موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من کارت پایان خدمت رو دادم برای تعویض هنوز نیامده رسید پلیس +10 و کپی کارت رو ترجمه کردم توی تمام مدارکم هم اینکه سربازی رفتم مشخصه البته من سال 69 تا 71 خدمت کردم هرچند که الان به سختی دنبال کارتم هستم اما می خوام بدونم کسی مشابه من هست کارش.واگه اطلاعاتی ویا تجربه ای دارین به اشتراک بزارین ،سپاس.کیس نامبر 700 واندی سفارت انکارا منتظر نامه 2
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منم قراره که با وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشم اما نمیدونم که چه مدرکی رو باید به سفارت نشون بدم مبنی بر اینکه سربازی نرفتم و با گذاشتن وثیقه اومدم . ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب،
یه سوالی داشتم و ممنون میشم که از دوستان کسی که اطلاعاتش کامل هست پاسخ بده.
من 21 سالمه و دانشجوی ترم 5 کاردانی هستم که نوامبر مهر خروج گرفتم ، اگر کلیرنس بخورم به نظرتون بهتره بمونم آنکارا تا کلیر بشم یا برگردم ایران؟ چون ممکنه دیگه دانشگاه بهم نامه نده و خیلی نگران این موضوع هستم. در ضمن من احتمالش خیلی ضعیفه که بتونم تا ترم 6 کاردانیمو تموم کنم.
شماره کیس:2015AS25XX ~تاریخ رویت قبولی:1 may~کنسولگری~آنکارا ~ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر ~ ارسال فرمهای سری اول: 9 June ~ دریافت نامه دوم : 19 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز . لطفا منو راهنمایی کنین . برادر من الان در حال خدمت سربازیه در نیروی انتظامی . سوالم اینه آیا میتونم برای لاتاری جدید ثبت نام کنم آخه تا خدمتش تموم بشه یک سالی رو داره . آیا در حین خدمت مرخصی میدن که پاسپورت بگیره و بیاد خارج از کشور ؟ خیلی لطف میکنین اگه جواب بدین
موفق باشید
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
آموزشی هم جز خدمت رفتن حساب می کنن? ۳ماه آموزشی گذرونده همسرم بعد هم دانشگاه قبول شده بعد هم کلا معاف. می خوام بدونم کنسولگری با این مورد چجوری برخورد می کنه کسی اطلاعی داره?
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.