کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
راستی دوستان به نظرتون تمکن مالی بهتره اونجا ارائه بدیم یا اسپانسر

وایا من که اونجا کسی رو ندارم این ایمیگرنجل میتونه اسپانسر من رو قبول کنه؟ این کار رو انجام میدن؟
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: javad1990 ، ali_gh ، hedyhoney ، alirezanz ، farzad parsa
اینم برندگان سال های قبل

[عکس: winner8.jpg]

[عکس: pobeditel-v-lotariata.jpg]

[عکس: Immigrant-Visa-for-Green-Card-Lottery-Winners.jpg]

[عکس: greencard-winner.jpeg]
(2014-04-29 ساعت 01:12)adonis2006 نوشته:  خبر فورررررررررییییییییی !!!!!!!

همین الان وزارت امور خارجه اعلام کرده که سهمیه ای ایران در این دوره فقط 1200 نفر بوده است

لینک خبر

اگه گفته بودی سهمیه این دوره فقط 10 نفر هم هست من مطمئن بودم اسم من جزو اون 10 نفره
برو از خدا بترسTongue
تشکر کنندگان: javad1990 ، miladfathi021 ، mehdi.aus ، farshid232 ، MEHR52 ، alirezanz ، King Eagle ، satin
(2014-04-29 ساعت 10:10)erfanslash نوشته:  اینم برندگان سال های قبل

[عکس: winner8.jpg]

[عکس: pobeditel-v-lotariata.jpg]

[عکس: Immigrant-Visa-for-Green-Card-Lottery-Winners.jpg]

[عکس: greencard-winner.jpeg]

گرين كارت من دست اين پسره چيكار ميكنه ؟؟؟؟؟؟
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: alirezanz ، amir_cool_2001 ، King Eagle
سلام . من خیلی بی خیال و ریلکس بودم ولی وقتی پیغام های استرس اور شما را می خونم دل پیچه می گیرم. بابا حالا یا قبول می شی یا نمیشی . زندگی را باید زندگی کرد . آخر دنیا که نمیشه. من تازه هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که اگر قبول هم شدم برم یا نه (اینو گفتم که شما الان حسابی فحشم بدید ها)
ولی دیدن عکس های بچه ها واقعا آدم را وسوسه میکنه برای رفتن .
من کلا آدم راحتی هستم و به حداقل ها هم راضی هستم و کلا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی صبرم زیاده ولی در مقابل بی نظمی و بی احترامی و بی قانونی و درهم برهمی خیلی زود جوششششششششششششششششششمیارم . برای همین نمی دونم چکار کنم .
تشکر کنندگان: javad1990 ، miladfathi021 ، kamran293 ، feligoli ، farshid232 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 10:18)saba713 نوشته:  سلام . من خیلی بی خیال و ریلکس بودم ولی وقتی پیغام های استرس اور شما را می خونم دل پیچه می گیرم. بابا حالا یا قبول می شی یا نمیشی . زندگی را باید زندگی کرد . آخر دنیا که نمیشه. من تازه هنوز تصمیم قطعی نگرفتم که اگر قبول هم شدم برم یا نه (اینو گفتم که شما الان حسابی حرف زشتم بدید ها)
ولی دیدن عکس های بچه ها واقعا آدم را وسوسه میکنه برای رفتن .
من کلا آدم راحتی هستم و به حداقل ها هم راضی هستم و کلا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی صبرم زیاده ولی در مقابل بی نظمی و بی احترامی و بی قانونی و درهم برهمی خیلی زود جوششششششششششششششششششمیارم . برای همین نمی دونم چکار کنم .

درود

شما هم تصمیم رفتن رو بگیرید همه با هم بریم
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: feligoli ، alirezanz ، King Eagle
من امیدی نداررررررررررررررررم
تشکر کنندگان:
ادرنالین دارم
تشکر کنندگان:
2روز دیگه تا نتیجهCool[/size]
تشکر کنندگان: alirezanz
تا حالا دیدین از این ادما که تو خارج از ایران هستن همش میگن اینجا خوب نیست اینجا اخه اینجا خبری نیستش همش کاره جالبه اینا که به قول خودشون انقدر بده اونجا چرا نمیان ایران زندگی کنن Smile من چنتا از بچه ها رو دیدم همینجا پیام نوشتن که بچه هایی که اینجا میان پیام میزارن خیال پردازن و از این حرفا و خودشون خیلی واقع گرا هستن خوب نیست این حرفا به خدا خیلی ها هستن که انقدر مشکلات زندگی تو این کشور بهشون فشار میاره که همین شانس کم برنده شدن لاتاری واسشون با ارزشه حتی اگه برنده هم نشن همینکه با دوستانشون اینجا صحبت میکنن واسشون با ارزشه امیدوارم که همهی اونایی که واقعا شرایطشون حاده و خیلی دووست دارن برن برنده بشن Smile
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، feligoli ، vashahri ، farshid232 ، Arashiv ، alirezanz ، farzad parsa ، King Eagle ، mehran_trex ، satin
آمريكا منو طلبيده دوستان
حالا نمي دونم بايد فكر كنم كه برم يا نرم
ولي درستش اينه كه دلشونو نشكنم و برم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: vashahri ، feligoli ، miladfathi021 ، javad1990 ، farshid232 ، alirezanz ، King Eagle ، mehran_trex ، satin
(2014-04-29 ساعت 10:31)arashtn نوشته:  من امیدی نداررررررررررررررررم

آقاي arashtn واقعا خوش تيپي.
اميدوارم قبول بشي ..
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: arashtn ، alirezanz ، King Eagle ، satin
الان یه فال تاروت گرفتم// وعده و امیدی از طرف مردی مقتدر و مشاور به شماداده می شود ( فکر کنم ا.و.باما رو میگه )D: سرنوشت شما به سمت مثبت تغییر خواهد کرد. حسادت و خشم دیگران در زندگی شما سایه افکنده است ( اینجاش میگه که من حتما برنده میشم و از بس پز میدم همه خشم خشم میشن) بازم D:
Big Grin
تشکر کنندگان: javad1990 ، farshid232 ، farzad parsa ، King Eagle
(2014-04-29 ساعت 10:31)arashtn نوشته:  من امیدی نداررررررررررررررررم

نازی
تشکر کنندگان: farzad parsa
(2014-04-29 ساعت 01:12)adonis2006 نوشته:  خبر فورررررررررییییییییی !!!!!!!

همین الان وزارت امور خارجه اعلام کرده که سهمیه ای ایران در این دوره فقط 1200 نفر بوده است

لینک خبر

خدا بکشتت.نمیگی من قلبم ضعیفه.Sad
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: alirezanz ، King Eagle

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان