کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
صبرمزیاده اما عمری نمونده باقی
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: alirezanz
قیافه فردا شب من

[عکس: happy.jpg]
تشکر کنندگان: پدی ، farzad021 ، farshid232 ، bigjust ، lighter ، samansaba ، alirezanz ، MEHR52 ، farzad parsa ، satin
(2014-05-01 ساعت 00:15)محسن 2014 نوشته:  انشاالله .خداوندا تو آن ده که آن به

شک نکن.قطعا همینطوره. به امید فردا شبی بسیار خوش واسه همه دوستانی که هستن.
تشکر کنندگان: پدی ، farshid232 ، Fifi2015 ، alirezanz ، MEHR52 ، farzad parsa
چرا اینجا شده مجلس ختم ، فضا رو عوض کنید بیایین حالشو ببریم دوستان
تشکر کنندگان: bigjust ، alirezanz
بچه ها از همین الان دلم واسه ایران تنگ شد....لامصب این غربت چ چیز بدیه.....
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: bigjust ، nima_no ، Fifi2015 ، alirezanz
فردا شب شاهد اشکها ولبخند ها هستیم....امیدوارم همه شما جوونای گل لبخند به لباتون بشینه..Big Grin
راستی فکر میکنین کجای دنیا جوونا اینجوری منتظرن؟؟Smile
تشکر کنندگان: farshid232 ، bigjust ، Mansour92 ، Fifi2015 ، alirezanz
شاید این اخرین جملات در امشب باشه امیداورم کسایی که این متن رو خوندن روز خوشی واسشون باشه.امیدوارم همه برنده بشین و برین امریکا و زندگی خوبی داشته باشین واسه ما هم دعا کنین که به چیزهای خواستنیم که فقط دست خداست برسم.به امید برنده شدن همه کسایی که این پاراکراف منو خوندن.
[b]"از مکافات عمل غافل مشو گندم ز گندم بروید جو ز جو"[/b]
شاد باشید و سر فراز
تشکر کنندگان: bigjust ، samansaba ، Fifi2015 ، farshid232 ، u3f_uah2006 ، alirezanz ، MEHR52 ، farzad parsa ، satin
ای خدا یکی پیدا نمیشه رتبه ما رو از 13 بیرون بکشه من روحیمو دارم از دست میدم لطفا یک فقط ی دونه رتبه بهم بدید
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: alirezanz ، satin
سلام به امید موفقیت برای همه دوستان عزیز
تشکر کنندگان: Arashiv ، Fifi2015 ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: aghamilad، ali258، Arashiv، ashkan99، babak_m، bigjust، farshid232، ftbahi، greenwave، lighter، manis، Mansour92، maxsupermax، miladfathi021، minatatu، mory1977، nima_no، pooyarezaie، ps shahrzad، puryapurya، rainolf، runioe، .....، sami2004، sasybala69، shaman، 2 کاربر مخفی، 15 مهمان
..................................................................
خوشم میاد که 19 ساعت مونده به اعلام جوابا چند برابر شده امار بازدید!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، Mansour92 ، farshid232 ، alirezanz
ربران در حال بازدید این موضوع: 6124، adonis2006، aida123، ali258، AmirKh، ehsan1359، farzad021، HASSANDA_2000، karwan1232، limunad، Mansour92، miladfathi021، mmahsaa، mohammad0168، Mohhhhsen، mvreza، paeez811، ps shahrzad، reyhaneh_h، reza227، rofi، roya r، saeed78، sasybala69، shahram1363، shaman، محسن 2014، پدی، 2 کاربر مخفی، 7 مهمان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar867 ، alirezanz ، aida123 ، satin
اول می به وقت مسکو Big Grin
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: nima_no ، Fifi2015 ، lighter ، eli abt ، alirezanz
خدایا همه دوستانمونو برنده کن که فردا شب گریه کنون نداشته باشیم
من که از الان میدونمhas not beenام
تشکر کنندگان: nima_no ، پدی ، Fifi2015 ، eli abt ، bigjust ، samansaba ، alirezanz ، farzad parsa
دوستان این نکته رو بگم که قبل از باز شدن این تاپیک رتبه الکسای(رتبه سایت از نظر میزان بازدید) سایت مهاجرسرا 4000 بود بین سایتای ایرانی و حالا بعد از حدود یک ماه بعد از گشایش این تاپیک سایت الکسای خودش رو به 3100 ارتقا داده!!!تبریک به مدیران مهاجرسرا!!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: nima_no ، پدی ، Fifi2015 ، MOHAJERSARAAA ، lighter ، eli abt ، farshid232 ، samansaba ، alirezanz ، MEHR52 ، aida123 ، farzad parsa
(2014-05-01 ساعت 00:37)h.shayan نوشته:  اول می به وقت مسکو Big Grin

حالا انقدر بگین تا توی امریکا کسوف بشه و ظهر واشنگتن رو کسی نبینه.Rolleyes

تا فردا کیا حاظرن با من بیدار بمونن؟!
شماره كيس :احتمال افتادن زباله فضایی تو سرم بیشتر از قبولیم هست. اخه هر کی رو می شناسم امسال شرکت کرده. ( شده قضیه بخت آزمایی که همه به امید برنده شدن بلیط میخرن و همه هم می بازن)
تعداد : خودم + خودم
سفارت :
رؤيت قبولي :
ارسال فرمها :
كارنت :
نامه دوم :
مصاحبه :
كلير :
مقصد :

اگر قبول نشدید ، ناراحت نشید ، چرا که زندگی خیلی واقعی تر از اونی هست که ما همیشه در ذهنمون ازش تصور داریم.Cool
تشکر کنندگان: پدی ، h.shayan ، lighter ، eli abt ، farshid232 ، samansaba ، alirezanz ، farzad parsa ، satin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان