کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-08 ساعت 02:06)محبت نوشته:  سلام
اینم تعداد برندگان آسیا در 2015

ASIA
AFGHANISTAN 305 JAPAN 636 QATAR 51
BAHRAIN 12 JORDAN 374 SAUDI ARABIA 517
BHUTAN 45 NORTH KOREA 0 SINGAPORE 47
BRUNEI 0 KUWAIT 241 SRI LANKA 1,303
BURMA 453 LAOS 1 SYRIA 598
CAMBODIA 2,079 LEBANON 408 TAIWAN 498
HONG KONG SPECIAL
ADMIN. REGION 160 MALAYSIA 129 THAILAND 81
INDONESIA 288 MALDIVES 2 TIMOR-LESTE 0
IRAN 4,992
MONGOLIA 186 UNITED ARAB EMIRATES 195
IRAQ 289 NEPAL 4,991 YEMEN 875
ISRAEL 231 OMAN 15

این ثبت نام شده ها نیست ؟ فکر نکنم تعداد برنده ها باشه .
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-08 ساعت 02:34)atlantis770 نوشته:  سلام.
شماره NVC و Invoice NVC رو از کجا میشه گرفت؟؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند کمک کنند.
Atlantis770@yahoo.com

نیاز به شماره NVC و Invoice NVC نیست.
برندگان DV-2015 برای ورود فقط به شماره کیس و تاریخ تولد نیاز دارن

اطلاعات بیشتر:
http://www.mohajersara.com/thread-7039-p...#pid492424
تشکر کنندگان: smpf ، tapartoor600 ، soruosh ، atlantis770
(2014-05-08 ساعت 02:20)armin831 نوشته:  با سلام خدمت دوستان محترم سایت مهاجرسرا..سوالی در خصوص لاتاری داشتم..من امسال قبول شدم با کیس نامبر ۳xxx نمیدونم چه زمانی وقت مصاحبه ام است ولی میخواستم مصاحبه رو به تعویق بندازم..چطوری این کار ممکنه؟!! پیشاپیش تشکر میکنم بابت وقتی که برای خوندن متن نوشته شده صرف کردید

سلام با کیس نامبر شما که 3000 تقریبا فوریه برای مصاحبه دعوت میشید که میشه بهمن ماه برای اینکه دقیق تر بتونید تصمیم بگیرید به تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان 2014هم سربزنید ببینید کسایی که کیس نامبرشون نزدیک شماست دقیقا چه تاریخی رفتن مصاحبه. برای تغییرتاریخ مصاحبه:
1-میتونید صبر کنید که تاریخ مصاحبتون مشخص بشه و بعد ازطریق نامه تاریخ مصاحبتونو تغییر بدید(ولی فکرنکنم از این طریق بشه خیلی تاریخ مصاحبه رو عقب انداخت)
2-فرمارو دیرتر پرکنید.
تشکر کنندگان: smpf ، شهلا 1346 ، مسافر تنها
(2014-05-08 ساعت 02:34)atlantis770 نوشته:  سلام.
شماره NVC و Invoice NVC رو از کجا میشه گرفت؟؟؟؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند کمک کنند.
Atlantis770@yahoo.com

سرکار خانم آتلانتیس و سایر دوستانی که سئوال دارید، لطفاً سئوال رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید که هم جوابتون رو زودتر بگیرید و هم اینکه بقیه صفحات رو الکی پر نکنید. در ضمن اگر کمی به خودتون زحمت بدید و صفحه مربوطه رو بگردید جوابتون رو پیدا میکنید.

خداییش قبل از مطرح کردن سئوال یکم صفحات رو زحمت بکشید بگردید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: smpf ، شهلا 1346 ، soruosh
خوشحال شدم نتیجه قرعه کشی تغییر کرده دوباره چک کردم ولی پسر من برنده نبود خوب حتما یک حکمتی داشته !!
----------------------------------
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ،
----------------------------------
و اما یک جک برای که حال و هواتون را عوض کنه
آرزوی غضنفر :
آی دلم میخواد خدا ازم بپرسه واسه چی گناه کردی ؟
بهش بگم یک حکمتی داشته !!
ببینم عکس العملش چیه !!!!!
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: soruosh ، lilistar ، lighter ، A_A ، مسافر تنها ، sepandarA ، amir-ashkan ، adonis2006 ، alireza3860 ، eagla
(2014-05-07 ساعت 01:03)Balagar_assaluyeh نوشته:  من نه قبل از ايميل نه بعد از ايميل نتونستم نتيجه رو ببينم ، هنوز با چشمام نديدم اون جمله زهر ماري رو بنويسه ، توي چك كردن نكته خاصي رو بايد رعايت كنيم؟ لطفا كمكم كنيد ثواب داره، بابا تو بگو يه هزارم درصد ، ولي خب شايد ما هم تو قبولي هاييم و خبر نداريم ، ?????

مشخصاتتون رو از نامه ی کانفرمیشن ثبت نام کپی کنید توی سایت و نتیجه رو چک کنید
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: شهلا 1346

ASIA
HONG KONG SPECIAL
IRAN 4,992
ISRAEL 231 OMAN 15
ببخشید میشه یه توضیح بدید که ایا از این ۴۹۹۲ نفر ایران، ۳۵۰۰ نفر ویزا میگیرن یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 22:16)puryapurya نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 22:09)bahram10 نوشته:  سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!
برای گرفتن پاسپورد کارت پایان خدمت یا معافیت باید داشته باشی.
پسر من هم مثل شما نه فارق التحصیل شده بود و نه پاسپورت داشت تو دانشگاه گفتیم میخوام بریم ترکیه تفریحی و از دانشگاه نامه گرفتیم بردیم نظام وظیفه و از نظام وظیفه نامه گرفتیم بردیم پلیس بعلاوه ده و 15 میلیون ودیعه گذاشتیم و پاسپورت گرفتیم . فکر کنم شما باید اول فرم هاتون را بفرستید و برای مصاحبه دنبال پاسپورت باشید و بعد از مصاحبه تو ترکیه بمونید تا ویزا بگیرید و مستقیم بیاید آمریکا . اگر تو فرم ها شماره پاسپورتتون را خواست چیزی ننویسید چون قبل از مصاحبه میتونید فرم هاتون را اصلاح کنید .
یک نفر که شرایط شما را داشت همون موقع بهش ویزا دادن و حتی کلیرنس هم بهش نخورد و گفت بیخال 15 میلیون و دانشگاه . سربازی میشم و میرم ولی حالت دیگه اش اینه که بیایید گرین کارت بگیرید و برای پاس سفید اقدام کنید و برگردید برید سربازی .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: soruosh ، lighter ، A_A ، amir-ashkan ، babak433 ، jayjay ، samansaba
(2014-05-08 ساعت 06:56)ghazaleh12324 نوشته:  

ASIA
HONG KONG SPECIAL
IRAN 4,992
ISRAEL 231 OMAN 15
ببخشید میشه یه توضیح بدید که ایا از این ۴۹۹۲ نفر ایران، ۳۵۰۰ نفر ویزا میگیرن یا نه؟

ببخشید لیکنی برای این اطلاعاتتون دارید؟ ممنون میشم اگه لینک رو بدید
تشکر کنندگان:

ASIA
HONG KONG SPECIAL
IRAN 4,992
ISRAEL 231 OMAN 15

سلام قبول زحمت بفرمایید آدرس سایت را به من بدهید. متشکرم
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، r.bazargan ، ahmadfayeq
من بار اولم بود كه شركت كردم و قبول شدم البته كه باورم نميشد و هي منتظر بودم يه جاي نامه بگه قبول نشدي بعدا فهميدم كه اصن اونايي كه قبول نشدن نامه ندارن Smile
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
از داشتن حداقل شرایطی که دوستان باید داشته باشند برای شرکت در لاتاری
اول داشتن پاسپورت که خودش گام اول و مهمی ست برای آقایان که صد البته چون تکلیف کارت پایان خدمت یا معافیت هم مشخص میشه.
شرط دوم داشتن یک پشتوانه مالی خوب در حدی که هزینه سفر یک هفته ای برای مصاحبه و خرج ویزا که نفری 165 دلار است و داشته باشه.مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه.
شرط سوم داشتن یک مهارت و یا تحصیلات قابل قبول همراه با تجربه است که یک جورایی طرف و در اون طرف تا حدی بیمه میکنه
شرط آخرم داشتن کمترین انگیزه واسه موندن و داشتن بیشترین انگیزه واسه رفتن است
این 3 شرط به نظر من رسید.دوستان خوشحال میشم نظرات شما را هم بخونم.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
(2014-05-08 ساعت 08:32)hedyhoney نوشته:  از داشتن حداقل شرایطی که دوستان باید داشته باشند برای شرکت در لاتاری
اول داشتن پاسپورت که خودش گام اول و مهمی ست برای آقایان که صد البته چون تکلیف کارت پایان خدمت یا معافیت هم مشخص میشه.
شرط دوم داشتن یک پشتوانه مالی خوب در حدی که هزینه سفر یک هفته ای برای مصاحبه و خرج ویزا که نفری 165 دلار است و داشته باشه.مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه.
شرط سوم داشتن یک مهارت و یا تحصیلات قابل قبول همراه با تجربه است که یک جورایی طرف و در اون طرف تا حدی بیمه میکنه

دوست عزیز ویزای ا م ر ی کا هزینش برای هر نفر 330 دل ار هست

منظورتون از پشتوانه مالی خووب واسه سفر یک هفته ای چیه ؟؟ من به شخصه زمینی رفتم تا هزینه زیادی برام بر نداره !

پشت وانه مالب اگه منظورتون برای تمکن مالی برای ارائه به سفارته که اوونو می توونین یه رووزه پول بریزین توی حسابتونو تمکن بگیرین

"" مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه " """ این چه ربطی داره !!! یکی ممکنه از لحاظ مالی خووب نباشه یعنی نباید مهاجرت کنه ؟؟؟؟ طرف زندگیشو می فروشه که بره !

دوست عزیز مهاجر سرایی Smile
لاتاری امکان مهاجرت هر کسی با هر طبقه مالی که هست فراهم می کنه ( اگه و اگه طرف قصدش مهاجرت کردن باشه نه برای آزمایش کردن شانسش)
موفق یاشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، A_A ، kage.omid ، rezijon ، mahnam7 ، samansaba
(2014-05-07 ساعت 05:43)Danoosh نوشته:  سلام
حق با شماست...من عصبانی شدم
اما ببینید, من اگه بخوام بیام و هر چیزی رو بپرسم و جوابش رو هم همون موقع بخوام..... اینجوری که نمیشه
آخرش هم گلایه کنم و آرزوی بدی رو برای دیگران داشته باشم
شما خیلی بخشنده هستید اما .....

و اما برای وضعیت روحی.... شب اعلام نتایج من 10 بار اطلاعاتم رو وارد کردم ... و عین 10 بار ارور داد
رفتم تاپیک های 2013 نگاه انداختم و جوابمو پیدا کردم

میدونید چیه حالا سوال پرسیدن بدون جستجو مشکلی نداره.... اما گلایه کردن و استفاده از کلماتی مثله حلالتون نمیکنم و آرزو میکنم حال روزگار منو داشته باشید, اصلا و به هیچ وجه قابل تحمل نیست
شاید شما خیلی ساده از کنار این کلمات عبور کنید و اهمیتی براتون نداشته باشه ... اما این کلمات برای من خیلی سنگین هستند

موفق باشید
سلام
نه برادرم منم راحت از کنار کلمات نمی گذرم ولی بنا به سنو سالم افراد رو درهمه نوع شرایط درک میکنم و تا زمانی که خودم را مخاطب قرار ندادند این چنین تعصب به خرج نمی دم اگر هم خودم مخاطب بودم بالاخره دنیا دنیای گفتگوئه با هم یا در پیام خصوصی یا دراینجا صحبت میکنیم
بهر حال من برای خودتون گفتم که اگر روی حرف هر کسی این چنین عصبانی بشید که دیگه چیزی براتون باقی نمی مونه عمر با عزتی براتون آرزو میکنم
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، amir-ashkan ، pari pariaaa
(2014-05-08 ساعت 09:03)nasim نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 08:32)hedyhoney نوشته:  از داشتن حداقل شرایطی که دوستان باید داشته باشند برای شرکت در لاتاری

دوست عزیز ویزای ا م ر ی کا هزینش برای هر نفر 330 دل ار هست

منظورتون از پشتوانه مالی خووب واسه سفر یک هفته ای چیه ؟؟ من به شخصه زمینی رفتم تا هزینه زیادی برام بر نداره !

پشت وانه مالب اگه منظورتون برای تمکن مالی برای ارائه به سفارته که اوونو می توونین یه رووزه پول بریزین توی حسابتونو تمکن بگیرین

"" مورد داشتیم توی همین ایران خودمون بلیت داخلی هواپیما نمیتونه بگیره لاتاری شرکت میکنه " """ این چه ربطی داره !!! یکی ممکنه از لحاظ مالی خووب نباشه یعنی نباید مهاجرت کنه ؟؟؟؟ طرف زندگیشو می فروشه که بره !

دوست عزیز مهاجر سرایی Smile
لاتاری امکان مهاجرت هر کسی با هر طبقه مالی که هست فراهم می کنه ( اگه و اگه طرف قصدش مهاجرت کردن باشه نه برای آزمایش کردن شانسش)
موفق یاشین

همه این شرایط و گفتم که شما دوست عزیز به یک نتیجه منطقی برسی که عاقبت کار مهاجرت به سرانجام خوشی ختم بشه.مهاجرت یکی از پیچیده ترین پدیدهای جامعه شناسی ست.همینجوری بدون برنامه و توانمندهای لازم نمیشه و نباید طرف زندگیشو دلار کنه یا علی مدد بریم ال ای
کافیه با چند تا از این وکیلهای با تجربه مشورت کنید.وقتی طرف پول نداره با هواپیما بره سفر لاتاری شرکت میکنه که چی بشه؟گیریم همه زندگیش و فروخت شد یه مبلغی بعد کلی خرج میکنه تا پاش برسه امریکا بعدش چی؟اجاره ماهی 500 تومن ایران و بزور درمیاورده حالا اونجا باید ماهی حداقل 800 دلار اجاره بده.میخواد زندگی کنه دیگه نه اینکه از چاله دربیاد بیفته توی چاه
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، sepandarA ، alina-b ، jayjay ، samansaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان