موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
انشالله امشب تمام کسانی که واقعا به این فرصت نیاز دارند خوشحال و خرسند سجده ی شکر میکنند. روی سخنم با اون هایه که تو مملکت خودشون درس خوندن ، زحمت کشیدن و احتمالا مثل من ازدواج کردند و مسولیت سنگین خانواده را بر دوش میکشند ولی هر روز وضع زندگیشون بدتر وبدتر میشه ، اونایی که بچه دارند میدونن منظورم چیه ، اونایی که با دل وجون از سد وحشتناک کنکور چند سال پیش گذشتن ،خدمت کردن کار پیدا کردن و آینده ای را تجسم کردن که در آن بدون دغدغه ی معیشت و بدبختی های روزمره به زندگی شان در کنار خانواده امیدوار بودند ولی هرچی تلاش بیشتر کردند نقش بر اب شد و نامید از وضع نابسامان جامعه تنها نگاهشون به آسمونه ، به امید اینکه خداوند بزرگ سعی وتلاششان را دیده و بدون شک بی پاسخ نخواهد ماند .از خداوند متعال میخواهم در کنار براورده کردن آرزوهای همه شما آرزوی رهایی ما رو هم براورده کنه و موفق و موید باشید . از تمام کسانی که در این سایت زحمت خالصانه و بی دریغ میکشند و دانسته ها وتجربیات ارزنده شان را در اختیار همه قرار میدهند کمال قدردانی وتشکر دارم و دوستانی که با خواندن پست هایشان گاهی میخندم ،گاهی سرگرم میشوم و گاهی بر اطلاعاتم افزوده میشود برایشان سلامت و شادی آرزو میکنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
America
We will coming
just be ready
امید من فقط خداست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بابا ماشاله
من ظهر پیغام گذاشته بودم الان تو صفحه 378 پیداش کردم. فک کنم پر بازدید ترین و پر ترافیک ترین تاپیک مهاجرسرا باشه.
نگران نباشین
ان شاله هرچی که خیرتون هست همون براتون پیش بیاد
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من نمتونم امشب ببینم دوس ندارم فردام نه اصن نمیخام برم جوابارو ببینم نمیشه ؟ حالم خوب نیست نه برای اینکه اسمم در نیاد دپ شم برای خیلی چیزای دیگ
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها در امریکا جوجه کباب هست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: afshar90، Ali agha، ali999، alireza_guitar، aminb، amir_cool_2001، atefehR، babakad، crysis، doran، ehsan1359، elena89، empiremc، erfanslash، fari90، girl 1368، h.shayan، hadi.nikjo، hamed.us، hameddjj، kaptan، karkiaa، karwan1232، kasragtr، mamad123456، mansky1a، masoud_777، mehrsa4، mohsenicash، mozhgangh، mr.amir007، mshradmshrad، omidmd، only_flight، parham1373، Paridokht، Pooya97، pouya7، saeedmech، sasan293، satin، smsaa68، tohid5180، محسن 2014، 4 کاربر مخفی، 19 مهمان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
تو امریکا همه چی هست چیزیم بخاید نباشه 3 سوت از نت میخرید چلو کباب جوجه کباب که سهله
و خدایی که در این نزدیکیست.....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 12:02)masoud_777 نوشته: America
We will coming
just be ready
شرمنده اما هیچوقت بعد از will ،فعل با حرف ing نمیاد.
ان شاله که به زودی میاین و از اینجا برای دوستان سالهای اینده انرژی مثبت میفرستید.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا