موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 17:31)Aamed نوشته: از دوستان کسی میدونه آیا پس از تغییر سفارت در فرم DS-260 نسبت به سفارت اولیه، نیاز به ایمیل به KCC هم هست ؟
دوست عزیز در آخر هر سفارتی که خودشون دوست دارن و براتون میزنن و علنا دست شما نیست کجا رو بزنین!
من زده بودم آنکارا و خودشون تغییر دادن به ابوظبی!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 19:46)arashkheiri نوشته: با درود به دوستان و مدیران سایت من سوالم در مورد " زمان مصاحبه" هست چون الان در اواخر دوره ی سربازی هستم و تا اول آذر ماه ترخیص نمیشوم و بعد از ترخیص هم مدتی برای گ فتن کارت پایان خدمت و پاسپورت زمان لازم هست آیا امکان عقب انداختن تاریخ مصاحبه هست یا نه ؟ ضمنا شماره کیس من 4946 هست . با تشکر
دوست عزیز با توجه به تایم مصاحبه بچه های ۲۰۱۴، شما حالا حالاها وقت داری!
شما قدری وقت داری که سربازیت تموم شه و کارتت و هم بگیری و کلی منتظر بمونی تا زمان مصاحبت برسه!
اگه روند کارنتیها مثل ۲۰۱۴ باشه، شما اردیبهشت میری مصاحبه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا نمونه ای از نامه انگلیسی جهت تغییر محل مصاحبه را برای ارسال به kcc برام بگذارین ....ممنون
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-26 ساعت 09:58)sm2015 نوشته: دوستان لطفا نمونه ای از نامه انگلیسی جهت تغییر محل مصاحبه را برای ارسال به kcc برام بگذارین ....ممنون
subject: Iranian selectee(No change of address but change of interview post)
متن نامه:
Case number : 2014AS0000xxxx
Principal Applicant Name : (your name)
Preferene category: DV Lottery
Foreign State Chargeability : IRAN
Date of birth:
Dear Sir/Mam
Hello ,
As you may surely know The United States does not have embassies or consulates in IRAN therfore iranians are interviewed in other countries. My case has been assigned to Ankara, Turkey by KCC. For some personal reasons I would like to change my interview post to ( yerevan or Abu Dhabi) in the United Arab Emirates. I have not changed my Address and just want to have my Intrview post changed. I would appriciate your cooperation.
Thank you,
( Your name
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مگه نامه لازمه برای تغییر محل؟
موقع پر کردن فرم همون اول میپرسه دیگه.
نامه به نظر نمیاد لازم باشه. یا من اشتباه میکنم؟
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان چقدر طول کشید فرم شما رو آنلاک کردن؟ الان 23 روزه که من درخواست دادم فرمم آنلاک نشده. فقط اتو ریپلای برای من اومد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، سلام ..... به دادم برسید
امروز که 15 تیر باشه تنها 9 روز تا مصاحبه باقی مونده و متاسفانه بنا به سوءتفاهم احمقانه یکی از رفقا، همسرم ممنوع الخروج شده. البته کارهای رضایت و این حرفا انجام شده ولی برای رفع ممنوعیت خروج زمان کم دارم. برنده اصلی خودم هستم ولی از اونجایی که زمان مصاحبه باید تمام افراد کیس در سفارت حضور داشته باشن، کاملا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم .... به نظرتون وقتی باقی مونده تا زمان مصاحبه رو عقب بندازم. من فقط یک هفته زمان نیاز دارم .... چه کنم ؟؟؟؟؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
اگر مطمئنید که نمیرسید ممنوع الخروجی رو رفع کنید عقب بیاندازید. احتمالش هست بهتون مصاحبه نرسه اما اگر یک نفره برید حتما ریجکت خواهید شد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ازدوستان كسي هست اطلاع داشته باشه چند بار ميتونيم درخواست آنلاك كردن فرم رو بديم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام زمان مصاحبمو عوض کنم با توجه به این که کیس نامبر من زیر 1000 هست و میدونم زود به مصاحبه دعوت میشم و هنوز خیلی کار دارم یعنی حدود ماه آبان نمیتونم برم برا مصاحبه باید چیکار کنم که مثلا دی ماه برم به مصاحبه؟