کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
انشالله امشب تمام کسانی که واقعا به این فرصت نیاز دارند خوشحال و خرسند سجده ی شکر میکنند. روی سخنم با اون هایه که تو مملکت خودشون درس خوندن ، زحمت کشیدن و احتمالا مثل من ازدواج کردند و مسولیت سنگین خانواده را بر دوش میکشند ولی هر روز وضع زندگیشون بدتر وبدتر میشه ، اونایی که بچه دارند میدونن منظورم چیه ، اونایی که با دل وجون از سد وحشتناک کنکور چند سال پیش گذشتن ،خدمت کردن کار پیدا کردن و آینده ای را تجسم کردن که در آن بدون دغدغه ی معیشت و بدبختی های روزمره به زندگی شان در کنار خانواده امیدوار بودند ولی هرچی تلاش بیشتر کردند نقش بر اب شد و نامید از وضع نابسامان جامعه تنها نگاهشون به آسمونه ، به امید اینکه خداوند بزرگ سعی وتلاششان را دیده و بدون شک بی پاسخ نخواهد ماند .از خداوند متعال میخواهم در کنار براورده کردن آرزوهای همه شما آرزوی رهایی ما رو هم براورده کنه و موفق و موید باشید . از تمام کسانی که در این سایت زحمت خالصانه و بی دریغ میکشند و دانسته ها وتجربیات ارزنده شان را در اختیار همه قرار میدهند کمال قدردانی وتشکر دارم و دوستانی که با خواندن پست هایشان گاهی میخندم ،گاهی سرگرم میشوم و گاهی بر اطلاعاتم افزوده میشود برایشان سلامت و شادی آرزو میکنم.
(2014-05-01 ساعت 11:58)h.shayan نوشته:  داداش این که پلاک اروپاس از اروپا میان دنبالت دووور دوووور Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
از اروپا سفارش میدم برام بیارن: DBig Grin
[/quote]

از من به تو نصیحت ماشین های آمریکایی رو به این ماشین های کاغذی اروپایی نفروش . ماشین فقط آمریکایی اونم ازووون گنده هاش چه حالی میده Big GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

BIG LIKE
تشکر کنندگان: ali999 ، satin ، h.shayan ، alirezanz ، ostokhan
(2014-05-01 ساعت 11:59)satin نوشته:  عهههه crysis اومدیی.......

اره
تشکر کنندگان: satin ، بازگشت ، ostokhan
(2014-05-01 ساعت 04:35)bigarash نوشته:  بچه ها به شانس اعتقاد دارین؟ من که به هیچ وجه!

------------------------------------
من فقط به روح اعتقاد دارم Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Seattle2015 ، Fifi2015 ، alirezanz
America
We will coming
just be ready
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: hamid32 ، alirezanz
[عکس: 2014_04_21_112015_SCROLL_B.jpg]
بابا ماشاله
من ظهر پیغام گذاشته بودم الان تو صفحه 378 پیداش کردم. فک کنم پر بازدید ترین و پر ترافیک ترین تاپیک مهاجرسرا باشه.
نگران نباشین
ان شاله هرچی که خیرتون هست همون براتون پیش بیاد
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
تشکر کنندگان: ali999 ، alireza_guitar ، h.shayan ، aida123 ، بازگشت ، alirezanz
من نمتونم امشب ببینم دوس ندارم فردام نه Sad اصن نمیخام برم جوابارو ببینم نمیشه ؟ حالم خوب نیست نه برای اینکه اسمم در نیاد دپ شم برای خیلی چیزای دیگ

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: ali999 ، alireza_guitar ، karwan1232 ، satin ، h.shayan ، alirezanz ، ostokhan
بچه ها در امریکا جوجه کباب هست
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mr.amir007 ، Fifi2015 ، alirezanz
کاربران در حال بازدید این موضوع: afshar90، Ali agha، ali999، alireza_guitar، aminb، amir_cool_2001، atefehR، babakad، crysis، doran، ehsan1359، elena89، empiremc، erfanslash، fari90، girl 1368، h.shayan، hadi.nikjo، hamed.us، hameddjj، kaptan، karkiaa، karwan1232، kasragtr، mamad123456، mansky1a، masoud_777، mehrsa4، mohsenicash، mozhgangh، mr.amir007، mshradmshrad، omidmd، only_flight، parham1373، Paridokht، Pooya97، pouya7، saeedmech، sasan293، satin، smsaa68، tohid5180، محسن 2014، 4 کاربر مخفی، 19 مهمان
تشکر کنندگان: h.shayan ، alirezanz
تو امریکا همه چی هست چیزیم بخاید نباشه 3 سوت از نت میخرید چلو کباب جوجه کباب که سهله

و خدایی که در این نزدیکیست.....
تشکر کنندگان: ali999 ، mr.amir007 ، armin1 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 05:09)Arashiv نوشته:  وای باورم نمیشه!!
بعد از یک ماه تلاش تونستم تو این تاپیک تنها بشم!!
[عکس: 17370074024467033979.png]
----------------------------------

آقا تنها بودی کار بد بد که نکردی؟ Wink
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: girl 1368 ، Seattle2015 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:04)girl 1368 نوشته:  من نمتونم امشب ببینم دوس ندارم فردام نه Sad اصن نمیخام برم جوابارو ببینم نمیشه ؟ حالم خوب نیست نه برای اینکه اسمم در نیاد دپ شم برای خیلی چیزای دیگ

بده یکی دیگه برات ببینه من که میدم داداشم ببینه
تشکر کنندگان: girl 1368 ، satin ، farshid232 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:02)masoud_777 نوشته:  America
We will coming
just be ready

شرمنده اما هیچوقت بعد از will ،فعل با حرف ing نمیاد.
ان شاله که به زودی میاین و از اینجا برای دوستان سالهای اینده انرژی مثبت میفرستید.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
تشکر کنندگان: satin ، armin1 ، farshid232 ، مسافر تنها ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:00)karwan1232 نوشته:  انشالله امشب تمام کسانی که واقعا به این فرصت نیاز دارند خوشحال و خرسند سجده ی شکر میکنند. روی سخنم با اون هایه که تو مملکت خودشون درس خوندن ، زحمت کشیدن و احتمالا مثل من ازدواج کردند و مسولیت سنگین خانواده را بر دوش میکشند ولی هر روز وضع زندگیشون بدتر وبدتر میشه ، اونایی که بچه دارند میدونن منظورم چیه ، اونایی که با دل وجون از سد وحشتناک کنکور چند سال پیش گذشتن ،خدمت کردن کار پیدا کردن و آینده ای را تجسم کردن که در آن بدون دغدغه ی معیشت و بدبختی های روزمره به زندگی شان در کنار خانواده امیدوار بودند ولی هرچی تلاش بیشتر کردند نقش بر اب شد و نامید از وضع نابسامان جامعه تنها نگاهشون به آسمونه ، به امید اینکه خداوند بزرگ سعی وتلاششان را دیده و بدون شک بی پاسخ نخواهد ماند .از خداوند متعال میخواهم در کنار براورده کردن آرزوهای همه شما آرزوی رهایی ما رو هم براورده کنه و موفق و موید باشید . از تمام کسانی که در این سایت زحمت خالصانه و بی دریغ میکشند و دانسته ها وتجربیات ارزنده شان را در اختیار همه قرار میدهند کمال قدردانی وتشکر دارم و دوستانی که با خواندن پست هایشان گاهی میخندم ،گاهی سرگرم میشوم و گاهی بر اطلاعاتم افزوده میشود برایشان سلامت و شادی آرزو میکنم.

حرف دل ما رو زدی. این داستان برای خیلی ها. برای خیلی ها که هم سن و سال من و شما هستن تکرار شده و داره میشه. خیلی بی انصافی اگر زندگی ما بخواد همینجوری پیش بره. بالاخره باید یه جایی یه تغییری پیدا بشه. با این حرف شما دلم شکست. نه اینکه از حرف شما. بغضم گرفت برای خودم و شما و خیلی کسای دیگه که با این وضعیت زندگی میکنیم. منتظریم تا نتیجه یک قرعه کشی شاید سرنوشتمون رو بهتر کنه. نمیخواستم درد دل کنم. فقط خواستم بگم دلم برا خودمون میسوزه.
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: girl 1368 ، karwan1232 ، sorkhfam ، satin ، meghdad matador ، babak433 ، farshid232 ، gaandolf ، alirezanz ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان