موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ،ارزو ميكنم اونايي كه از خدا از اعماقه وجودشون برنده شدن لاتارى رو خواستن به ارزوشون برسن و ارزوشون ارزو نمونه،ايشالا همه اونايي كه حقشونه قبول بشن،ارزوى خبراى خوش تو اول مى ????????????
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محاسبات رويايى نكنيد ... بخصوص واسه سال اول ... مداركى كه ماها داريم ( حتى اگه از دانشگاههاى خارجى هم كه باشه ) ممكنه سال اول ورودتون اصلا به كارتون نياد ( رجوع شود به سفرنامه هاى برنده هاى سالهاى قبل ) شما روى ساعتى هشت دلار تا ده دلار حساب باز كنيد يعنى حداقل حقوق ، واسه خودتون بهشت برين نسازيد نه اينكه بگم نا اميد باشيد بر عكس كمربنداتون رو محكم ببنديد .... معلوم نيست چند نفر از ماها برنده ميشيم و بازم معلوم نيست پاى چند نفرمون به امريكا باز ميشه اما ايشالا اگه برنده شديد فكر اين نباشيد كه وارد بهشت برين ميشيد و از همون اول به همه آرزوهاتون ميرسيد ... خودتون رو آماده كنيد ... لاتارى برنده شدن فقط يك روى سكه هست و روى مهمتر سكه حل شدن در جامعه امريكايى چه از لحاظ فرهنگى و چه از لحاظ اجتماعى و اقتصادى هست ... ماليات بزرگترين چالش پيش رو در زندگى يك شهروند امريكايى هست ، من دوستان امريكايى زيادى دارم كه به همين دليل اومدند كيلومترها دورتر از مملكت و خونشون دارند كار ميكنند ، گر چه كه طبق قوانين جديد يك امريكايى هر جاى دنيا كه باشه و درآمد داشته باشه بايد مالياتش رو بده ...چالش بعدى قوانين داخلى امريكا هست ، شما ممكنه با كوچكترين لغزش و اشتباه سوو بشيد و با مشلات و مصائب بزرگى روبرو بشيد ...ضمن آرزوى موفقيت براى همه منتظران لاتارى بخصوص مهاجرسرايى هاى عزيز خودتون رو آماده بزرگترين چالش زندگيتون بعد از برنده شدن در لاتارى و گرفتن ويزا بكنيد ... و من الله التوفيق
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-14 ساعت 02:18)eight نوشته: اين ويديو رو حتماً حتماً ببينيد،اونايي كه ميگن امريكا فقط كاره و بس،اينجا از امريكا هم سخت توه،باز بهت اونجا ميدن ماشين ببرى پارك كنى،اينجا والا همينم بهت نميدن،البته پارتى داشته باشى ميدن،
http://youtu.be/yY0sLiklWro
اگر در آمریکا کار کنی حتی در کم درآمدترینش؛ شما یه زندگی راحت و بی دغدغه ای می تونی داشته باشی.اما اینجا خیر!
در ضمن من نتونستم رابطه ای بین حرفتون و این ویدویو پیدا کنم!!!
لینک ویدیو مربوط به قرعه کشی آمری کا و معرفی آن بود!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
ساعت 6 صبحه!
صبح همه بخیر!
بلند شدم یه فال تار رووت گرفتم....چنان انرژی مثبتی داد که یه لحظه تصمیم گرفتم برم چمدونمو جمع کنم!!
♥♥♥♥♡♡♡♡ نیت من: اسمم در میاد برم آمری کااا ؟
پاسخ نیت: پاداش...پیروزی در مسولیت ها و تعهدات...تغییر محل اقامت...رسیدن به آرزوها♥♥♥♥♡♡♡♡
اصن یه وضیه!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس