کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
(2014-04-30 ساعت 09:13)ali3875 نوشته:  دوستان من ازبرندگان 2014 هستم و 161 روزه در انتظار کلیر شدن............یادش بخیر پارسال همین روزا چه استرسی داشتم برای اعلام نتایج شبی که اسممو دیدم تا صبح خوابم نبرد......................

من از تجربیات دوستان 2013 خیلی استفاده کردم و اینو واجب میدونم به دوستان تازه قبول شده کمک کنم
انشا الله که همه تون جزو برندگان خوش شانس لاتاری باشید
من حاضر به هرگونه کمکی به دوستان هستم اگه سوالی دارید یا راهنمایی خواستید من در خدمتم

ali3875 عزیز
اولا" به امید اینکه هر چه سریعتر کلیر شده و ویزا تون رو بگیرید
دوما"اگه ممکنه تو این ساعتهای آخر
برامون بگو : چند بار شرکت کرده بودی ؟
فکر میکردی قبول بشی یا نه ؟
وقتی نتیجه رو دیدی چکار کردی؟
و خلاصه هر چی که فکر میکنی ممکنه برامون جالب باشهWink
تشکر کنندگان: razasal90 ، aryana_t ، King Eagle ، alirezanz
به قوله جاستین تیمبرلیک :

. . . yesterday is history

. . . tomorrow is a mystery

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 10:23)مسافر تنها نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:20)alireza_guitar نوشته:  [size=mediumدوستان من توی ارگانی هستم که چند سال پیش برای ورودش 500هزاااار نفر شرکت کردن، و فقط 100نفر می خواستن!!! خدا خواست و من بدون هیچ سهمیه ای جزو اون 100 نفر بودم!
برنده شدن چیز دوور از ذهن نیست
برنده شدن در لاتری خیلی راحت تر از موردهای توی کشورمونه!
سال پیش توی لاتری از ایران زیر یک میلیون شرکت کردن و چند هزار نفر برنده شدن! پس امیدوارم امسال برای تمااام دوستان امیدوار سال توووپی باشه و همه دسته پر از سایت دی وی لاتری بیان بیرون[/size]

دوست عزيز شما مطمئن هستين حدود يك ميليون كيس ثبت نام شده
فكر كنم اين آمار امكان نداره حقيقت داشته باشه
من حدس مي زنم حدااكثرش 100 هزار كيس هم نميشه

بر طبق گزارش کنتاکی دقیقا 9,374,191 نفر که با خانوادهاشون میشن14,633,767 در لاتری 2014 شرکت کردن! در جدولی که توی سایتشون هست میتونید سهم ایران رو ببینید! البته این فقط از خود کشور ایرانه! ایرانی های زیادی از سراسر دنیا در لاتری شرکت میکنن! با یه حساب سر انگشتی متوجه میشه که تقریبا حدود 300 یا 500 هزار ایرانی ( با مجموع خانواده ) در لاتری شرکت کردن! در نوشته ی بالای هم نوشتم که زیر یک میلیون!
سایت مرجع : http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: King Eagle ، MEHR52 ، alirezanz
یعنی 5 شنبه 8.5 شب ؟

من که میزارم جمعه ظهر پس از یک خواب حدودا یک ساعت بیشتر از هر روز ! سایتو چک می کنم ..

نه برنده بودن نه بازنده بودن برام زیاد فرق نمی کنه .... از بس که این روز ها تحت فشار بودم و دپرس !!
حالا نمی دونم شایدم با دیدن خبر قبولی شوک خوشحالی بهم وارد شد و یه لبخندی هم زدم .. یا ته دلم قنچ رفت یا دل شوره گرفتم ... لا مصب اونقدر به مسئله کار و ایجاد زندگی جدید در امریکا به طور منطقی و واقعی نگاه کردم و قضیه رو با دلار 3300 - 3400 تومانی حلاجی کردم که هنوز هیچی نشده گرخیدم !!!

لاتاری برای دو گروه ادم خیلی خوبه :
اول :
اونهایی که به هر صورتی اینجا بارشون رو بستن و چند تا واحد خونه و مغازه و ملک و پلک ! دارن و اجاره میگیرن و بودن و نبودشون تو در امدشون فرقی ایجاد نمی کنه ... وقتی دارن برای مصاحبه میرن مثل بقیه سفر های توریستیشون می مونه ... وقتی هم ویزا رو می گیرن .. با پول میرن .. خونه و ماشین و وسایل رو می خرن و از اینجا هم دریافتی ماهانه رو می کنن ..
اینها اون دسته از ادم هایی هستند که دیگه خیلی خوش شانسش .. هم تو مملکت گل و بلبل و تحریم زده و ... زده تونستن اون گوشه موشه ها برای خودشون یه امپراطوری کوچولو راه بندازن و بی سر و صدا پول در بیارن هم برای روزهای پیری گیرین کارت از اسمون براشون رسیده که برن برای بازنشستگی اماده شن ..

یه دسته دیگه هم اونهایی هستند که تو هفت اسمون یه ستاره درست و حسابی هم ندارن یا اگه ستاره متاره ای دارن در حد یک لامپ گازی حرارتی رو تیر چراغ برقه که هر چند ساعت یک بار از فرت گرما خاموش میشه و باید دوباره استارت بزنه ..
اینها که اکثرا مجرد هم هستند بهترین موقعیت زندگی بهشون رو کرده و چون اکثرا هیچ وقت در شغل شریف بابا پولداری مشغول به کار نشده بودن از تفریحاتی که ممکنه در سفر های خارجی که برای مصاحبه میرن ، مطلع نیستند و فقط باید از اینترنت و مهاجرسرا و خوندن صد تا سفرنامه ارزون ترین راه های رفتن و ساکن شدن ودکتر ارگان و... رو بفهمن و قال قضیه رو تو یکی دوبار مراجعه حضوری بکنن ..... اگه اوکی شد هم حالا یه چند ماهی وقته که از هر جایی که شده یه کم پول تهیه کنن و دست خالی نرن .. ولی ثابت شده معمولا همون دست خالی میرن و از زیر صفر و باربری و پیتزا دلیوری و هر چی که شده برای موندن و دووم اوردن تلاش می کنن .. زبانشون کم کم خوب میشه ... چند تا دوست پیدا می کنن ... اگه شد تحصیلاتی رو ادامه میدن .. خلاصه بگم این ادم بی ستاره داستان ما هم 10 سال دیگه با یکی از دوستان نزدیکش که تو ایران موند خیلی خیلی فرق خواهد کرد ... اون اونجا احتمالا شرایط رو معمولی طی می کنه و بسته به تلاشش رشد می کنه و دوستش اینجا شرایط رو غیر معمولی طی می کنه و یا بدون زحمت و با زرنگی و شانس و رانت و مانت اینجا 10 ساله میلیاردر میشه یا با هر زحمتی که شده و با وجود تمام شایستگی هاش حتی یه واحد اپارتمان کوچولوهم برای خودش نمی تونه بخره ... جالب اینه که این دوست ایرانیه .. هدفش در هر دو حالت یکیه و فقط شرایط محیط و تصادفات و روابطه که براش تعیین تکلیف می کنه که چی می خواد بشه؟ ...

این هم قصه حسن کرد شبستری من نه پشتوانه علمی داره نه کارشناسانه .. راستش همینطوری برای گرم شدن دستام رو کیبورد اول صبحی اومدم تز دادم .. پس اگه به کسی توهین شد یا درست نبود از ما خرده نگیرین ...

چند رو تهران بودم و باز با همشهری های عزیز و بر و بچ پایین شهر زیاد فک زدم ادبیاتم دوباره قاطی پاطی شد ... ایشالا تا چند روز اینده نوشتارم به سطح استاندارد همیشگی بر می گرده ...
البته اگه این شاپ کیپر بزاره ما از درش بیایم بیرون ، مهاجرسرا هم عزیز دل ماست . فردا بیاییم همین جا یا تو اون تاپیکه که برای اعلام قبولی ها میزارن بگیم اخ جون من قبول شدم ... بعد با فونت های رنگی و بزرگ و زشت و بد قواره هر چی حسرت دنیاست رو بریزیم رو سر اون کسانی که واقعا دل بسته بودن به قبولی .. و این اواخر نمی دونستن چه حسی هی بهشون میگه حتما قبول می شن ...

هر چی درباره اعتدال و درست شدن همه چیزو ارزانی طلا و دلار و برداشتن حماقتی به نام واریز یارانه و دو نرخی نشدن بنزین و فلان و فلان که گفتن و شنیدیم و عمل نشد و بار هم هر سال دریغ از پارسال شد ، کشیدیم برامون کافیه و دیگه بیشتر به غم و قصه نیاز نداریم .. پس اگه قبول شدیم بیایم برای اونهایی که قبول نشدن ارزش و احترام قایل بشیم و با فونت خیلی بزرگ و قرمز ننویسیم هورا !! نزاریم یه موقع اشکی از گونه کسی ریحته بشه وقتی شادی بیش از حد ما رو دید تو قبولی ... تو انجمن ... با همین فونت معمولی بنویسیم : من هم برای طی مراحل اداری بیشتر در پروسه لاتاری ویزای گوناگونی ایالات متحده امریکا انتخاب شدم !

و این یعنی اغاز یک پروسه یک سال و نیمه سخت ، غمناک و پر فراز و نشیب .... پس یه کم احساساتمون رو کنترل کنیم ... اگه برنده هم نشدیم شکلک گریه کن نزاریم .. همین که دو سه روز دل و دماغ پست گذاشتن تو انجمن رو نداشته باشیم خودش هم اعلام می کنه که چه خبره ، هم کافیه ...

راستی چرا گروه سوم رو نگفتم که کیان ؟ گروهی که خودم هم جزوشونم ....

اون دسته که نه خیلی مرفه بیدرد محسوب می شن و نه خیلی ادم بی ستاره ...

این گروه که اکثرا ادم هایی بین 30 تا 40 ساله هستند یا کارمندن یا کاسب در هر صورت تازه زندگیشون اینجا داره یکم اروم میشه . از صفر یا مثلا فوقش یک رسیدن به اینکه یه خونه ای خریده باشن و اگه کارمندن پستشون یکم ارزش پیدا کرده باشه و تو کارشون کمی موفق شده باشن .. اگه کاسب هم هستند بعد از چند سال بالا پایین و شاگردی بازار .... بالاخره یکم تجربه دار شدن و تو بازار جا افتادن و کم کم دارن اشتباهات گذشته رو تکرار نمی کنن و ضرر کمتر میدن و هلک هلکی می کنن !! مثل خود من ...

این گروه معمولا متاهل هستند و بچه هم دارن و معمولا یدونه هم دارن !! از طرفی عاشق رفتن هستند و از طرفی مثل گروه اول اینطور نیست که اگه نشد براشون مهم نباشه و هر وقت خواستن بر گردن و شروع کنن به اضافه کردن اجاره مستجرای بدبختشون !! مثل گروه دوم هم نیستند که بگن اینجا که چیزی نداریم .. نشد بازم بر می گردیم خونه بابامون روز از نو روزی از نو !!

این گروه بد بخت بیچاره باید شغل ها شون رو تعطیل کنن .. اگه کارمندن استفا بدن اگه کاسبن مغازه ببندن که هر دوش هزینه بره و بازگشتش خیلی سخته ... از طرفی کل دارایی این ادم ها یه خونه و یه ماشین و فوقش کمی پس انداز و تتمه جنسای یه مغازشونه !! و با این دلار 3400 تومانی یا حتی همون 3000 تومانی این دسته از ادم ها بین 30 هزار تا 100 هزار دلار تمام دار و ندارشونه که باید ببرن .. این پل خراب نکردن و این حرفها هم چرته پرته وقتی فاصله چند هزار کیلومتره و هر رفتو برگشتی 10 - 15 میلیون هزینه داره ... این قشر باید بعد از گرفتن ویزا بکنن و برن .. باتمام پول .. یا اگه فکر می کنن مطمئن نیستن اصلا نرن .. چون ادم هایی هم نیستن که 20 - 30 میلیون بتونن برای شش ماه زندگی ازمایشی اونور دنیا هزینه کنن ...

ببخشید تاپیک شاد وسرار امیدو 344 صفحه شور شوقتون رو با چاشنی واقعیات تلخ بد مزه کردم .. گفتم این روز اخری اینها رو بنویسم که جوونتر ها بدونن مهاجرت یعنی چی ؟ چه اونهاییکه قبول میشن چه نمیشن بدونن فقط اعلام نتایج نیست ها !!!

من از تهران مهاجرت صغری کردم به رشت .. اینجا 10 درصد مردم هم رشتی حرف نمی زنن ! همه فکر می کنن زشته و فارسی با هم صحبت می کنن مگه اینکه خصوصی بشه و برن تو کانال محلی که تازه کمتر تو روزمره اتفاق میافته ... یا اینکه با کسانی برخورد کنی که در روستاها ساکنن و زبانشون واقعا قابل فهم نیست برای من ..
اون موقع منی که 1.5 ساله اینجام بابد هاج و واج نگاه کنم و لبخند بزنم ... وقتی با دوستان جدید اینجا مثلا به کافه ای جایی میرم که بچه ها جمعن و با هم محلی حرف می زنن من میشم مثل همون بچه هایی که رفتن امریکا و به دوستان امریکاییشون فقط لبحند میزنن ... تا اینکه یکی منو نجات بده بگه بچه تهرانه مثلا فارسی حرف بزنید بفهمه که اونهام رعایت می کنن .. اما تو امریکا چی ؟ جک و ریچرد و پاول و جسی و مگی چی ؟ اونهام رعایت می کنن ؟ یا من اگه با این لیسانس زبان انگیلیسی که 10 سال پیش گرفتم و این ادعای انگلیسی بلد بودنم استعاره ها و متلک ها و گفتگوهای محلی و شوخی های مردم رو نفهمم باید لبخند بزنم .. ما مهاجرای ایرانی مثل برده هایی می مونیم که داغی روشون زدن و با این ور رفتن و اون ور رفتن هر کی رو هم که بتونیم گول بزنیم وبا لبحندمون یا قرق شدن در کارمون گول بزنیم باز تو خلوت خودمون باید بشینیم و یاد چرت و پرت هایی که با بچه محل ها می گفتیم و می خندیدیم بیافتیم .. !!

وقتی تو امریکا جک شنیدن و خندیدن براتون ارزو شد و اویزون فیس بوک شدین و برای زن باس !! و مرد باس !! اون بوی قرمه سبزی و کوچه پس کوچه های ایرانو و این پراید و پژو قراضه هامون دل تنگ شدین یاد این حرفای من می افتین ..

حالا بد ترین قسمتش مونده که روز اخر با ویزا و بلند شدن و کنده شدن چرخهای هواپیما از رو زمین فرودگاه امامه .. که اخرین تکه تنتون رو از این خاک بر میداره و میبره و همش فکر می کنید که کجا دارین میرین وقتی قراره وقتی پدر و مادرتون فوت می کنن شما اونور دنیا باشین و از اخرین بار دیدنشون کلی بگذره ....

.
.
.
(2014-04-30 ساعت 10:56)alina-b نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:20)alireza_guitar نوشته:  [size=mediumدوستان من توی ارگانی هستم که چند سال پیش برای ورودش 500هزاااار نفر شرکت کردن، و فقط 100نفر می خواستن!!! خدا خواست و من بدون هیچ سهمیه ای جزو اون 100 نفر بودم!
سال پیش توی لاتری از ایران زیر یک میلیون شرکت کردن و چند هزار نفر برنده شدن! پس امیدوارم امسال برای تمااام دوستان امیدوار سال توووپی باشه و همه دسته پر از سایت دی وی لاتری بیان بیرون[/size]

دوست عزیز پارسال حدوده 600 هزار نفر از ایران شرکت کرده بودن

يارانه هم اين همه مردم ثبت نام نكردن والله
دوست عزيز نفر مهم نيست ، كيس مهمه كه ممكنه هر كيس شامل 1 تا چندين نفر بشه
من بازهم ميگم امكان نداره بالاي 100 هزار كيس ثبت نام كنند
خيلي از افرادي كه باهاشون تو جامعه يا تو جمع دوست و آشنا صحبت ميكنم اصلا نميدونن لاتاري گرين كارت چي هست؟
تا چه برسه به اينكه پا پيش بزارن و مراحل ثبت نام رو بگذرونند
بازم اگه دوستان آماري دارن لطف كنند اطلاع رساني بفرمايند
ولي بعيده بيشتر از 100 هزار كيس داشته باشيم
ملت كه مثل ما بيكار نيستن كه
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: King Eagle

حالا اونش زیاد مهم نیست مهم اینه که امیدی هست باید دید چی میشه

چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنبال هم امروز فردا گذشت

دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت

و اینکه . . .
خدایا خدایا خدایاا توی این دنیای بزرگی پوسید این دل

میخواستیم مثل این روز نبینیم که دید این دل

از ته دل میخوام شعر دوم فردا در اقلیت بچه ها قرار بگیره و یه رکورد خوب به جا بمونه
خدایا شکر
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، King Eagle ، javad1990 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 10:03)siavash64 نوشته:  سلام فردا ساعت چند به وقت ایران نتایج اعلام می شه؟

ساعت 8:30 شب

لیست منتظران 2015 سرور قدیم

لیست منتظران 2015 سرور جدید
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: masoud_777 ، javad1990 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 11:06)مسافر تنها نوشته:  

يارانه هم اين همه مردم ثبت نام نكردن والله
دوست عزيز نفر مهم نيست ، كيس مهمه كه ممكنه هر كيس شامل 1 تا چندين نفر بشه
من بازهم ميگم امكان نداره بالاي 100 هزار كيس ثبت نام كنند
خيلي از افرادي كه باهاشون تو جامعه يا تو جمع دوست و آشنا صحبت ميكنم اصلا نميدونن لاتاري گرين كارت چي هست؟
تا چه برسه به اينكه پا پيش بزارن و مراحل ثبت نام رو بگذرونند
بازم اگه دوستان آماري دارن لطف كنند اطلاع رساني بفرمايند
ولي بعيده بيشتر از 100 هزار كيس داشته باشيم
ملت كه مثل ما بيكار نيستن كه
عذر میخوام بچه ها تعداد ول کنین مهم نیست دیگه دنبال شانس واسه خودمون باشیم من فکر کنم ایشون بیشتر منظورشون بود که اگه آدم بخواد اسمش در بیاد هر چقدرم که تعداد زیاد باشه در میاد
خیلی مخلصیم
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: javad1990 ، alirezanz
بلاخره تونستم سایت رو باز کنم Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: King Eagle ، alirezanz
چطوری شهریار جون میبینم که داری سخت واسه پر انرژیک بودن تایپیک زحمت میکشی از خدا میخوام که اسمت در بیاد خیلی زحمت میکشی.
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: King Eagle ، javad1990 ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 10:23)مسافر تنها نوشته:  دوست عزيز شما مطمئن هستين حدود يك ميليون كيس ثبت نام شده

دادا امسال ثبت نام ها خیلی زیاد بود توی تهران تقریبا تموم کافی نت ها ثبت نام میکردن و مردم از همجا بی خبر فکر میکردن اینقدر آسونه و راحت میامدن و اسمشون و مشخصات رو میدادن و ثبت نام میکردن و یه پولی هم به اون کافی نتی بی مرام میدادن تازه گزارش شده که بعضی از کافی نتیها الکی میگفتن به اون پیرزن پیرمردا که اونجا (یو اس) بهتون خونه و ماشینم میدن

آره دادا چنین مردم با خدایی داریم ما در نتیجه اصلن تعجب نکن از شنیدن این عدد 1 میلیون
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: masoud_777 ، Ali agha ، U.S.A ، javad1990 ، mozhgangh ، MEHR52 ، amirghn ، alirezanz
(2014-04-29 ساعت 23:40)King Eagle نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 18:03)مسافر تنها نوشته:  ( البته املاي لغوي اون crisis صحيحه به معني بحران)

بله درسته اما crysis اسم یه بازی جنگیه که با کیفیت ترین بازی در نوع خودشه به طوری که call of duty رو میخوره

like this
تشکر کنندگان: abas_kashan ، بازگشت ، King Eagle
سلام به همگی ++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: MeMo ، javad1990 ، King Eagle ، h.shayan ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 11:02)alireza_guitar نوشته:  

بر طبق گزارش کنتاکی دقیقا 9,374,191 نفر که با خانوادهاشون میشن14,633,767 در لاتری 2014 شرکت کردن! در جدولی که توی سایتشون هست میتونید سهم ایران رو ببینید! البته این فقط از خود کشور ایرانه! ایرانی های زیادی از سراسر دنیا در لاتری شرکت میکنن! با یه حساب سر انگشتی متوجه میشه که تقریبا حدود 300 یا 500 هزار ایرانی ( با مجموع خانواده ) در لاتری شرکت کردن! در نوشته ی بالای هم نوشتم که زیر یک میلیون!
سایت مرجع : http://travel.state.gov/content/visas/en...rants.html

درسته و احتمالا امسال تعداد کمتری از ایران شرکت کرده اند و احتمال قبولی بیشتر
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان:
(2014-04-30 ساعت 11:03)saied-k نوشته:  یعنی 5 شنبه 8.5 شب ؟

من که میزارم جمعه ظهر پس از یک خواب حدودا یک ساعت بیشتر از هر روز ! سایتو چک می کنم ..

نه برنده بودن نه بازنده بودن برام زیاد فرق نمی کنه .... از بس که این روز ها تحت فشار بودم و دپرس !!
حالا نمی دونم شایدم با دیدن خبر قبولی شوک خوشحالی بهم وارد شد و یه لبخندی هم زدم .. یا ته دلم قنچ رفت یا دل شوره گرفتم ... لا مصب اونقدر به مسئله کار و ایجاد زندگی جدید در آمریکا به طور منطقی و واقعی نگاه کردم و قضیه رو با دلار 300 - 3400 تومانی حلاجی کردم که هنوز هیچی نشده گرخیدم !!!

.
.
.

خیلی خیلی خیلی متن زیبایی بود ... دلم نیومد تنها با ی دکمه تشکرو تبریک ازتون تشکر کنم ...
Sad
خیلی خوب بود ، مخصوصا تکه آخرش .... Sad Sad Sad
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان