موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان قدیمی و با تجربه راهنمایی کنن لطفاً:
من فرم ثبت نام رو متأهل پر کرده بودم در حالیکه مجرد بودم. و بعد از قبولی ازدواج کردم.
1- اگر تاریخ شناسنامه و عقدنامه رو درست کرده باشیم به مشکل بر نمیخوریم؟
2- آیا سفارت برای صحت مدارک از ثبت احوال استعلام می گیره؟
ممنون!
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email
Waiting for my VISA.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام فرم 260 رو مجرد پر کنم چون معلوم نیست کی عقد کنم و کیس نامبرم بین 2000 و3000 هست اما بعد از عقد گفتن باید اپدیت کنم
سوالم اینه که بعد اپدیت باید مدارک عقدنامه رو به kcc ایمیل کنم یا همون اپدیت کافی هست؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-10 ساعت 13:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-10 ساعت 23:33 توسط Saeedv13.)
با سلام من هم جز کسایی هستم که در شرف ازدواج هستم. چند تا سوال داشتم. اول این که از 19 می تا کی فرصت داریم که فرم ها رو بفرستیم. دوم این که من مالزی دانشجو هستم که میدونم باید گزارش عدم سو پیشینه اینجا رو داشته باشم و سوالم این که میتونم مالزی رو برای مصاحبه انتخاب کنم با توجه به اینکه نامزدم انگلیسی بلد نیست و ایران زندگی میکنه؟ ضمنا کیس نامبر 24xx تا کی زمان دارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال..من دارای گرین کارت هستم و همسرم لاتاری برنده شدهه، ما قبل 19 می ازدواج می کنیم..همسرم موقغ ثبت نام فرم رو مجرد زده..به نظرتون چون من گرین کارت دارم و یا اینکه خانومم بعد از رویت قبولی ازدواج میکنه برای کیسمون مشکلی پیش نمیاید؟؟؟ ممنون از پاسختون
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیزم
بنده سوالی خدمت شما بزرگان داشتم
بنده نامزدم قبول شده و امروز فهمیدیم 10 می متاسفانه !!! روز اول زد نشدید الان زده شدید :دی
حدود شماره ایشون هم 6000 تا 7000 هست در ضمن ایشون در زمان ثبت نام زدند مجرد.
حال ما تمایل داریم ازدواج کنیم اما خیلی زود زود نمیشه
میخاستم بدونم این فرم 19 می باز میشه تا کی زمان داریم پر کنیم 1 هفته ؟ 1 ماه ؟
و عرض بعدی به نظر شما قبل از چه تاریخی ما ازدواج کنیم بهتره ؟!
با سپاس از شما خوبان
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال..من دارای گرین کارت هستم و همسرم لاتاری برنده شدهه، ما قبل 19 می ازدواج می کنیم..همسرم موقغ ثبت نام فرم رو مجرد زده..به نظرتون چون من گرین کارت دارم و یا اینکه خانومم بعد از رویت قبولی ازدواج میکنه برای کیسمون مشکلی پیش نمیاید؟؟؟ ممنون از پاسختون