موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فرم مربوط به اسپانسر رو کی باید از اسپانسرم بخوام که تکمیل کنه؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. به نظرتون واسه یه نفر مجرد 60 میلیون کافیه؟
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینهها: خیلی !!!
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
راهنما رو بخونید جواب هردوتون هست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من بهمراه همسرم و فرزندم 3 نفر هستیم. و تقریبا تمکن مالی ما 70 میلیون میباشد. آیا مشکلی نداره ما این مبلغ رو به دلار تبدیل کرده و نقدا در سفارت نشان دهیم و آنقدر دردسر نکشیم؟
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 00:00 توسط areb1356.)
(2014-08-27 ساعت 20:06)hrghoreshi نوشته: دوستان، من بهمراه همسرم و فرزندم 3 نفر هستیم. و تقریبا تمکن مالی ما 70 میلیون میباشد. آیا مشکلی نداره ما این مبلغ رو به دلار تبدیل کرده و نقدا در سفارت نشان دهیم و آنقدر دردسر نکشیم؟
سلام
دوست عزیز
در اکثر راهنمایی که دوستان قدیمی کردن گفتن به شرطی که نگین می خواین ادامه تحصیل بدین، رعایت کردن خط فقر اعلام شده آمریکا برای تمکن مالی سفارش شده.
شما برای 3 نفر با توجه به ایالتی که تشریف می برین خط فقر رو چک کنین و سعی کنین نامه تمکن رو بر اساس همون عدد بگیرین. گو اینکه اگه موجودی کم باشه افیسر هم بهتون میگه موجودیتون را افزایش بدین.
بعدش شما مگه قراره از سفارت مستقیم برید آ.م.ر.ی.ک.ا که می خواین همه پول رو روز مصاحبه با خودتون ببرین؟ ؟
برای نامه تمکن توی امضای دوست عزیزمون behdadK مطلبی با عنوان " راهنمای جامع اسپانسر و تمکن مالی " هست حتمن بخونش .
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
اسپانسر مالی حتماْ باید در آمریکا باشه؟ یا میتونیم از همینجا هم اسپانسر معرفی کنیم؟
اگه من الان پول بریزم به حساب خودم که تمکن مالی رو نشون بدم مشکلی نداره؟ نمیگن از کجا آوردی؟ یا مثلاْ سند خونه پدرمون رو موقتا برنیم به نام خودمون؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
اسپانسر حتما باید مقیم دائم آمریکا یا سیتیزن شیپ آمریکا باشه.
شما باید گواهی تمکن نشون بدید که مانده حسابتون هست به مقداری که نیازه (امضای بنده ریزش هست)
ریختن مبلغ مورد نیاز در حسابتون کفایت میکنه و اصلا نیازی به دادن سند خونه نیست. هم دردسر و هزینه اش زیاده و هم آفیسر بعضی اوقات سخت میگیره
در کل امضای بنده رو بخونید به سئوالاتتون جواب داده میشه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مانده حساب یعنی همون لحظه که مانده میگیرند چقدر باشه. بعضی بانک ها به ساعت به شما مانده میدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نامه تمکن مالی باید مال حداکثر باید مال چند وقت قبل باشه؟
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
امضای بنده رو بخونید توضیح داده شده.
جواب ساده میخواهید کمتر از 1 ماه به مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من تمکن مالی از بانک ملی سر کوچه گرفتم یک برگ پرینته که تاریخ باز کردن حساب و مقدار پول مانده به ریال و نرخ دلار بانکی درش اومده. زیرش هم مهر و امضای بانکه. همین کافیه؟ درسته انگلیسیه ولی مبلغ که ریاله. پرسیدم از بانک گفت فرم ما همینه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از مشخصات من هم تنها اسم اومده