کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-30 ساعت 10:03)siavash64 نوشته:  سلام فردا ساعت چند به وقت ایران نتایج اعلام می شه؟

8.30
Smile
تشکر کنندگان: alirezanz
(2014-04-30 ساعت 09:39)Ali agha نوشته:  سلام

سالهای گذشته این موقع ها که میشد اینقدر آدم میومد تو این سایت که سایت داون میشد و بالا نمیومد !!
خدا رو شکر امسال تبش مثل اینکه یک کمی بریده ..

من علی هستم و اولین بارهم که شرکت کردم 77 بود تا حالا هر سال شرکت کردم و نتیجه نگرفتم دیگه دارم بازنشسته وزارت خارخه آمریکا میشم !

باز هم مثل سالهای گذشته دعا میکنم اونایی که احتیاج دارن برن قبول بشن !!!! که البته طبق تجربمون هیچ سالی این دعا اجابت نشده Smile)
علی آقا منم مثل خودت قدیمیم و بس که هر سال شرکت کردیم و برنده نشیم دیگه مثل بقیه استرس نداریم . امیدوارم همونطور که شما گفتین اونهایی که احتیاج دارن برنده بشن و بعد قدر اون شانسی که آوردن رو هم بدونن و از زندگی جدیدشون لذت ببرن.
تشکر کنندگان: Ali agha ، javad1990 ، aida123 ، MeMo ، King Eagle ، MEHR52 ، amirghn ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 09:58)aida123 نوشته:  [img][عکس: 3e000dmh2av01d9us4zo.jpg][/img]

هورا..............Cool
تشکر کنندگان: aida123 ، alirezanz
براتون يه نقشه قشنگ آمريكا رو ميزارم ( براي آشنايي بيشتر بعضي از دوستان با موقعيت ايالتها و شهرهاي مهم اونا )

[عکس: 82791758385390924540.jpg]
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
سلام به دوستان چشم انتظار
امیدوارم که خداوند خیر تمام و کمال برای همه تون مقدر کرده باشه. چه برنده و چه غیر برنده ها. هر دو گروه باید بدونند که این آخر راه نیست. نه اونی که برنده شده خرش از پل گذشته و دیگه با پیرهن گل گلی میره لب دریا و ماهیگیری می کنه ( مثل فیلم هالیوودی ها) و نه اون کسی که حتی برای بار n ام برنده نشده، زندگیش تباه شده و هیچ امیدی نداره.
هر دو گروه همون مسایل و دغدغه های همه انسانها را خواهند داشت ولی در مسیرها و مکانهای متفاوت.
این برادر کوچک شما به عنوان کسی که سه ساله درگیر این پروژه و رفت و آمد بین قاره ای هستم موارد بالا را از صمیم قلب خدمتتون عرض کردم و امیدوارم روحیه و امیدتون را در هردو حالت حفظ و تقویت کنید.
می تونم بگم برنده ها کارشون سخت تره. چون در مسیر روزمره و دیفالت زندگیشون تغییرات بزرگی در حال وقوعه و باید خودشون را برای حل مشکلات پیشرو آماده کنند.
چند تا توصیه هم بکنم و مجلس تمام!
لازم نیست از موقعی که نتیجه را دیدید به همه در و همسایه و خاله و عمه و ... جار بزنید. این مسیر خیلی تلاطم داره. باید خودتون را براش آماده کنید بدون فشار بیرونی و در هر مرحله اش که چندین انتخاب در برابرتونه با ذهن آرام و بدون تشویش و خجالت و رودربایسی تصمیم بگیرید.
اگر زوجید یا خانواده، قبل از شروع بهدهر کاری حتی خوشحالی یک جلسه کاملا رسمی بگذارید با هم و سنگ هاتون را با هم وابکنید. نظر تک تک نفرات را لحاظ کنید و بحث کنید و دلایل منطقی ارایه کنید و بعد از یک جمع بندی عاقلانه و بدون هول شدن از قضیه « آمریکا، آمریکا ما داریم می آییم» شروع به انجام کارهای روتین این فرایند کنید که ساده ترین قسمت کاره! این قضیه بدلیل جلوگیری از مشاجره و مجادله در سختی های آینده است و همه گروه همراه باید مسولیت قبول کنند و تن به مشکلات بدهند و با همکاری هم حلش کنند.
از فردای شروع پروسه شروع به زبان آموزی کنید. دیر هم هست تازه! خدا هم که بشید تازه اینجا می بینید نصف حرفهای طرفی که توی صورتش زل زدید و نود درصد آدمی که تلفنی باهاش حرف میزنید را نمی فهمید و فقط دارید لبخند می زنید و می گید ok
پول و پله هم جور کنید. بسته به توانتون البته که به قول عارفی این گران کارده!!! نه گرین کارد.
در رشته تخصصی تون مطالعه فراگیر و بروز بکنید. اینجا قضیه از گهواره تا گوره. یارو داره می میره، باید بره ۲۰۰ دلار بده و در امتحان نمی دونم چی چی شرکت کنه تا سرتیفیکیت کوفت را بگیره و دوزار رپی حقوقش بره یا اینکه از رقیبش عقب نمونه. کارمندهایی را دیدم که بعد از رفتن رئیسشون در ساعت چهار تا ساعت هشت و نه وامی ایستند و بدون اضافه کاری کار می کنند که سیستم ازشون راضی باشه....
بسته به سنتون چک آپ کاملی از خودتون انجام بدهید و هر کاری لازمه، مخصوصا دندون پزشکی را در ایران انجام بدهید.
داستان محل فرود با چتر هم داستان خیلی مهمیه که تا دوستان نیومدند براساس تصورات و ببخشید توهمات و شنیده ها و یک کلاغ چل کلاغها و سرچ در گوگل و تریپ ادوایزر، حرفهایی می زنند. ولی اینجا یک چیز حرف اول را میزنه، کار..... اگر توی ایران میگن صبر زن بگیری تا بگم اهل کجایی، اینجا کارت مشخص می کنه کجایی هستی. حتی برای خودشون، ما که تازه از گرد راه رسیدیم. پس با مطالعه کامل از روی منطق و مشورت با آدمهای قابل اعتماد محل فرود را انتخاب کنید و اگر رفیق شفیقی دارید که میشه بهش اتکا کرد اولویت را به اون بدهید. هنوز هم میشه به مرام انسانها اعتماد کرد. خیلی سخت نگیرید.
شرمنده از پر حرفی
امید موفقیت برای همه هموطنهای گل در تمامی عالم را دارم
حق راهنما و راهگشاتون باشه
2012, Bay Area, CA
(2014-04-30 ساعت 10:09)toghrol120 نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:03)siavash64 نوشته:  سلام فردا ساعت چند به وقت ایران نتایج اعلام می شه؟

8.30
Smile

12 ظهر به وقت آمريكا يعني 20:30 به وقت ايران
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz
خدایا کادوی سالگرد من و همسری که امروزه با یه روز تاخیر فردا بده قربونت برم خدا خیلی دوست دارم
خدایا برای تمامی داشته هام و نداشته هام از تو ممنونم .
تشکر کنندگان: javad1990 ، mersen ، King Eagle ، ampilehvar ، amir_cool_2001 ، ashkan99 ، ali3875 ، alirezanz ، ali999
Wink
(2014-04-30 ساعت 03:54)mehran_trex نوشته:  نصف شبی چه حالی میده اینجا سوت و کور شده :-D

Wink
تشکر کنندگان: amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 21:27)kooroshfs نوشته:  هرکس زیادی توکار لاتاری فضولی کنه اینطور میشه

[عکس: 34098655638371236105.gif]

Wink
تشکر کنندگان: javad1990 ، ampilehvar ، amir_cool_2001 ، alirezanz ، smu ، poorya-poorya
(2014-04-29 ساعت 22:41)farbar نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 22:36)بازگشت نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 22:33)asbehzad نوشته:  سلام دوستان
من با همه احتیاط کانفرمیشن کدم مفقود شده.میگن چاره داره کسی میدونه راهش چیه؟؟CoolCool

متاسفم،لاتاری 2015 را از دست دادید.
دوستان درست میگم؟

مشکلی نیست. ازت مشخصات می خواد کانفرمیشن رو واست ایمیل میکنه

هیچ جای نگرانی نیست.
تشکر کنندگان: alirezanz
[size=mediumدوستان من توی ارگانی هستم که چند سال پیش برای ورودش 500هزاااار نفر شرکت کردن، و فقط 100نفر می خواستن!!! خدا خواست و من بدون هیچ سهمیه ای جزو اون 100 نفر بودم!
برنده شدن چیز دوور از ذهن نیست
برنده شدن در لاتری خیلی راحت تر از موردهای توی کشورمونه!
سال پیش توی لاتری از ایران زیر یک میلیون شرکت کردن و چند هزار نفر برنده شدن! پس امیدوارم امسال برای تمااام دوستان امیدوار سال توووپی باشه و همه دسته پر از سایت دی وی لاتری بیان بیرون[/size]
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: javad1990 ، aida123 ، vashahri ، ampilehvar ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 20:42)parham1373 نوشته:  وقت لاس وگاس

[عکس: 79359714742916221740.jpg]

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile:
تشکر کنندگان: javad1990 ، ampilehvar ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 10:11)keivin نوشته:  علی آقا منم مثل خودت قدیمیم و بس که هر سال شرکت کردیم و برنده نشیم دیگه مثل بقیه استرس نداریم . امیدوارم همونطور که شما گفتین اونهایی که احتیاج دارن برنده بشن و بعد قدر اون شانسی که آوردن رو هم بدونن و از زندگی جدیدشون لذت ببرن.

چاکرم .... من دیگه سالهاست که استرس ندارم ...
از اون سالی که نتایج رو باطل کردن و چقدر همین بچه های مهاجر سرا ضربه خوردن دیگه فکر کنم بی خیالی طی کردم !!!!
قبلا ها این موقع ها که میشد کار و بار تعطیل میشد و فقط به فکر این بودم که باید برنده شم !!! وقتی که نمیشدم به زمین و زمان فحش میدادم چند روز حرص میخوردم و بعد از چند وقت روز از نو زندگی از نو ...
ولی دیدم واقعا نمیشه آدم زندگیش رو بزاره پای یک " شانس "
تشکر کنندگان: javad1990 ، ampilehvar ، MEHR52 ، amir_cool_2001 ، roya r ، karpenter ، alirezanz
ممنون از hoseyn خان
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
تشکر کنندگان: King Eagle ، ampilehvar ، MEHR52 ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 10:20)alireza_guitar نوشته:  [size=mediumدوستان من توی ارگانی هستم که چند سال پیش برای ورودش 500هزاااار نفر شرکت کردن، و فقط 100نفر می خواستن!!! خدا خواست و من بدون هیچ سهمیه ای جزو اون 100 نفر بودم!
برنده شدن چیز دوور از ذهن نیست
برنده شدن در لاتری خیلی راحت تر از موردهای توی کشورمونه!
سال پیش توی لاتری از ایران زیر یک میلیون شرکت کردن و چند هزار نفر برنده شدن! پس امیدوارم امسال برای تمااام دوستان امیدوار سال توووپی باشه و همه دسته پر از سایت دی وی لاتری بیان بیرون[/size]

دوست عزيز شما مطمئن هستين حدود يك ميليون كيس ثبت نام شده
فكر كنم اين آمار امكان نداره حقيقت داشته باشه
من حدس مي زنم حدااكثرش 100 هزار كيس هم نميشه
تشکر کنندگان: King Eagle ، ampilehvar ، alirezanz ، aminb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان