(2014-05-16 ساعت 00:39)Alireza1347 نوشته: با سلام دوستان عزیز و با تبریک به همه برندگان ۲۰۱۵. دلیل ارسال پیام خصوصی من در اینجا این است که نتوانستمتا پیک مناسبی را پیدا کنم با عرض معذرت از ارسال پیام در تاپیک نامناسب.
همسر بنده در لاتاری امسال برنده شده است . چند سوال دارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارند خوشحال میشوم راهنمایی کنند۰
Foreign state chargeability : Iran
2015Axxxxx5xxx
---با توجه به محل مصاحبه ما در سیدنی استرالیا, ایا ایا سیدنی مناسب است یا بهتره یا در فرمها تقاضای تعویض بدهیم ؟
--- ایا تاریخ دعوت ما به مصاحبه در سیدنی با دوستانی که ایران هستند تفاوت دارد؟
---ایا بهتر است ما ترکیه یا ابوظبی را انتخاب کنیم یا استرالیا یا اینکه واقعا فرقی ندارد؟
---ایا شماره ما که بین ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ هست بالا است و ایا نحوه دعوت به مصاحبه بر اساس شماره در استرالیا سریعتره یا در سفارت های سه گانه ای که معمولا برای ایرانیها تعیین میشود؟
---چگونه میشود از مدیر سایت سوال خصوصی پرسید؟
با عرض معذرت که تعداد سوالاتم زیاده!!!
باز هم از دوستانی که لطف میکنند و پاسخ میدمند ممنون هستم.
سلام دوست بزرگوار شما هرجا که راحتی مکان مصاحبه ات رو انتخاب کن. اما به یاد داشته باش که فقط سفارت های ابوظبی و ایروان و آنکارا افیسر فارسی زبان دارند.
هر جای دنیا که باشید برای مصاحبه تاریخ مصاحبه شما تفاوت نمیکنه که مثلا بگید اگر آنکارا بودم زودتر میرفتم مصاحبه. بر اساس شماره به مصاحبه فراخوانده میشن.
حدود کیس نامبر شما احتمالا حدودا ماه می به مصاحبه دعوت میشن.و همونطور که گفتم فرقی نداره که کجا برید برای مصاحبه.
موفق باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان