کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2015
[img][عکس: Untitled.png][/img]
تشکر کنندگان: aminb ، armin1 ، soli asali ، h.shayan ، aida123 ، alirezanz
سلام بجه ها من از برنده های سال قبلم هنوز نتایج اعلام نشد؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: satin ، armin1 ، alireza_guitar ، babak433 ، MEHR52 ، h.shayan ، بازگشت ، Fifi2015 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:00)aminb نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 11:58)h.shayan نوشته:  داداش این که پلاک اروپاس از اروپا میان دنبالت دووور دوووور Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
از اروپا سفارش میدم برام بیارن: DBig Grin

از من به تو نصیحت ماشین های آمریکایی رو به این ماشین های کاغذی اروپایی نفروش . ماشین فقط آمریکایی اونم ازووون گنده هاش چه حالی میده Big GrinBig GrinBig Grin
[/quote]

BIG LIKE
[/quote]

من زیاد موتفق نیستم
ماشین اول آلمانی: پورشه - بنز - NMW - ائودی
ایتالیایی : فراری - لامبو
بعد ژاپنی:NISSAN GTRفقط بعد Toyota - Honda - لکسوس -
بعد آمریکایی

در نتیجه آخرین گزینه برای خرید ماشین برای من ماشین های آمریکاست
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
تشکر کنندگان: ali999 ، farshid232 ، masoud_777 ، soli asali ، alirezanz
نیویورکیاش کیان ؟؟؟؟Smile

[عکس: new-york-wallpaper-hd---1476473-ajudn8za.jpg]

[عکس: new_york_city_backgrounds_hd_wallpaper_w...per_hd.jpg]

[عکس: new-york-wallpapernew-york-city-free-qua...7sok31.jpg]
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: satin ، farshid232 ، masoud_777 ، fari90 ، soli asali ، babak433 ، aida123 ، h.shayan ، H.Meh ، adonis2006 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:00)karwan1232 نوشته:  انشالله امشب تمام کسانی که واقعا به این فرصت نیاز دارند خوشحال و خرسند سجده ی شکر میکنند. روی سخنم با اون هایه که تو مملکت خودشون درس خوندن ، زحمت کشیدن و احتمالا مثل من ازدواج کردند و مسولیت سنگین خانواده را بر دوش میکشند ولی هر روز وضع زندگیشون بدتر وبدتر میشه ، اونایی که بچه دارند میدونن منظورم چیه ، اونایی که با دل وجون از سد وحشتناک کنکور چند سال پیش گذشتن ،خدمت کردن کار پیدا کردن و آینده ای را تجسم کردن که در آن بدون دغدغه ی معیشت و بدبختی های روزمره به زندگی شان در کنار خانواده امیدوار بودند ولی هرچی تلاش بیشتر کردند نقش بر اب شد و نامید از وضع نابسامان جامعه تنها نگاهشون به آسمونه ، به امید اینکه خداوند بزرگ سعی وتلاششان را دیده و بدون شک بی پاسخ نخواهد ماند .از خداوند متعال میخواهم در کنار براورده کردن آرزوهای همه شما آرزوی رهایی ما رو هم براورده کنه و موفق و موید باشید . از تمام کسانی که در این سایت زحمت خالصانه و بی دریغ میکشند و دانسته ها وتجربیات ارزنده شان را در اختیار همه قرار میدهند کمال قدردانی وتشکر دارم و دوستانی که با خواندن پست هایشان گاهی میخندم ،گاهی سرگرم میشوم و گاهی بر اطلاعاتم افزوده میشود برایشان سلامت و شادی آرزو میکنم.

من یه دهه شصتی هستم دقیقا وسطش به دنیا اومدم قبل ما کار زیاد بود به ما که رسید تخمشو ملخ خورد تب کنکور اومد آروزم به باد رفت مجبور شدم درس بخونم ولی بی هیچ امیدی و کلی آرزوی بر باد رفته با بعد ما کنکور آسونتر شد یعنی کلی دانشگاه اومد بدون کنکور نوع دانشگاه اهمیتشو از دست داد الانم اگه اهمیت پیدا کرده باشه کلی به ظرفیاتا اضافه شده همهئ این اتفق ها هم دقیقا بین سالهای 80 تا 85 افتاد اینا اصلا مهم. . . این وسط آره مثل اینکه فقط دهن امثال من باید صاف شه الانم فقط میخوام از اینجا برم من به شخصه با 28 سال سن هنوز تو 18 سالگیم گیر کردم و کاری جز درس خوندن بلد نیستم اونم از رو اجیار میدونین چرا چون یه کار بی هدفه تو این مملکت یکی از دوستای صمیمی من الان دانشجو دکتری تو فلوریداست میگه دیگه اینجارو فراموش کردم.
اینم روزگار امثال منه ببخشید سرتونو درد آووردم
میدونم بیشتر شما هم مثل من هستین
ایشالاه تنتون سالم و روانتون شاد باشه

خدایا خدایا برس به داد دل ما
امید من فقط خداست
تشکر کنندگان: asalasali ، satin ، fari90 ، farshid232 ، hamid32 ، aida123 ، amirghn ، karwan1232 ، Fifi2015 ، Kingrazor ، alirezanz
ایول نویورک
تشکر کنندگان: alirezanz
[font=Impact]good luck for every body[/font]
تشکر کنندگان: satin ، farshid232 ، MEHR52 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:13)Nazem نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:10)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

نازی

ادمین شما هم ؟؟؟ Big Grin Tongue
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
تشکر کنندگان: farshid232 ، Ali Sepehr ، alirezanz
آنسوی در یاها شهریست که در آن پنجره ها رو به تجلی باز است، دوستان گرامی اگر قرار باشد که تو این هجرت دچار مشکلی خدانکرده جبران ناپذیر بشیم و خدا خودش همینجا جلوش رو بگیره بازم ناراحت میشین .افسرده و دپرس میشین ..???? خداوندا راضی هستیم به رضا ى تو. منکه میگم خدایا شکرت .هر آنچه دادی مغفرت و هر آنچه که ندادی مصلحت
تشکر کنندگان: satin ، farshid232 ، MEHR52 ، aida123 ، bigjust
(2014-05-01 ساعت 12:18)only_flight نوشته:  نیویورکیاش کیان ؟؟؟؟Smile

[عکس: new-york-wallpaper-hd---1476473-ajudn8za.jpg]

[عکس: new_york_city_backgrounds_hd_wallpaper_w...per_hd.jpg]

[عکس: new-york-wallpapernew-york-city-free-qua...7sok31.jpg]

بعد از رفتن به لاس وگاس میام نیویورک
تشکر کنندگان: farshid232 ، amir_cool_2001 ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:13)Nazem نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:10)crysis نوشته:  هیجان دارم با ادرنالین

نازی

مدیر هم ویروسی شد
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: satin ، farshid232 ، Ali Sepehr ، alirezanz
هر آنچه خدا خواهد...
Shy
پروردگار مهربان من، همیشه و همه جا همراه من است...
Wink
تشکر کنندگان: bigjust ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 09:36)ali3875 نوشته:  سبقت می گیرد
با تمامی غم هایش
شاید
آن طرف جاده
زندگی کمی سبک تر بوزد!.............
امیدوارم امشب این تاپیک خوب و فعال غرق شادی و خوشحالی و تبریک باشه برای همه تون
فقط دوستانی که انشا الله برنده میشن لطفا مثل ما جوگیر نشید همه جا جار بزنید آدمای حسود و بخیل دورمون زیادن در لباس دوست به ظاهر خوشحالن ولی................
دوستانی بودن که شغلشون رو از دست دادن صرف اینکه قبول شدین تمام راه نیست تازه استپ اوله وخیلی کار دارید بعد قبولی
من الان پشیمونم که چرا به همه گفتم قبول شدم حالا که 6 ماهه در انتظار کلیر شدن و دریافت ویزا هستم باید به همه تمام ماجرا رو توضیح بدم که چرا هنوز نرفتم

-------------------------------------
چرا هنوز نرفتی؟ TongueBig Grin
تشکر کنندگان: satin ، farshid232 ، abloom_ma ، alirezanz
(2014-05-01 ساعت 12:04)girl 1368 نوشته:  من نمتونم امشب ببینم دوس ندارم فردام نه Sad اصن نمیخام برم جوابارو ببینم نمیشه ؟ حالم خوب نیست نه برای اینکه اسمم در نیاد دپ شم برای خیلی چیزای دیگ

بیخیال محبوبه دلو بزن به دریا.هرچه بادا بادRolleyes
تشکر کنندگان: farshid232 ، alirezanz
فقط 8 ساعت دیگه !
فقط 8 ساعت !
با اینکه من ثبت نام نکردم امسال اما عجیب دل تو دلم نیست ! (به خاطر خانواده ) پارسال این موقع من رو هوا بودم نزدیک بود از طبقه 9ام خودمو بندازم پایین Smile
امیدوارم همه اهل این تاپیک امشب شاد و خرسند برن از اینجا بیرون و یه قفل گنده بزنیم سر درش !! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshid232 ، satin ، MEHR52 ، h.shayan ، amirghn ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان