موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من چند روز پیش تمکن مالی 130میلیون از بانک اقتصاد نوین برای یک نفر گرفتم و فرستادم سفارت توی آنکارا.میدونم که این مبلغ زیاد بوده ولی آیا به نظر شما این مبلغ برای یک نفر آفیسرو به شک نمیندازه؟؟
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و ممنون از مدیران سایت برای ساختن این محل خوب جهت اطلاع رسانی
یه سوال:
تو فرم های 260 اسم و آدرس جایی رو خواستن که به اونجا ورود می کنیم (البته اگه ویزا بگیریم)
آیا این به این معنی هست که اون نفر اسپانسر ما است؟
اگر بلی چه مدارکی باید آماده کنیم چون تو فرم ها هیچی ازش نگفته بود؟
اگر خیر آیا نیاز اجباری به اسپانسر هست؟
آیا می شه از حساب بانکی یا املاکمون در اینجا هم به عنوان اثبات استطاعت مالی استفاده کنیم؟
ممنون
م.و.
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:
من اصل نامه تمکن مالی رو چندروز پیش فرستادم آنکارا و از بانک هم فقط همین یک نسخه رو گرفتم.آیا باید روز مصاحبه نسخه دوم بهمراه داشته باشم و یا همونی که قبلا براشون فرستادم کافیه؟؟یکم نگران شدم چون فقط همون یک نسخه رو داشتم که برا سفارت فرستادم
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
کسی هست که بدونه حداقل باید چه مقدار پول تو حساب باشه؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-03 ساعت 00:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-03 ساعت 00:49 توسط kavirr.)
(2014-06-15 ساعت 15:24)behdadK نوشته: این پست رو دوباره تکرار کردم تا اول صفحه باشه و راحت تر بقیه بتونن بهش ریفر بدن.
مطالبی که در ادامه میارم جمع بندی تاپیک های اسپانسر سالهای 2013 و 2014 هست. دوستان میتونن تک تک این موارد رو در سئوال و جوابهای اون تاپیک ها مشاهده کنند.
شاکله اصلی این پست توسط جناب Kaviir نوشته شده و کپی رایتش با ایشون هست. فقط من یه سری موارد رو اضافه کردم:
...
پست شما رو دیدم احساس پیر شدن بهم دست داد، یاد این شعر افتادم که
گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید
مرسی که پست رو کامل کردید
دم شما گرم
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان من به شخصه همه رو نفی میکنم که جهت تشکر پست بزنند. اما از این جهت که همه 2015 ای ها از جمله خودم مدیون پست کامل شما در خصوص اسپانسر هستیم خودم قانون شکنی کردم و اینجا یک تشکر ویژه از شما دارم.
خیلی ممنون که وقتتون رو گذاشتید و اطلاعات ارزشمندتون رو با دیگران به اشتراک گذاشتید. امیدوارم هر جا باشید موفق باشید.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من نامه تمکن مالی از بانک موذد نظر گرفتم ولی فقط یه نسخه انگلیسی به من داده؟این نسخه اصل رو باید بفرستم یا میتونم کپی هم بفرستم ؟ واسه روز مصاحبه هم باید ببرم؟ مرسی از کمتکون
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ