کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-02 ساعت 22:28)..... نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 22:14)maryam 1 نوشته:  من یکی از برنده هامممممممممممم

تبریک با ارزوی موفقیت

شما کیس نامبرتون کمه ؟؟ وای یعنی من چی می شم؟؟؟ نکه حتی وقت مصاحبه واسم نیاد؟؟؟؟مرحله بعد چی هست؟؟؟ون فرمی که نوشته رو از کجا می شه سیو کرد؟؟SadSadSadSadSadSadSad
شماره کیس:83xx
تعداد نفرات :2 نفر
مشاهده نتیجه:1/می/2014
ارسال فرم19/می/2014
Rolleyes
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Pariz Travel ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:09)runioe نوشته:  منم برنده نشدم

نازی نگران نباش انشا الله سال دیگه.
Like a bat out of hell
I'll be gone when the morning comes.
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، fari90 ، alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:08)..... نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:06)سولماز جون نوشته:  [quote='.....' pid='490416' dateline='1399054851']
[quote='سولماز جون' pid='490415' dateline='1399054734']
سلام
من قبول شدم ولی کیس نامبر من خیلی بالایت چی کار کنم یعنی قبول نمی شم واسه مصاحبه؟؟ اون فرمی که کفته رو از کجا باید سیو کنم؟؟؟وااااای خدا حالا که این شانس و آوردم ارم نگیرش

بهتون تبریک میگم امیدوارم موفق باشین
کیس نامبرتون حدود چنده؟

(2014-05-02 ساعت 22:48)سولماز جون نوشته:  سلام

چهار رقم آخر اون کیی نامبر من 8000 خورده ای هست !!! یعنی خوب نیست؟؟؟ نمیدونم چی می شه؟؟؟
Sad
نه خوبه نگران نباشید.با صبر و حوصله فرما رو پر کنین.ایشلا میرسه

انشا الله می رسه
Like a bat out of hell
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
تشکر کنندگان: shahriar2002
سلام دوستان......من هر چی کد 16 رقمی و اسم فامیل و سال تولد رو می زنم این پیام میاد
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
مطمئن هستم که همه چی رو درست وارد کردم مگر اینکه ضریب هوشیم 3 باشه که بعد از 18 بار تلاش چند تا عدد و حرف رو درست وارد نکنم
کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشته.....
ماشالاه این سایت داره به فیس بوک تبدیل می شه پر از حرفای بی مورد و تشکر های تصنعی بدون پاسخ به سوالات که هدف اصلی راه اندازی این سایت بوده
تشکر کنندگان: ghzlsa
(2014-05-02 ساعت 22:57)بازگشت نوشته:  واقعا مشتاقم ببینم چه تعداد شرکت کردن که از این 6000 تا یکیش هم به من نرسید.خدایا چند باره دیگه باید شرکت کنم؟پیر شدیم رفت.

امروز حس آخرین امتحان سوم دبیرستان را دارم... روزی که همه چیز تموم شده بود و همه باید می رفتیم و دیگه همو نمی دیدیم .... یادمه چقدر فک زدم بین همکلاسی هام تا تونستم راضی شون کنم همه روز کارنامه گرفتن ساعت 11 بیاند مدرسه تا برای آخرین بار باز همو ببینیم و بی خبر نرفته باشیم ...... روز کارنامه از اون جمع 27 نفره فقط 10 تا بودیم ، خوشحال هم شدیم اما حال نمی داد .... حالا هم هرکی میدونه می تونه تا ثبت نام لاتاری 2016 طاقت بیاره بیاد و تو یه فرومی با اجازه ناظم اعلام کنه تا باز حداقل تا اون موقع نا زدور هم جمع بشیم و ناز حرف بزنیم .... حالا اگه کسی هم نخواست ثبت نامی 2016 باشه اشکالی نداره ، فقط تو فروم ما 2015 های " ناز ردی " باشه .... ببینمتون
تشکر کنندگان: samansaba ، empiremc ، mohammad1980 ، alirezanz ، MEHR52 ، shahriar2002
کاربران در حال بازدید این موضوع: alina-b، babak.n، elahe mousavi، face، farshid232، iMang، Jazireh، mh_hshk، negar.ar، negin1989، Parynaz، runioe، .....، satin، sonnnna، soroosh yz، بازگشت، 3 کاربر مخفی، 10 مهمان

10 کاربر مهمان؟
لطفا بیاین عضو بشین خب
تشکر کنندگان: بازگشت ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:23)lasa نوشته:  سلام دوستان......من هر چی کد 16 رقمی و اسم فامیل و سال تولد رو می زنم این پیام میاد
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
مطمئن هستم که همه چی رو درست وارد کردم مگر اینکه ضریب هوشیم 3 باشه که بعد از 18 بار تلاش چند تا عدد و حرف رو درست وارد نکنم
ماشالاه این سایت داره به FB تبدیل می شه پر از حرفای بی مورد و تشکر های تصنعی بدون پاسخ به سوالات که هدف اصلی راه اندازی این سایت بوده

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو
تشکر کنندگان: fari90
(2014-05-02 ساعت 23:23)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 22:57)بازگشت نوشته:  واقعا مشتاقم ببینم چه تعداد شرکت کردن که از این 6000 تا یکیش هم به من نرسید.خدایا چند باره دیگه باید شرکت کنم؟پیر شدیم رفت.

امروز حس آخرین امتحان سوم دبیرستان را دارم... روزی که همه چیز تموم شده بود و همه باید می رفتیم و دیگه همو نمی دیدیم .... یادمه چقدر فک زدم بین همکلاسی هام تا تونستم راضی شون کنم همه روز کارنامه گرفتن ساعت 11 بیاند مدرسه تا برای آخرین بار باز همو ببینیم و بی خبر نرفته باشیم ...... روز کارنامه از اون جمع 27 نفره فقط 10 تا بودیم ، خوشحال هم شدیم اما حال نمی داد .... حالا هم هرکی میدونه می تونه تا ثبت نام لاتاری 2016 طاقت بیاره بیاد و تو یه فرومی با اجازه ناظم اعلام کنه تا باز حداقل تا اون موقع نا زدور هم جمع بشیم و ناز حرف بزنیم .... حالا اگه کسی هم نخواست ثبت نامی 2016 باشه اشکالی نداره ، فقط تو فروم ما 2015 های " ناز ردی " باشه .... ببینمتون

من موافقم اگه زدی بهم پیام بده (که یادم نره) من میام.
Like a bat out of hell
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
تشکر کنندگان: alirezanz ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:23)lasa نوشته:  سلام دوستان......من هر چی کد 16 رقمی و اسم فامیل و سال تولد رو می زنم این پیام میاد

ماشالاه این سایت داره به FB تبدیل می شه پر از حرفای بی مورد و تشکر های تصنعی بدون پاسخ به سوالات که هدف اصلی راه اندازی این سایت بوده

آره من داشتم همین مشکل و .... چندبار همین ارور را داد تا فهمیدم پسوند فامیلم جابجا خورده .... زدم درست شد و دیدم " نات سلت " شدم ..
تشکر کنندگان: samansaba
خوب من الان تو یکی از هتلهای بسیار زیبای تهران هستم دارم برج میلادو تماشا میکنم غم بزرگی تو دلم دارم
دارم به سرمایه گذاری 500 هزار دلاری تو آمریکا فکر میکنم
ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکار
به هر حال یک روش مطمینیه ولی نمیخواستم همه چی رو برای سرمایه گذاری تو آمریکا بفروشم
باید 500 هزار دلار پیاده شم
ولی یک وکیل پیدا کردم که قانونی به صورت قسطی اینکارو برام میخواد انجام بده
میدونم که اکثرتون این وکیل درستکار رو میشناسین
ولی اینجا اسمشونو نمیارم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
(2014-05-02 ساعت 23:31)مسافر تنها نوشته:  خوب من الان تو یکی از هتلهای بسیار زیبای تهران هستم دارم برج میلادو تماشا میکنم غم بزرگی تو دلم دارم
دارم به سرمایه گذاری 500 هزار دلاری تو آمریکا فکر میکنم
ظاهرا چاره ای ندارم جز اینکار
به هر حال یک روش مطمینیه ولی نمیخواستم همه چی رو برای سرمایه گذاری تو آمریکا بفروشم
باید 500 هزار دلار پیاده شم
ولی یک وکیل پیدا کردم که قانونی به صورت قسطی اینکارو برام میخواد انجام بده
میدونم که اکثرتون این وکیل درستکار رو میشناسین
ولی اینجا اسمشونو نمیارم

TM
تشکر کنندگان: alirezanz ، shahriar2002
4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه...البته حتی فرم هارو هم پر کردم ولی باز....
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه

اصلا نگران نباش
حتما ویزا میگیری .صبور باش و از تجربیات دوستان 2014 استفاده کن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، miladfathi021 ، ebi1988 ، بازگشت ، Farshid22 ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه
سلام
رو عشق تمرکز کن و مدارک رو درست کن و ....
به استرس هم اصلا فکر نکن.

سلام
رو عشق تمرکز کن و مدارک رو درست کن و ....
به استرس هم اصلا فکر نکن.Big Grin
Like a bat out of hell
When the night is over
Like a bat out of hell
I'll be gone gone gone
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، miladfathi021 ، shahriar2002

نگران نباش دوست عزیز نباید استرس داشته باشی
راستی میلاد جان یادته من یه عکس از خونه آرزوهام تو شیکاگو گذاشته بودم
خوب دیگه قسمت نشد
با تمام وجود اونو تقدیم تو میکنم
انشالله هر جا باشی موفق باشی
خوب حداقل شما قبول شدین یه خورده دلمون سبک شد
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: samansaba ، shahryar_eng ، محبت ، miladfathi021 ، ebi1988 ، Dr.Fox ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان