موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من میخواستم بدونم واسه گرفتن ویزای نیمه علمی از طریق تافل یا ایلتس باید چیکار کنم؟ باید برم اموزشگاه زبان بگم نامه واسه وزارت علوم بدین؟ بگم واسه نظام وظیفه میخام؟؟؟؟راهو چاهشو یکی از 0تا صد بگه مرسی!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من باز متوجه حرفت نشدم یعنی پیام نور یا کلا دانشگاه بدون کنور نیست ؟که ما بریم ثبت نام کنیم ؟بعضی از دنشگاه ها هستن که بدون کنکور مثلا فک کنم کل دانشگاههای علمی کاربردی خیلی راحت ثبت نام میکنن...درضمن. چرا وثیقه 15. تومنی ؟نمیشه زیارتی رفت بعد از اونجا کاروانو یا تکی رفتن پیچید؟
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-24 ساعت 02:20)hameddjj نوشته: اقا من باز متوجه حرفت نشدم یعنی پیام نور یا کلا دانشگاه بدون کنور نیست ؟که ما بریم ثبت نام کنیم ؟بعضی از دنشگاه ها هستن که بدون کنکور مثلا فک کنم کل دانشگاههای علمی کاربردی خیلی راحت ثبت نام میکنن...درضمن. چرا وثیقه 15. تومنی ؟نمیشه زیارتی رفت بعد از اونجا کاروانو یا تکی رفتن پیچید؟
شما میتونید در بعضی از دانشگاه هایی که بدون کنکور که فراگیر هم هستند ثبت نام کنید.
در مورد وثیقه اگر شما مجوز خروج برای کشور زیارتی بگیرید و کشور دیگه ای تشریف ببرید موقع ورود به کشور وثیقه شما به نفع دولت ظبط میشه... چند سال پیش خیلی ها اینکارو کردند اما الان سیستم پلیس گذرنامه کاملاً آنلاین شده و نمیشه از زیر دستشون فرار کرد...
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-25 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-27 ساعت 11:53 توسط hameddjj.)
خوب زیارتی چه قدره مگه دو میلیون نهایت تا پنج میلیونه. ....یعنی ارزش نداره بی خیال دو.میلیون بشیم؟بعدش من میخوام مطمن شم که زیارتی اینجوری میشه چون میگن زیارتی پاس ها رو میگیرن ولی مثل این که میشه پیچید ؟درسته؟ بعد دیگه برگشت مهم نیست. ...به نظر گذشتن از دو تومن بهتره تا این که 15 تومن بزاری. ...
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید من منظورم اینه که سفارتو ترکیه انتخاب کنیم و بعد از عراق بریم در ضمن سفرهای زیارتی
سفرهايي هستند كه براي زيارت اماكن مقدس به كشورهاي عربستان و عراق صورت مي پذيرد.
و برای این منظور مشمول با داشتن شرایط زیر و سپردن مبلغ 20 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت می تواند اقدام نماید . ...این سایت نظام وظیفه نوشته .....8 میلیون نیست.......
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بعد من شرایطم اینجوری که 1 / 8 یعنی همین ابان اعزام به خدمت هستم و کلا 15 ماه خدمت میکنم . حالا شرایط چه جوری میشه ؟ اگه قبول بشم نیاز به این داستان وثیقه این حرف ها هست ؟ بعد من بنا رو بر این گرفتم که زیارتی عراق بعد فرار از کاروان به سمت ترکیه بعد مصاحبه و بعد امریکا ...البته اگه اف بی ای چک نشیم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که 15 ماه خدمت داره ثبت نام بکنه یا نه ؟ امکانش هست که قبول شه و بعد از 15 ماه خدمت برای مصاحبه و بقیه داستان بره ؟ 1.8 اعزام ابان همین ماه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-28 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-28 ساعت 15:13 توسط Mrng93.)
امروز رفتم نظام وظيفه براي گذاشتن وثيقه و درخواست گذرنامه ، من وسطاي آبان مصاحبمه ، تو اين فكر بودم كه بعد از مصاحبم برگردم ايران.. و وقتي كليرنس خوردم دوباره از كشور خارج بشم.. از سرهنگه پرسيدم ميتونم دوباره بعد از دو سه ماه از كشور خارج شم كه گفت قانون جديد گذاشتن كه دانشجوها هر ٦ ماه يبار ميتونن از كشور خارج بشن (شايدم منظورش هر ترم بوده) من خيلي نگرانم الان . (تا همين چند وقت پيش هر ترمي دوبار بود) ميترسم وقتي برگردم ايران زود ويزام اوكي شه ولي بخاطر اين مشكل نتونم از كشور خارج شم. من توي امارات خونه ي عمم ميتونم بمونم .. بنظرتون اگه ويزاي اماراتمو تمديد كنم و سه ماه امارات بمونم بهتره؟ كلا كسي ميدونه امارات حداكثر تا چند وقت ويزاتو تمديد ميكنه ؟ كاري به شرايط سربازي و اين داستانا داره؟ (حداكثر اجازه خروج براي دانشجوها بيست روزه) . ميتونم تا وقتي كه ويزاي امريكام اوكي شه اونجا بمونم ؟ من احتمال ويزاي يك ضرب هم دارم .. اگه ويزا يك ضرب باشه همون موقع ميشه به امريكا بري يا بايد صبر كرد يا تو نوبت موند ؟ اگه اره حداكثر چقدر ؟ بخدا مغزم پر از اين سوالا شده مخصوصا بعد از ماجراي امروز ... ممنون ميشم به سوالاتم جواب بدين