کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-29 ساعت 02:40)محسن 2014 نوشته:  سلام به دوستان عزيز مهاجر سرا بنده مبتدی و برای بار اول هست که در این سایت پیام میزارم اگر اشتباهی مرتکب میشم پوزش میخام شما راهنماییم کنید تا کم کم وارد بشم .سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون ميشم .اگه دیپلم ریاضی داشته باشم بازم پیش میخان ? سوالات بعدی رو روزای دیگه واسه راهنمایی گرفتن ازتون میپرسم . به امید قبولی همه اونایی که واقعا تصمیم رفتن دارن .شب خوش

اگه داشنگاه نرفته باشی ازت پیش رو هم میخوان چون باید مدرک 12 ساله نشون بدی اما اگر دانشگاه رفته باشی با مدرک دیپلم 11 ساله هم ازت قبول میکنن مثل من که کاردانی دارم و دانشجوی کارشناسی‌ام اما دیپلمم 11 ساله هست
تشکر کنندگان: farshid232 ، مسافر تنها ، alirezanz ، farzad parsa ، satin
بچه ها یکم عکس بزارید .انگیزمون بره بالا . تصمیم بگیریم .
عشق میکنید منطق و تو تصمیم گیری
به این میگن پرواز روح
تشکر کنندگان: farshid232 ، beigebar ، alirezanz ، ali999 ، King Eagle
(2014-04-29 ساعت 10:51)beigebar نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 10:31)arashtn نوشته:  من امیدی نداررررررررررررررررم

آقاي arashtn واقعا خوش تيپي.
اميدوارم قبول بشي ..

مرسی داداشم
شانس من بین این همه ادم مثل 1 به 1000 هست
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz ، farzad parsa
اصلا فکر میکردین یه روزی بیاد که وقتی میگن :

پس فردا . . .

این حالی بشید که الان من گفتم و شما شدید ؟؟؟!!!

چی گفتم ؟؟؟!!!

هیچی ولش کن ،
خلاصه پس فرداس دیگه ،
خود دانی . . .

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz ، King Eagle ، satin
[quote='only_flight' pid='486724' dateline='1398742805']
صبح همگی بخیر Big Grin

دیشب خواب دیدم دارم داخل این شهر میچرخم...Cool Wink Tongue

==========================================
وای only_flight عزیز

عجب جایی بودی دیشبCool

فقط میشه بگی وقتی صبح چشماتو باز کردی دیدی همش خواب بوده چه حالی داشتی؟؟

امیدوارم سال دیگه این موقع همگی یه عکس دست جمعی از خودمون برای منتظرای لاتاری 2016 پست کنیم که طفلکیا یه خورده امیدوار بشن .......
تشکر کنندگان: بازگشت ، aida123 ، babak_m ، farzad021 ، alirezanz ، farzad parsa ، King Eagle
سلام .ممنون شهلا خانم از جوابتون .امیدوارم امسال پسرتون برنده بشه و هر چه زودتر بیاد پیشتون .به امید قبولی همه
تشکر کنندگان: alirezanz
خدایا یعنی می شه؟
تشکر کنندگان: Arashiv ، MEHR52 ، alirezanz ، gaandolf ، King Eagle
سلام دوستان

امروز سومین سالگرد ازدواجم هست، پس فردا هم نتیجه رو می زنن.
می خوام به عنوان هدیه برگه قبولی امسال رو به خانومم هدیه بدم Smile
(البته با دو روز تاخیر ) Tongue
شماره کیس:2016ASXX
تعداد: 2 نفر
رویت قبولی: 1 May
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Smile
تاریخ مصاحبه: Smile
ویزای یکضرب
جمع تقریبی هزینه ها:
Big Grin 
سلام
خیلی مخلصیم من برگشتم البته میدونم هر چند زیاد مهم نیست Big Grin
بچه ها ترکوندن
خدایا خدایا برس به داد دل ما
دیشب داشتم فیلم تاریخ مجهول امریکایی رو میدیدم البته اسمشو نمیگم ادوارد نورتون بازی کرده خیلی باحاله یه تیکه دیالوگ داشت طرف رفت تو مغازه گفت تا گرین کارت نداری حق کار کردن نداری کلی با این قسمتش حال کردم Cool
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: javad1990 ، hedyhoney ، alirezanz ، King Eagle ، satin
(2014-04-29 ساعت 10:42)doran نوشته:  تا حالا دیدین از این ادما که تو خارج از ایران هستن همش میگن اینجا خوب نیست اینجا اخه اینجا خبری نیستش همش کاره جالبه اینا که به قول خودشون انقدر بده اونجا چرا نمیان ایران زندگی کنن Smile من چنتا از بچه ها رو دیدم همینجا پیام نوشتن که بچه هایی که اینجا میان پیام میزارن خیال پردازن و از این حرفا و خودشون خیلی واقع گرا هستن خوب نیست این حرفا به خدا خیلی ها هستن که انقدر مشکلات زندگی تو این کشور بهشون فشار میاره که همین شانس کم برنده شدن لاتاری واسشون با ارزشه حتی اگه برنده هم نشن همینکه با دوستانشون اینجا صحبت میکنن واسشون با ارزشه امیدوارم که همهی اونایی که واقعا شرایطشون حاده و خیلی دووست دارن برن برنده بشن Smile
1- بدبینی صرف هم به اندازه خوش بینی بیش از حد میتونه خطرناک و حتی مرگ بار باشه....
2- خیلی از دوستانی که رفتن و ناراضی هستن به دلیل معذوراتی که دارن نمیتونن برگردن یا از ترس آبرو یا پلهای مالی که پشت سرشون خراب کردن و غیر قابل برگشته....
3- کسی که واقعا از شرایطش انزجار داره کمی تلاش بیشتر میکنه مثلا راههای دیگه مهاجرت رو امتحان میکنه.... مسئله اینجاست که اون راهها سخت و زمانبر هستند و ما ایرانیها تنبل و تن پرور و غر غرو..... همیشه میخوایم لقمه جویده شده بدون هیچ تلاشی توی معده مبارک جا بگیره و ره ده ساله رو یک شبه بریم.... اینه که به وادی رویا پروری وارد میشیم که خیلی خیلی خیلی و خیلی خطرناکه.....
(2014-04-29 ساعت 11:43)babak433 نوشته:  سلام دوستان

امروز سومین سالگرد ازدواجم هست، پس فردا هم نتیجه رو می زنن.
می خوام به عنوان هدیه برگه قبولی امسال رو به خانومم هدیه بدم Smile
(البته با دو روز تاخیر ) Tongue

خیلی زرنگی برادر ... برگه قبولی رو یه دستبد طلا دورش بپیچ هدیه کن به همسرت ... خیلی هم خوبBig Grin
Big Grin
تشکر کنندگان: Arashiv ، MEHR52 ، بازگشت ، babak433 ، javad1990 ، alirezanz ، karkiaa ، King Eagle ، satin
واقعا این 2 روز بهم بد میگذره Sad
نمیدونم ... میخام درس بخونم میگم من که برنده ام دیگه اینجا نمیمونم پس بیخیالش ...
میرم تحقیق واسه آمریکا ... میگم نه به باره نه به داره من اومدم تحقیق Sad
خدایا این 2 روزو بذار رو دور تند که تکلیفمون روشی شه زودتر Sad
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: Arashiv ، masoud_777 ، بازگشت ، farzad021 ، alirezanz ، farzad parsa ، ali999 ، King Eagle ، satin
کاربران در حال بازدید این موضوع: adonis2006، aida123، alenkila، alireza_guitar، aminb، AmirKh، Arashiv، babak_m، eli abt، e_kh78، farzad021، ftbahi، hedyhoney، masoud_777، miladfathi021، mirshahim، mosavi_69، nilo-k، peymanpakd، sasa-nasiri، soheil_zk، wushu kung fu، بازگشت، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان

کاربران منتظر در چه حالین ؟؟
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: vashahri ، بازگشت ، farzad021 ، masoud_777 ، alirezanz ، farzad parsa
(2014-04-29 ساعت 10:42)doran نوشته:  تا حالا دیدین از این ادما که تو خارج از ایران هستن همش میگن اینجا خوب نیست اینجا اخه اینجا خبری نیستش همش کاره جالبه اینا که به قول خودشون انقدر بده اونجا چرا نمیان ایران زندگی کنن Smile من چنتا از بچه ها رو دیدم همینجا پیام نوشتن که بچه هایی که اینجا میان پیام میزارن خیال پردازن و از این حرفا و خودشون خیلی واقع گرا هستن خوب نیست این حرفا به خدا خیلی ها هستن که انقدر مشکلات زندگی تو این کشور بهشون فشار میاره که همین شانس کم برنده شدن لاتاری واسشون با ارزشه حتی اگه برنده هم نشن همینکه با دوستانشون اینجا صحبت میکنن واسشون با ارزشه امیدوارم که همهی اونایی که واقعا شرایطشون حاده و خیلی دووست دارن برن برنده بشن Smile
آدم داریم تا آدم ، حرف هر کسیو گوش نکن
تشکر کنندگان: battosai ، بازگشت ، satin
يا الله !!!
ببخشيد من از تايپيك كليرسيها اومدم اينجا ببينم چه خبره ، ديدم به به چه خبره!! كلي انرژي مثبت، به اميد قبولي همتون، فقط مواظب باشيد به من ماليده نشيد كه اين كليرنس بهتون نچسبه و به اميد خدا ويزاتون ١ ضرب بشه . ;-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان