کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
بچه هایی که تجربه دارند لطفن راهنمایی کنن . من برای برادرم و همسرش ثبت نام کردم همسرشون قبول شدند تاریخ تولد خانمشون 14 ژوئن 1987 است و لی من اشتباهن نوشتم 14 آگوست چون تاریخ تولد برادرم آگوست بوده اشتباه شده است برنده هم خانمشون هستند یعنی روز درسته سال درسته و فقط ماه اشتباه است . سالهای قبل اشتباهات مشابه چه سرانجامی داشته؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، پدی ، khorsandi ، pari pariaaa ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه...البته حتی فرم هارو هم پر کردم ولی باز....

ببین استرس همه اش از اینجاست.... نباسد بذاری استرس توی مخ ات باقی بمونه چون حجم درگیر مغرت میره بالا
[عکس: 30032909911543924964.jpg]

[عکس: 45516032250189214250.jpg]

باید اینجوری باشه مخت ، شاد ، اکتیو و باز ... پر از رنگ های شاد .... پر از ایده های خوب ..... و سفرهای عالی ..... آمریکا بخشی از این ذهن شادته .... نه اون ذهن درگیر ..... برو جلو که موفقیت با توست اگه با فکرت دوست باشی ....
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، baran21 ، m_yek ، Farshid22 ، pari pariaaa ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:50)calm نوشته:  بچه هایی که تجربه دارند لطفن راهنمایی کنن . من برای برادرم و همسرش ثبت نام کردم همسرشون قبول شدند تاریخ تولد خانمشون 14 ژوئن 1987 است و لی من اشتباهن نوشتم 14 آگوست چون تاریخ تولد برادرم آگوست بوده اشتباه شده است برنده هم خانمشون هستند یعنی روز درسته سال درسته و فقط ماه اشتباه است . سالهای قبل اشتباهات مشابه چه سرانجامی داشته؟

اصلا نگران نباشید.تو فرم هایی که ارسال می کنید درستشو وارد کنید مشکلی پیش نمیاد.نگران نباشید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:46)مسافر تنها نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه

نگران نباش دوست عزیز نباید استرس داشته باشی
راستی میلاد جان یادته من یه عکس از خونه آرزوهام تو شیکاگو گذاشته بودم
خوب دیگه قسمت نشد
با تمام وجود اونو تقدیم تو میکنم
انشالله هر جا باشی موفق باشی
خوب حداقل شما قبول شدین یه خورده دلمون سبک شد

اره مگه میشه یادم بره مسافر تنها نمیدونم دختری یا پسر نمیدونم بگم خواهر گلم یا داداش گلم ولی در کل میگم دوست گلم ایشا... سال بعد تو هم قبول شی..من میرم نزدیکترین خونه رو به اون خونه میخرم که همسایه باشیم پس عزیز منتظرتم
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: ebi1988 ، بازگشت ، Yashita ، fari90 ، alirezanz ، pari pariaaa ، shahriar2002
زندگی پر از فراز و نشیبه دوستان
خوب پستی بلندی زیادی داره

تنها درس آموزنده لاتاری برای من این بود که نباید امید بیخودی به چیزی داشت
واقعیت رو پذیرفت لاتاری چیزی جز قمار با شانس 1% نیست
گرچه هر بار میبازیم و باز هم هستیم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: samansaba ، miladfathi021 ، sepandarA ، alirezanz ، pari pariaaa ، shahriar2002
مرسی که بهم امید میدید...دوستون دارم یادتون نره
امسال یک ضرب....مطمئنم

دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم

تشکر کنندگان: samansaba ، amir-ashkan ، مسافر تنها ، rohemast ، shahriar2002
(2014-05-02 ساعت 23:59)miladfathi021 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:46)مسافر تنها نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه

نگران نباش دوست عزیز نباید استرس داشته باشی
راستی میلاد جان یادته من یه عکس از خونه آرزوهام تو شیکاگو گذاشته بودم
خوب دیگه قسمت نشد
با تمام وجود اونو تقدیم تو میکنم
انشالله هر جا باشی موفق باشی
خوب حداقل شما قبول شدین یه خورده دلمون سبک شد

اره مگه میشه یادم بره مسافر تنها نمیدونم دختری یا پسر نمیدونم بگم خواهر گلم یا داداش گلم ولی در کل میگم دوست گلم ایشا... سال بعد تو هم قبول شی..من میرم نزدیکترین خونه رو به اون خونه میخرم که همسایه باشیم پس عزیز منتظرتم
من مسافر تنهای مذکر دلشکسته نا امید زورق شکسته حسرت به دل هستم
من مرد تنهای شبم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: miladfathi021 ، alirezanz
دوستان مهاجرسرایی تا مهر ماه جهت ثبت‌نام برای بار جهارم (اگه لاتاری ۲۰۱۶ای وجود داشت!) خدانگهدار!
موفق و پیروز باشین... [عکس: balloons.gif]
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، samansaba ، miladfathi021 ، sasybala69 ، پدی ، Dr.Fox ، alirezanz ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 00:00)مسافر تنها نوشته:  زندگی پر از فراز و نشیبه دوستان
خوب پستی بلندی زیادی داره

تنها درس آموزنده لاتاری برای من این بود که نباید امید بیخودی به چیزی داشت
واقعیت رو پذیرفت لاتاری چیزی جز قمار با شانس 1% نیست
گرچه هر بار میبازیم و باز هم هستیم

درست گفتی .... اما واسه من هندلینگ زندگی ام بود ...
تشکر کنندگان: پدی ، alirezanz
خوب خداروشکر مثل اینکه برنده ها سرو کلشون داره یواش یواش پیدا میشه....
3D Lead Artist & Designer
Making Video Games

7 سال تجربه ساخت بازی های کامپیوتری در شرکت های بازی سازی ایران به عنوان
سرپرست مدل سازی و مدیر ناظر تولید کیفی بازی در 3 عنوان موفق امده به بازار ایران.
امید به راهنمایی علاقهمندان.
DV 2015 نشد...
DV 2016 حتما میشه خیلی امیدوارم...(نشد..)
DV 2017...?
تشکر کنندگان: samansaba ، مسافر تنها ، soroosh yz ، alirezanz ، pari pariaaa
(2014-05-02 ساعت 00:26)BIG.BANG777 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

تشکر پس منتظر میمانیم

نتیجه رو به من هم خبر بدین . برای همسر من هم همینطوره و باز نمی شه در حالی که از صفحه پرینت اسکرین گرفته بودیم
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 23:52)..... نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 23:50)calm نوشته:  بچه هایی که تجربه دارند لطفن راهنمایی کنن . من برای برادرم و همسرش ثبت نام کردم همسرشون قبول شدند تاریخ تولد خانمشون 14 ژوئن 1987 است و لی من اشتباهن نوشتم 14 آگوست چون تاریخ تولد برادرم آگوست بوده اشتباه شده است برنده هم خانمشون هستند یعنی روز درسته سال درسته و فقط ماه اشتباه است . سالهای قبل اشتباهات مشابه چه سرانجامی داشته؟

اصلا نگران نباشید.تو فرم هایی که ارسال می کنید درستشو وارد کنید مشکلی پیش نمیاد.نگران نباشید

من دقیقا مشکل شما رو داشتم اصلا نگرانی نداره فرم ها رو درست پر کن وبه kcc هم باید ایمیل بزنید واطلاع بدید و در مورد مکاتبه و ایمیل باید با تاریخ تولد موقع ثبت نام (غلط) اقدام کنید و گرنه می گویند مشخصات شما با کیس تفاوت دارد چون در هر ایمیل باید اسم و فامیل , کیس نامبر و تاریخ تولد را بزنید تا جواب بدهند
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: samansaba ، پدی ، calm ، محبت
(2014-05-02 ساعت 23:40)miladfathi021 نوشته:  4 سال حسرت خوردم تا بلاخره قبول شدم...نمیدونم چرا الان.اینقد استرس گرفتم همش میترسم یه چیزی خراب از اب در بیاد و شانسم از دستم بره ... دوستان چیکار کنم این استرس بیخیالم بشه...البته حتی فرم هارو هم پر کردم ولی باز....

چه فرمی رو پر کردید؟؟؟ فرم که هنوز نیومده.تو خود سایتش زده که لینک دانلود از 19 may باز میشه!!!
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: samansaba ، قصه گو
باز خوبه امسال یه چند نفری از مهاجرسرایی و دوروریاشون قبول شدن یه ذره خوشحال شیمCool
DV2013: Has Not Been Selected
DV2014: Has Not Been Selected
DV2015: Has Not Been Selected
DV2016: Has Not Been Selected
................................ Big GrinV2017
تشکر کنندگان: samansaba ، پدی ، alirezanz
(2014-05-02 ساعت 02:10)bigjust نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:43)327 نوشته:  این اروور اعصاب منو خراب کرده ! هنوز نمیدونم برنده شدم یا نه ! چه خودم چه کسایی ک ثبت نام کردم !

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B
'

دوستان راه حلی دارن ؟

--------------------------------------------------------------------------------
منم این مشکلو دارم
قضیه چیه ؟
-------------------------------------------------
دقیقا همین نوشته ها برای من هم میاد .به جای عدد صفر o رو هم امتحان کردم بازم همیته Sad
تشکر کنندگان: samansaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان