2015-04-12 ساعت 14:11
(2015-04-12 ساعت 12:29)santi نوشته:شما منظورتون تست پوستی سل است؟ یعنی همان که چند روز بعد نتیجه اش را می خوانند؟ یا منظورتون واکسن سل ب س ژ است؟ اگر واکسنه که برای چه دوباره بزنند؟ فقط یک بار است(2015-04-12 ساعت 12:13)santi نوشته:باسلام(2015-04-08 ساعت 20:33)rezabfa نوشته:(2015-04-08 ساعت 19:37)santi نوشته:(2015-04-08 ساعت 15:47)rezabfa نوشته: سلام لطفا اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنهباسلام
آیا تست سل برای تمدید مدیکال ابوظبی (با توجه به اینکه حدود 5 ماقبل تست سل گرفته شده) مجددا گرفته میشه.
با سلام
ما (همسرم + پسره 7 ساله) هم 5 ماه و 10 روز از مدیکالمون گذشته و جواب ویزامون مثبت هستش ,ما هم باید مجدد بریم ابوظبی و به ما گفتن روزهای یکشنبه یا سه شنبه ساعت 1:30 بعد از ظهر پاسمون رو به سفارت تحویل بدیم و بین 4 تا 7 روز بعد ویزامون آماده هست ولی به ما گفتن مدیکال مجدد میخوان
پسر من هم چهار تا واکسن زد و تست سل گرفت.
ممنون میشم هر اطلاعاطی در خصوص کل پروسه مدیکال مجدد دارید به ما بدید.
آیا شما اونجا میمونید که ویزاتون رو بگیرید یا برمیگردید ایران و پاسپورت هاتون رو میفرستید ؟
ما پروسه مهاجرتمون 7 سال طول کشیده بدلیل همین از هرگونه آزمون خطا پرهیز میکنیم.
ممنون میشم هر اطلاعاتی دارید به ما هم بدید.
با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم.
واکسنهای من و همسرم کامل بود فقط به دخترم 4تا واکسن زدن (آبله مرغون و هپاتیت A و دو واکسن دیگه)
حالا نمیدونم همون پروسه تکرار میشه یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
ضمناً ما قصد داریم بمونیم ویزا رو بگیریم و برگردیم. شما چطور؟
ما الان ایران هستیم 10 روز دیگه میریم به سمت ابوظبی من تا جایی که شنیدم فقط آزمایش خون و عکس قفسه سینه تکرار میشه.
فکر کنم ما برگردیم تهران بعد پاسمون رو بفرستیم چون چند تا جا خوندم بعضی اوقات تا 10 روز طول میکشه ! ولی خواهش میکنم هر اطلاعاتی بدست آوردین به ما بدین چو 10 روز دیگه ما در شرایط شما هستیم.
انشاالله همه مراحل کاری شما به خوبی و خوشی بگذره و لحظات خوبی رو همراه خانواده داشته باشید
(2015-04-08 ساعت 19:37)santi نوشته:(2015-04-08 ساعت 15:47)rezabfa نوشته: با سلامباسلام
ما (همسرم + پسره 7 ساله) هم 5 ماه و 10 روز از مدیکالمون گذشته و جواب ویزامون مثبت هستش ,ما هم باید مجدد بریم ابوظبی و به ما گفتن روزهای یکشنبه یا سه شنبه ساعت 1:30 بعد از ظهر پاسمون رو به سفارت تحویل بدیم و بین 4 تا 7 روز بعد ویزامون آماده هست ولی به ما گفتن مدیکال مجدد میخوان
پسر من هم چهار تا واکسن زد و تست سل گرفت.
ممنون میشم هر اطلاعاطی در خصوص کل پروسه مدیکال مجدد دارید به ما بدید.
آیا شما اونجا میمونید که ویزاتون رو بگیرید یا برمیگردید ایران و پاسپورت هاتون رو میفرستید ؟
ما پروسه مهاجرتمون 7 سال طول کشیده بدلیل همین از هرگونه آزمون خطا پرهیز میکنیم.
ممنون میشم هر اطلاعاتی دارید به ما هم بدید.
با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم.
واکسنهای من و همسرم کامل بود فقط به دخترم 4تا واکسن زدن (آبله مرغون و هپاتیت A و دو واکسن دیگه)
حالا نمیدونم همون پروسه تکرار میشه یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
ضمناً ما قصد داریم بمونیم ویزا رو بگیریم و برگردیم. شما چطور؟
ما الان ایران هستیم 10 روز دیگه میریم به سمت ابوظبی من تا جایی که شنیدم فقط آزمایش خون و عکس قفسه سینه تکرار میشه.
فکر کنم ما برگردیم تهران بعد پاسمون رو بفرستیم چون چند تا جا خوندم بعضی اوقات تا 10 روز طول میکشه ! ولی خواهش میکنم هر اطلاعاتی بدست آوردین به ما بدین چو 10 روز دیگه ما در شرایط شما هستیم.
انشاالله همه مراحل کاری شما به خوبی و خوشی بگذره و لحظات خوبی رو همراه خانواده داشته باشید
دوستان اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه -
آیا برای تمدید مدیکال ابوظبی تست سل با توجه به اینکه حدود 5 ماه قبل گرفته شده مجدد گرفته می شود.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P