موضوعها: 18
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرسرا در نظر دارد اولین گردهمایی برندگان 2015 را در تاریخ جمعه 26 اردیبهشت 93 برابر با 16 می 2014 با موضوع نحوه تکمیل فرم های اولیه برندگان لاتاری برگزار نماید.
از علاقمندان به شرکت در گردهمایی خواهشمندیم پیامکی با فرمت :
خط اول نام کاربری مهاجرسرا
خط دوم نام و نام خانوادگی
خط سوم شماره حدودی کیس نامبر
خط چهارم شهر محل سکونت
به شماره 10006671477153 پیامک نمایید تا در سامانه پیامکی ما ثبت نام شوید و متعاقب آن دعوتنامه شرکت در گردهمایی ها برای شما ارسال گردد.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-04 ساعت 18:02)mohsenmb نوشته: (2014-05-04 ساعت 17:51)mandikhanum نوشته: دوستان من موقع ثبت نام مجرد بودم اما دوست پسر داشتم و الان تا 19 می هم امکان ازدواجمون نیست. میشه راهنمایی کنید تا چه زمانی وقت هست تا ازدواج کنم و اطلاعاتم رو اپدیت کنم تا بتونیم با هم واسه مصاحبه و مراحل بعدی اقدام کنیم.چون شنیدم اگه من ویزا گرفتم و ازش استفاده کردم و بعد ازدواج کنم پرسه همسرم 3-4 سال طول میکشه.
ضمن تبریک به شما. میتونید اول ازدواج کنید و فرمها رو با تاخیر بفرستید. تسریع در ارسال مدارک به منزله تسریع در وقت مصاحبه خواهد بود. اگر از ازدواجتون مطمئن هستید اول ازدواج کنید و از محضردار بخواهید عقدنامه رو زودتر بهتون بده. تو این مدت هم مابقی کارها رو انجام بدین. بعدش به همراه فرمها ارسال کنید.
دوستان توجه کنند تا قبل از مدت کارنت شدن(بستگی به کیس نامبر) میتونند ازدواج کنند و فرمها رو آپدیت کنند و به همراه ترجمه جدید شناسنامه ها و عقدنامه به kcc ارسال کنند. موفق باشید
مرسی از راهنماییتون.اما به نظرتون این که 4-5 ماه فرمامو دیرتر بفرستم ریسک نیس بهتر نیس اول فرمارو بدم بعد آپدیت کنم؟ویزا ها تموم نشن؟
شماره کیس:2015AS78XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:ایروان > تعداد افراد منظور در کیس :2نفر > ارسال فرمهای سری اول: 19 may > آپدیت فرمهای سری اول: oct
کارنت شدن کیس: : > دریافت نامه دوم : : > مصاحبه:
خدايا
قسمت و حكمت بماند براى آنهايى
كه دركش ميكنند
براى من فقط معجزه كن ......
ممنون از راهنمایی دوستان.
اگر بخوام دقیقتر بگم اینه که عقد هستیم اما بصورت خانوادگی. رسمون خانواده اینه که چیزی شبیه نامزد بودن اما عقد میکنن تا 1 سال بعد محضریش میکنن. من فکر نمیکردم که اطلاعات باید ثبت محضری باشه دیروز که سایتشون رو میخوندم دیدم فقط ثبت محضری رو قبول دارند. کلا چه روندی رو در پیش بگیرم بهتره ؟
ممنون از دوستان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 90 روز از مصاحبه ام میگذره و کلیرنس خوردم 5 روز پیش به سفارت ایمیل زدم میخواهم ازدواج کنم و میخواهم همسرم با هم بریم اونها جواب دادند که مدارک همسرم رو به سفارت بفرستم و یه وقت مصاحبه به همسرم میدن و در صورت صدور ویزا من با هم میتونیم بریم
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-05 ساعت 22:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-05 ساعت 22:03 توسط arash723.)
با سلام
من و دوستم قصد ازدواج داریم ایشون برنده شدند راستش کسی به خوبی راهنمایی نکرد مارو در موارد زیر
1 اگه ایشون فرم 260 رو سینگل پر کنن باز میتونیم زمان مصاحبه در یک روز داشته باشیم؟یا اینکه کارو سخت میکنه
2 اگه پر کردن فرم رو به تاویق بندازیم تا عقد کنیم اینکار روند مصاحبه مارو به تاخیر میندازه؟
لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
سلام به مدیر محترم و دوستان
خواهرم برنده شده. موقع ثبت نام مجرد بوده اما سه ماه پیش عقد کرده ( یعنی قبل اعلام نتایج عقد کرده )... حالا باید چیکار کنه؟!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 08:49)alireza_guitar نوشته: سلام به مدیر محترم و دوستان
خواهرم برنده شده. موقع ثبت نام مجرد بوده اما سه ماه پیش عقد کرده ( یعنی قبل اعلام نتایج عقد کرده )... حالا باید چیکار کنه؟!
هیچ مشکلی نیست دوست عزیز. داخل فرم اعلام کنه که متاهله و مشخصات همسرشو وارد کنه وتمام...
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 15:57 توسط arash723.)
با سلام
مدارک ازدواج بعد از لاتاری رو کجا باید بفرستیم من به KCC ایمیل زدم واضح جواب نداد که چیکار کنیم
سوال دومم دارم ما سعی میکنیم قبل از 19 می ازدواج کنیم کیس نامبر نامزد من 1700 هست اگه یک یا دو هفته عقب بیفته ایرادی داره؟
سوم اینکه اگه ایشون فرمو متاهلی پر کنه و بعد از اون قبل از مصاحبه ازدواج کنیم اشکال داره؟ البته فکر کنم تاریخا همه چیو نشون بدن و اشکال داشته باشه
ممنون از همگی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
(درخواست من مجرد بود و الان تصمیم به ازدواج دارم)
تمام کامنتها رو به دقت و چند بر خوندم، اما سر این موضوع موندم که: بنا به گفت دوستان باید عقد نامه و شناسنامهها رو بد از ترجمه کردن به ک س س ارسال کنم، این مدارک به چه صورت و به چه آدرسی باید ارسال بشه؟
و آیا به صورت آنلاین باید پست بشه و یا با پست باید ارسال کنم ؟؟
لطفا دقیق برام توضیح بدین، خیلی متشکرم.