موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 02:34)atlantis770 نوشته: سلام.
شماره NVC و Invoice NVC رو از کجا میشه گرفت؟؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند کمک کنند.
Atlantis770@yahoo.com
سرکار خانم آتلانتیس و سایر دوستانی که سئوال دارید، لطفاً سئوال رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید که هم جوابتون رو زودتر بگیرید و هم اینکه بقیه صفحات رو الکی پر نکنید. در ضمن اگر کمی به خودتون زحمت بدید و صفحه مربوطه رو بگردید جوابتون رو پیدا میکنید.
خداییش قبل از مطرح کردن سئوال یکم صفحات رو زحمت بکشید بگردید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-08 ساعت 06:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-08 ساعت 12:02 توسط aghaghia.)
خوشحال شدم نتیجه قرعه کشی تغییر کرده دوباره چک کردم ولی پسر من برنده نبود خوب حتما یک حکمتی داشته !!
----------------------------------
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ،
----------------------------------
و اما یک جک برای که حال و هواتون را عوض کنه
آرزوی غضنفر :
آی دلم میخواد خدا ازم بپرسه واسه چی گناه کردی ؟
بهش بگم یک حکمتی داشته !!
ببینم عکس العملش چیه !!!!!
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من بار اولم بود كه شركت كردم و قبول شدم البته كه باورم نميشد و هي منتظر بودم يه جاي نامه بگه قبول نشدي بعدا فهميدم كه اصن اونايي كه قبول نشدن نامه ندارن
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
2014-05-08 ساعت 08:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-08 ساعت 08:33 توسط hedyhoney.)
از داشتن حداقل شرایطی که دوستان باید داشته باشند برای شرکت در لاتاری
اول داشتن پاسپورت که خودش گام اول و مهمی ست برای آقایان که صد البته چون تکلیف کارت پایان خدمت یا معافیت هم مشخص میشه.
شرط دوم داشتن یک پشتوانه مالی خوب در حدی که هزینه سفر یک هفته ای برای مصاحبه و خرج ویزا که نفری 165 دلار است و داشته باشه.مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه.
شرط سوم داشتن یک مهارت و یا تحصیلات قابل قبول همراه با تجربه است که یک جورایی طرف و در اون طرف تا حدی بیمه میکنه
شرط آخرم داشتن کمترین انگیزه واسه موندن و داشتن بیشترین انگیزه واسه رفتن است
این 3 شرط به نظر من رسید.دوستان خوشحال میشم نظرات شما را هم بخونم.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-08 ساعت 09:03)nasim نوشته: (2014-05-08 ساعت 08:32)hedyhoney نوشته: از داشتن حداقل شرایطی که دوستان باید داشته باشند برای شرکت در لاتاری
اول داشتن پاسپورت که خودش گام اول و مهمی ست برای آقایان که صد البته چون تکلیف کارت پایان خدمت یا معافیت هم مشخص میشه.
شرط دوم داشتن یک پشتوانه مالی خوب در حدی که هزینه سفر یک هفته ای برای مصاحبه و خرج ویزا که نفری 165 دلار است و داشته باشه.مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه.
شرط سوم داشتن یک مهارت و یا تحصیلات قابل قبول همراه با تجربه است که یک جورایی طرف و در اون طرف تا حدی بیمه میکنه
شرط آخرم داشتن کمترین انگیزه واسه موندن و داشتن بیشترین انگیزه واسه رفتن است
این 3 شرط به نظر من رسید.دوستان خوشحال میشم نظرات شما را هم بخونم.
دوست عزیز ویزای ا م ر ی کا هزینش برای هر نفر 330 دل ار هست
منظورتون از پشتوانه مالی خووب واسه سفر یک هفته ای چیه ؟؟ من به شخصه زمینی رفتم تا هزینه زیادی برام بر نداره !
پشت وانه مالب اگه منظورتون برای تمکن مالی برای ارائه به سفارته که اوونو می توونین یه رووزه پول بریزین توی حسابتونو تمکن بگیرین
"" مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه " """ این چه ربطی داره !!! یکی ممکنه از لحاظ مالی خووب نباشه یعنی نباید مهاجرت کنه ؟؟؟؟ طرف زندگیشو می فروشه که بره !
دوست عزیز مهاجر سرایی
لاتاری امکان مهاجرت هر کسی با هر طبقه مالی که هست فراهم می کنه ( اگه و اگه طرف قصدش مهاجرت کردن باشه نه برای آزمایش کردن شانسش)
موفق یاشین
همه این شرایط و گفتم که شما دوست عزیز به یک نتیجه منطقی برسی که عاقبت کار مهاجرت به سرانجام خوشی ختم بشه.مهاجرت یکی از پیچیده ترین پدیدهای جامعه شناسی ست.همینجوری بدون برنامه و توانمندهای لازم نمیشه و نباید طرف زندگیشو دلار کنه یا علی مدد بریم ال ای
کافیه با چند تا از این وکیلهای با تجربه مشورت کنید.وقتی طرف پول نداره با هواپیما بره سفر لاتاری شرکت میکنه که چی بشه؟گیریم همه زندگیش و فروخت شد یه مبلغی بعد کلی خرج میکنه تا پاش برسه امریکا بعدش چی؟اجاره ماهی 500 تومن ایران و بزور درمیاورده حالا اونجا باید ماهی حداقل 800 دلار اجاره بده.میخواد زندگی کنه دیگه نه اینکه از چاله دربیاد بیفته توی چاه
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش