: 2018XXXXXXXXXX
نامه قبولی:
کنسولگری:
فرمها:
کارنت شدن:
نامه دوم:
مصاحبه:
کلیرنس:
ویزا:
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
به رویاهات فکر کن... Rolleyes
4 روز ...
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: Arashiv ، feligoli ، satin ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 15:12)vahid.vp نوشته:  داره انتظار تموم میشه ، ۴ روز مونده فقط
از اینکه در جمع شما این انتظار رو دارم به پایان میرسونم خیلی خوشحالم Smile

ME2
تشکر کنندگان: shahabjafari ، feligoli ، King Eagle ، alirezanz
ما آدم ها عاشق خیالاتمون هستیم
تقریبا هر سال قبل از اعلام نتایج لاتاری، به هر فرومی که سر بزنی حرف از شهرهای مختلف آمریکا و عکس خیابون هاشو ویزاهای مختلف و غیرس با کلی امید و آرزو و خیال.
من یکی که به مورد های خیلی جالبی بر خوردم، بعضی از دوستان فکر میکنن اگر مثبت بمونن و یقین داشته باشن که برنده میشن پس بخت یارشون میشه، بعضی های دیگه در یه رویکرد متضاد فکر میکنن اگر بگن من کلا خرم از کرگی دم نداشته و اصلا شتر بخت به عمرم ندیدم از یه طرف شانس برنده شدنش میره بالا از یه طرف دیگه اگه برنده نشد میگه دیدین گفتم. ولی جالب اینجاس که هر دو گروه ته قلبشون چشم به راهن و با یه استرس مخفی یا آشکار هرچی به روز موعود نزدیک میشیم بیشتر به دلشون برات میشه که حالا دیدی درومد، خدارو چی دیدی! و سیل پست های درد دل و همدردی هست که سرازیر میشه. (البته این نوشابه باسه هم باز کردن ها خالی از لطف هم نیست)
یه خیل بی شمار هم زندگی در آمریکا براشون ارزشه، به کسی که آمریکا رفته به چشم دیگه ای نگاه میکنن و اگر خودشون تشریف ببرن دیگه خدارو بنده نیستن و رو ابرها راه میرن.
و یا موردی که یکی از دوستان همینجا اشاره کرده بودن که چون ملت شنیدن فقط خوشبخت ها برنده میشن اومدن بختشون رو به محک بذارن حالا بماند که همونا درصد قبولی رو برای همه کاهش میدن.
ولی واقعیت دوستان عزیز اینه که شانس ما در لاتاری کمی بیشتر از نیم درصده یعنی این که خواه نا خواه خیلی از ما قبول نمیشیم، بعدشم اونایی که قبول میشن باید از یه هفت خوان رستم رد بشن تا به آمریکا برسن بعد از رسیدن هم تا جا پایی باسه خودشون باز کنن و دم موشی به دست بیارن خیلی سختی میکشن.
کاش ایران زمین به این بلاها دچار نمیشد و همون ایران خودمون رو آباد میکردیم.
امسال اولین سالی هست که من این موقع آرامش نسبی دارم چون ایران نیستم به هر حال!
امیدوارم همه خبرای خوبی بشنوید و مهمتر اینکه اگه واقعا از ته دل دوست دارید و قراره که لذت ببرید شانس یاریتون کنه. نه مثل خیلی از دوستان ایرانی که از زندگی خارج از کشور راضی نیستن
(حالا بگذریم که الکی میگن Big Grin )
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
(2014-04-27 ساعت 18:10)farahnaaz نوشته:  میشه یکس درباره اعداد کیس نامبرا توضیح بده
ممنون
tفقط دعا کن برنده شده باشید بعد اطلاعات کم کم خودش می یاد. یک عددی هست مثل
AS20150008888
as اسیا
2015 لاتاری 2015. و بعد 4 رقم اخر که نشون دهنده اینه که شما کی کارنت می شید. یه سایت دیگه هست مثلا ماهی 800-1000تا رو کارنت می کنه
( همه اطلاعات برای مثال بوده حالا یکم کمتر یکم بیشتر)
---
واقعا برات نگرانم King Eagle. خیلی داری زحمت می کشی . این زحمات همه دوستان قدیم و جدید به نوبه خودشون کشیدن ولی امادگی روز 1می داری با این زحمت؟! امیدوارم واقعا برنده شی .

تشکر کنندگان: feligoli ، farzad parsa ، King Eagle ، karkiaa ، satin ، pari pariaaa ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 15:18)poorya-poorya نوشته:  دوستان راسته که امسال سال آخر لاتاری هست که برگزار میشود؟؟؟؟
چون سال های قبل هم همچین صحبت هایی میشد.

اعطای 50هزار ویزای گوناگونی یا همون لاتاری جزو قانون امریکا هست و چیزی که قانونه برای لغوش باید اول در مجلس تصویب بشه و هفت خوان رستم رو بگذرونه
پس به این شایعات گوش نکنید و از شرکت در لاتاری و ایشالا قبولی لذت ببریدShy
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، farshid232 ، King Eagle ، karkiaa ، tabassom ، pari pariaaa ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 18:35)khabaloo نوشته:  ما آدم ها عاشق خیالاتمون هستیم
تقریبا هر سال قبل از اعلام نتایج لاتاری، به هر فرومی که سر بزنی حرف از شهرهای مختلف آمریکا و عکس خیابون هاشو ویزاهای مختلف و غیرس با کلی امید و آرزو و خیال.
من یکی که به مورد های خیلی جالبی بر خوردم، بعضی از دوستان فکر میکنن اگر مثبت بمونن و یقین داشته باشن که برنده میشن پس بخت یارشون میشه، بعضی های دیگه در یه رویکرد متضاد فکر میکنن اگر بگن من کلا خرم از کرگی دم نداشته و اصلا شتر بخت به عمرم ندیدم از یه طرف شانس برنده شدنش میره بالا از یه طرف دیگه اگه برنده نشد میگه دیدین گفتم. ولی جالب اینجاس که هر دو گروه ته قلبشون چشم به راهن و با یه استرس مخفی یا آشکار هرچی به روز موعود نزدیک میشیم بیشتر به دلشون برات میشه که حالا دیدی درومد، خدارو چی دیدی! و سیل پست های درد دل و همدردی هست که سرازیر میشه. (البته این نوشابه باسه هم باز کردن ها خالی از لطف هم نیست)
یه خیل بی شمار هم زندگی در آمریکا براشون ارزشه، به کسی که آمریکا رفته به چشم دیگه ای نگاه میکنن و اگر خودشون تشریف ببرن دیگه خدارو بنده نیستن و رو ابرها راه میرن.
و یا موردی که یکی از دوستان همینجا اشاره کرده بودن که چون ملت شنیدن فقط خوشبخت ها برنده میشن اومدن بختشون رو به محک بذارن حالا بماند که همونا درصد قبولی رو برای همه کاهش میدن.
ولی واقعیت دوستان عزیز اینه که شانس ما در لاتاری کمی بیشتر از نیم درصده یعنی این که خواه نا خواه خیلی از ما قبول نمیشیم، بعدشم اونایی که قبول میشن باید از یه هفت خوان رستم رد بشن تا به آمریکا برسن بعد از رسیدن هم تا جا پایی باسه خودشون باز کنن و دم موشی به دست بیارن خیلی سختی میکشن.
کاش ایران زمین به این بلاها دچار نمیشد و همون ایران خودمون رو آباد میکردیم.

حرف های یک عضو 2010 با تجربه.کاملا موافقم. یکم این کینگ نصیحت کن خیلی تند داره می رهWink

تشکر کنندگان: faridl14 ، adonis2006 ، khabaloo ، اشکان 3D ، King Eagle ، satin ، alirezanz
(2014-04-27 ساعت 18:10)roya r نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 15:12)faridl14 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع:

یک مشت آدم امیـدوار...
.
.

خدایا نا امیدشون نکن.

---------------------------
این پست صرفا جهت جمع آوری مقداری تبریک و تشکر ارسال شده و ارزش دیگری ندارد!
البته:
شده آگاه دلم ای ماه
که تو پیشم خواهی آمد
یک مشت ادم امیدوار زیاد جمله جالبی نشد
آره راست میگی. خودم حس خیلی خوبی نداشتم. یجوری بود. ولی تو جو بودیم اونموقع! ممنون که یادآوری کردید.
یکی بود یکی نبود، غیر از خدا همه بودن!
تشکر کنندگان: roya r ، adonis2006 ، farshid232 ، King Eagle ، karkiaa ، alirezanz
هر چی به روز موعود نزدیک تر میشیم موجای منفی داره بیشتر و بیشتر میشه
دنیا برعکس شده
تشکر کنندگان: mamad_msp ، h.shayan ، King Eagle ، pari pariaaa ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان