کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
حلول اول ماه می در ایران هم مبارک
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: h.shayan ، ashkan99 ، Fifi2015 ، lighter ، eli abt ، only_flight ، samansaba ، alirezanz ، MEHR52 ، satin
من حالم خوب نیستSad استرس بالاستتتتتتتSad
تشکر کنندگان: پدی ، Fifi2015 ، bigjust ، hameddjj ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 00:44)ashkan99 نوشته:  من حالم خوب نیستSad استرس بالاستتتتتتتSad

ان شاله فردا حالت خوب میشهBig Grin
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: h.shayan ، lighter ، hameddjj ، ashkan99 ، alirezanz
دست های پر خیر شما ست که ب ما رتبه می دهدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: hameddjj ، alirezanz
سلام من اومدم ، دل تو دلم نبود بيام ببينم اينجا چه خبره
به اميد خبرهاي خيلي خوب
تشکر کنندگان: sasybala69 ، eli abt ، hameddjj ، alirezanz ، satin
واي اتلتيكو گل سومم زد به چلسي عجب بازييه دمش گرم
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغRolleyes
تشکر کنندگان: lighter ، eli abt ، alirezanz
سلام دوستای خوب مهاجرسرایی،برای همتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همه ی اونهایی که دوست دارن برن و رفتن به سلاحشونه برنده بشن و ویزاشونم بگیرن.به امید فردای پر از شادی برای همه.Smile
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، h.shayan ، bigjust ، farshid232 ، Mansour92 ، hameddjj ، alirezanz ، MEHR52 ، aida123 ، farzad parsa
دوستان فعلا ما بریم فردا ساعتی قبل از اعلام نتایج دوباره نزد شما برخواهیم گشت!!
سری اخر عکسا هم که لس انجلس هست رو برای وداع با شما دوستان میزارم!!
فعلا میرم بخسبم!
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
تشکر کنندگان: h.shayan ، lighter ، farshid232 ، samansaba ، alirezanz ، aida123 ، farzad parsa ، satin
توي پست هاديدم تا نتايج اعلام بشه اين صفحه بسته ميشه ، خوب پس كجا پست بزاريم
لطفا يه قرار بزاريم توي يكي از صفحه هاي ديگه و همگي بريم اونجا، بخدا دلم براتون تنگ ميشه
++++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
نبينم كسي استرس داشته باشه ، همه پر انرژي واميدوار ميريم تا كمتر از بيست ساعت ديگه نتايج رو ببينيم
اميدتون به خدا را از دست ندهيد ، بخدا اطمينان داشته باشيد چون بهترين ها را برايتان مهيا مي كند
تشکر کنندگان: h.shayan ، lighter ، farshid232 ، Mansour92 ، samansaba ، alirezanz ، MEHR52 ، aida123
واقعا استرس بالاست-من که واقعا نمیدونم چی بگم-اینو بگم اولین ساله شرکت میکنم و خواب هم 2 روز پیش دیدم برنده شدم.
با تشکر
تشکر کنندگان: javad1990 ، Fifi2015 ، lighter ، bigjust ، samansaba ، alirezanz
شب همگی بخیر تا فردا شبCoolCoolCool
تشکر کنندگان: lighter ، alirezanz
كمتر از ٢٠ ساعت ديگه مانده تا اعلام نتايج
عجيب استرس بالاست

کاربران در حال بازدید این موضوع: adonis2006، ali258، amirsorati، arash1959، Arashiv، eli abt، Fifi2015، ftbahi، goladche، h.shayan، HASSANDA_2000، javad1990، karkiaa، Mansour92، mr.amir007، omidmd، s.kh، sasybala69، Sedayebaroon، shadmehr، shaman، u3f_uah2006، رنگو، 2 کاربر مخفی، 8 مهمان
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، lighter ، h.shayan ، alirezanz
(2014-04-30 ساعت 22:51)doran نوشته:  آقا همه اینا رو بیخیال طرفدارای چلسی کسی هست امشب میخواد بترکونه بره فینال بعد اشک کریستیان رونالدو رو در بیاره Smile

خودش ترکید
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: alirezanz ، farzad parsa
به احتمال قوی تا ساعت های اول اعلام نتایج روم بازه و دوستان اعلام می کنن که به امید خدا قبول شدن . Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
براتون ارزوی بهترین ها رو دارم بچه های مهاجرسرا
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، lighter ، farshid232 ، miladfathi021 ، Mansour92 ، masoud2014 ، hameddjj ، alirezanz ، MEHR52 ، samansaba
امسال خیلی بیشتره پارسال توکلم رفته بالا . . .

خیلی بشتر . . ، ،

ان شالله . ، ،

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: Fifi2015 ، h.shayan ، miladfathi021 ، alirezanz ، MEHR52 ، aida123 ، samansaba ، farzad parsa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان