کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
پاسپورت دانشجویی چی؟ که میگن خروج موقت؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،خواهشا جواب بدید، یه سوال دارم ، اطلاعاتی رو که زمان ثبت نام واردکردم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 13:57)sepandarA نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
شما هم به ایمیل جواب بدین لطفا و درخواست تصحیح کنید.

. . . دوستان که زحمت می کشن ایمیل می دن در کنارش ذکر این مورد و درخواست عاجزانه هم بد نیست که از آنها خواسته بشه تا برای شرکت در قرعه کشی آپشن های قوی تر از داشتن دیپلم مد نظر باشه . مثل پرداخت مبلغ، دارا بودن لیسانس، بنیه مالی،.... تا بدین شکل از ضایع شدن حق دیگران جلوگیری بشه...متاسفانه یک سری از افراد فکر میکنن که فقط قبول بشن مستقیم تو بهشت هستند بدون هیچ پول و برنامه ی درست و حسابی...
حق ؟ چه حقی مگه پول داشتن حق تقدمه ؟؟؟؟ لیسانس هم که مثل ریگ ریخته ............. انقدر پول پول نکن لطفا
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، A_A
(2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 16:28)amirghn نوشته:  اما بهترین راه حل اینه که دوستان بصورت دسته جمعی ایمیل بزنن و فرهنگ و شرایط اینجا توضیح بدن و درخواست کنند که از دورهای بعدی پولی بشه تا هر کافی نت و ..... نتونه هر کسی و ثبت نام کنه. ممکنه این کار و آمریکا نکنه اما حتما این قضیه و درک می کنه و راه حلی پیدا می کنه. اونا خودشون امار و دارن که خیلی ها حتی نمیرن چک کنند قبول شدن یا نه اما فقط باید ما هم همت کنیم تا هرسال افراد محتاج به این روش مهاجرت به حقشون برسند.

اینو هستم .... بریم تو کارش یه کمپینی ، پتیشنی چیزی امضا کنیم تا اینا بفهمند اینجا قضیه چیه ... به خدا اونا از ما درگیرترند تو این قضیه ... والا ... یادمه از هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق USA موقع بازنشستگی اش پرسیدند سخت ترین موضوع کاری شما در این چند دوره وزارت و اینا چی بوده ..؟؟ یه آهی کشید و خیلی شل و ول گفت : I R A N .... گفت واقعا نفهیمدم چه جوری با موضوع دولت ایران و مهمتر از اون ملت ایران جلو برم .... از یه طرف 23 میلیون میان میگند ما سبزیم .... از یه طرف 24 میلیون 9 دی میگیرن هر سال .... اونوقت در مجموع 73 میلیون ایرانی نیمه متمدن نیمه گرسنه نیمه آپدیت نیمه جهان سومی پیشرفته نیمه الکترونیک تبلت به دست میاند یارانه ثبت نام می کنند ......والا به خدا..!
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختره بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟Big Grin اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.

با 20 دلار ورشکست نشی پولدار....Smile این حرفها چیه برادر من خیلی پولداری برو واسه سرمایه گذاری.........
تشکر کنندگان: tapartoor600 ، A_A
(2014-05-07 ساعت 13:42)puryapurya نوشته:  دوستان من فکر می کنم برگزارکنندگان لاتاری امسال افزایش ظرفیت دادند احتمالا افراد جدیدتری از این به بعد(از امروز به بعد)به برندگان اضافه بشن و احتمالا KCC با ترفند ایمیل این کارو کرده...لطفا افرادی که روزهای اول قبول نشدن و امروز به بعد قبول میشن اعلام فرمایند..
با تشکر

بابا ... ترفند چیه ، شما اینو چه جور کشف کردی ..؟؟ اینجوری حرف زدن فقط باعث شایعات میشه .... ملت رو سرگردون نکنید با یه شایعه دو خطی لطفا ....Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 14:05)puryapurya نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:08)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟

بله توی پاسپورت میخوره. پاسپورتتون رو جدید بگیرید بیشتر از 100 تومن هزینش نیست. ویزای پدر مادرم توی پاسشون خورده بود
یه سوال داشتم ویزا درون پاسپورت میخوره یعنی چی؟منظورتون تاریخش میخوره یا چیه؟

بله ویزا روی یکی از صفحات پاسپورت شما پرینت میشه ..!! با عکس و مشخصات خودتون ..

برای اینکه بهتر متوجه بشید تصور کنید که اسکن کارت ملی شما توی صفحه سوم شناسنامه تان پرینت بشه ... یه همچین چیزی تقریباCool
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 18:10)puryapurya نوشته:  [quote='MEHR52' pid='492689' dateline='1399444772']میدونید قضیه چیه یه مساله بسیار مهمه میخوام بگم و اون اینکه ما تو ایران اصلا کلا ما ایرانیها اونقدر تو محدودیت بودیم که یه روزنه ای از یه جا باز میشه همه به صورت فله ای یا به عبارت بهتر گله ای میریزیم اونجا شما لاتاری رو میگید کنکور دانشگاه ها رو بگید همه به صورت گله ای اومدن کنکور شرکت کردن الانم قضیه اش شده یا یارو بیکاره یا به رشته اش علاقه ندارن یه عده هم بیکارن یه عده هم کار متفرقه انجام میدن آخه شما هیچ اطلاعی نداری بره چی ثبت نام میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دانشگاه که الان دیگه ثبت نامی نیست برادر ..!! چند ماهه پیش برای یکی از دوستان sms اومد که در صورت تمایل برای ثبت نام در رشته فلان عدد 1 رو ارسال کنید ... ارسال کرد، هفته بعد برنامه درسی و هزینه شهریه ترم یک با 18 واحد انتخابی دانشگاه اومد درخونه شان ... والا..!!!!!Tongue
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، jayjay
(2014-05-07 ساعت 18:37)irdv2015 نوشته:  [font=Tahoma]یک خبر خیلی خیلی خیلی خیلی مهم [/font]
برا من امروز از KCC ایمیل اومده ...( لازم به توضیح بگم از خود KCC ....نه از اون ایمیل های تقلبی ) موضوع ایمیل به این مفهومه که دوستانی که may 1 چک کردند سایتو باید دوباره چک کنند ...چون سایت تو اون روز مشکله فنی داشته...متن ایمیل به این قراره
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who
attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. We regret any confusion this technical problem may have caused.

Please note that the Kentucky Consular Center (KCC) will not send you unsolicited e-mail that includes your confirmation number or that asks you to provide any personal information. You must log into the ESC website to check your status. If you have further questions about the ESC website or the content of this e-mail, you may contact KCC by e-mail at KCCDV@state.gov. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30 a.m. until 4:00 p.m. EST).
دوستان می دونند منظور از ارسال این ایمیل چیه ؟؟؟

بله در این مورد زیاد بحث شده تو 20 صفحه قبلی همین فروم...

(2014-05-07 ساعت 19:38)abcdefg22 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:21)azem2014 نوشته:  دوستان مگه توی فرم ثبت نام ایمیل خواستن ازمون که حالا به اون ادرس ایمیل بزنن؟

Sad((( این یکیو کجای دلم بذارم؟

یعنی 10 دقیقه است ترکیدم از خنده با این حرفتBig Grin (این یکیو کجای دلم بذارم؟)
تشکر کنندگان: amirghn ، hamedara ، مسافر تنها ، jayjay
(2014-05-07 ساعت 20:43)bahram10 نوشته:  سلام بچه ها من برنده شدم ولی پاسپورت ندارم و خرداد تاریخ فارغ التحصیلیم، برای پاسپورت چیکار کنم؟

قضیه ات پیچ داره بدجور..!Cool

(2014-05-07 ساعت 22:38)m.mehrjoo نوشته:  سلام دوستان ،خواهشا جواب بدید، یه سوال دارم ، اطلاعاتی رو که زمان ثبت نام واردکردم رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟

از گزینه معروف Forgot Confirmation Number آبی رنگ تو صفحه اعلام نتایج ..!
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 13:08)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 12:59)satanicboy1 نوشته:  دوستان من پاسپورتم تا ۱۱/۲۱۰۵ اعتبار داره ؛ برای خروج از کشور هم باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه
حالا سوال من اینه که ویزا درون پاسپورت میخوره ؟
اگه اره من میتونم زودتر از تاریخ پاسمو عوض کنم ؟

بله توی پاسپورت میخوره. پاسپورتتون رو جدید بگیرید بیشتر از 100 تومن هزینش نیست. ویزای پدر مادرم توی پاسشون خورده بود

پاسپورت زیر 12 ماه اعتبار رو به راحتی می تونی تمدید کنی ، بیشتر از اونو باید بری از پلیس + 10 سوال کنی ..!Cool

(2014-05-07 ساعت 13:22)amirghn نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:17)aminvo نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 13:07)dvb3000 نوشته:  سلام دوستان عزیز

من منظورم این بود که چرا برای ایمیل من که در سال 2014 با او ثبت نام کردم ایمیل اومد ، یعنی KCC به ایمیل تمام افرادی که 2014 و 2015 ثبت نام کردن ایمیل فرستاده یا یه از خدا بی خبری ایمیل من رو در فرم لاتاری داده تا من حذف بشم ؟

یک خانمی که از برندگان 2014 هم بودن چند صفحه پیش نوشتن که منتظر کلیرنس همسرشون هستند ولی برای ایشون( همسرشون) هم این نامه اومده و فکر کنم فله ای دارند برای تمام ایمیل های 2014 و 2015 می فرستند. Big Grin

دقیقا همینطوره چون ایمیل 2014 من با ایمیل 2015 تفاوت داشت و دیروز برای 2014 و امروز برای 2015 این ایمیل اومد. حتی زحمت ندادن ببینن ایمیل 2015 کدومان.

اون دوستانی که میگن اونجا زیادی حساب کتاب داره و دقیقا اونها میدونن تو ایران چه کسایی ثبت نام می کنن واسه سهمیه های لاتاری این جا رو دوباره بخونند
تشکر کنندگان: amirghn ، smpf ، hmf_4919
با عرض سلام. بنده حقیر سراپا تقصیر به عنوان تحصیلکرده دوره دکتری تخصصی جامعه شناسی که در ایران زندگی نمی کنم امیدوارم که در شرایط شرکت در قرعه کشی تجدید نظر جدی بشه... خیلی مواقع هست که واقعا دلم میگیره برای کنش های اجتماعی که هموطنان عزیز از خودشون نشون میدن. بدون فراهم بودن پیش شرط های لازم برای مهاجرت چطور میشه برای چنین تصمیم بزرگی عزم کرد؟ آخه مگر هر چیزی که مجانی باشد مناسب حال هر شخصی هست؟...چی بگم . مبارک تمام برندگان باشه!
(2014-05-07 ساعت 23:53)hosa نوشته:  با عرض سلام. بنده حقیر سراپا تقصیر به عنوان تحصیلکرده دوره دکتری تخصصی جامعه شناسی که در ایران زندگی نمی کنم امیدوارم که در شرایط شرکت در قرعه کشی تجدید نظر جدی بشه... خیلی مواقع هست که واقعا دلم میگیره برای کنش های اجتماعی که هموطنان عزیز از خودشون نشون میدن. بدون فراهم بودن پیش شرط های لازم برای مهاجرت چطور میشه برای چنین تصمیم بزرگی عزم کرد؟ آخه مگر هر چیزی که مجانی باشد مناسب حال هر شخصی هست؟...چی بگم . مبارک تمام برندگان باشه!

دکتر جان! کنش و واکنش را خوب اومدی ، باز شاید حرف شما سند باشه، بالاخره دکتر تخصصی جامعه شناس هستی دیگه ...Cool به ما که میگن "متوهم " هستید و لاتاری بایست برابر باشه..!
تشکر کنندگان: amirghn ، smpf ، شهلا 1346 ، MEHR52 ، rezijon ، مسافر تنها ، sepandarA ، hmf_4919
(2014-05-07 ساعت 23:57)amir-ashkan نوشته:  [quote='hosa' pid='493079' dateline='1399490594']
با عرض سلام. بنده حقیر سراپا تقصیر به عنوان تحصیلکرده دوره دکتری تخصصی جامعه شناسی که در ایران زندگی نمی کنم امیدوارم که در شرایط شرکت در قرعه کشی تجدید نظر جدی بشه... خیلی مواقع هست که واقعا دلم میگیره برای کنش های اجتماعی که هموطنان عزیز از خودشون نشون میدن. بدون فراهم بودن پیش شرط های لازم برای مهاجرت چطور میشه برای چنین تصمیم بزرگی عزم کرد؟ آخه مگر هر چیزی که مجانی باشد مناسب حال هر شخصی هست؟...چی بگم . مبارک تمام برندگان باشه!

دکتر جان! کنش و واکنش را خوب اومدی ، باز شاید حرف شما سند باشه، بالاخره دکتر تخصصی جامعه شناس هستی دیگه ...Cool به ما که میگن "متوهم " هستید و لاتاری بایست برابر باشه..!

من در خصوص لاتاری و در کل جامعه شناسی مهاجرت هرچند اندک ولی مطالعاتی داشتم و دارم. چیزی که متاسفانه در دو یا سه سال اخیر در خصوص لاتاری برای ایران داره اتفاق میافته واقعا تاسف آور هست... نمیدونم... امیدوارم هستم که من و امثال من در اشتباه باشند. ای کاش که امکان مانیتورینگ وضعیت مهاجرتی عزیزان در سالهای بعد از مهاجرت امکانپذیر باشه... مطمین هستم که نتایج جالبی بدست میاد.
تشکر کنندگان: smpf ، شهلا 1346 ، soruosh ، MEHR52 ، lilistar ، مسافر تنها ، sepandarA ، hmf_4919 ، jayjay
(2014-05-08 ساعت 00:06)hosa نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 23:57)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 23:53)hosa نوشته:  با عرض سلام. بنده حقیر سراپا تقصیر به عنوان تحصیلکرده دوره دکتری تخصصی جامعه شناسی که در ایران زندگی نمی کنم امیدوارم که در شرایط شرکت در قرعه کشی تجدید نظر جدی بشه... خیلی مواقع هست که واقعا دلم میگیره برای کنش های اجتماعی که هموطنان عزیز از خودشون نشون میدن. بدون فراهم بودن پیش شرط های لازم برای مهاجرت چطور میشه برای چنین تصمیم بزرگی عزم کرد؟ آخه مگر هر چیزی که مجانی باشد مناسب حال هر شخصی هست؟...چی بگم . مبارک تمام برندگان باشه!

من در خصوص لاتاری و در کل جامعه شناسی مهاجرت هرچند اندک ولی مطالعاتی داشتم و دارم. چیزی که متاسفانه در دو یا سه سال اخیر در خصوص لاتاری برای ایران داره اتفاق میافته واقعا تاسف آور هست... نمیدونم... امیدوارم هستم که من و امثال من در اشتباه باشند. ای کاش که امکان مانیتورینگ وضعیت مهاجرتی عزیزان در سالهای بعد از مهاجرت امکانپذیر باشه... مطمین هستم که نتایج جالبی بدست میاد.

نه شما اشتباه نمی کنید ، ملت ما اشتباه می کنند،تاسف آور یه بخشی شه .... مثلا تو زمان یارانه ها میگن فقط افراد نیازمند ثبت نام کنند و کسانی که نیاز ندارند ثبت نام نکنند تا بشه سهمیه یارانه بقیه رو افزایش داد ... بعد می بینیم 73.5 میلیون نفر از مجموع ملت تقاضای " نیازمندی یارانه " را آپلای می کنند ... خب لاتاری هم یه بخشی از همین پروسه است دیگه ...Sad
تشکر کنندگان: smpf ، شهلا 1346 ، مسافر تنها ، sepandarA ، hmf_4919 ، jayjay
(2014-05-08 ساعت 00:19)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 00:06)hosa نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 23:57)amir-ashkan نوشته:  [quote='hosa' pid='493079' dateline='1399490594']

نه شما اشتباه نمی کنید ، ملت ما اشتباه می کنند،تاسف آور یه بخشی شه .... مثلا تو زمان یارانه ها میگن فقط افراد نیازمند ثبت نام کنند و کسانی که نیاز ندارند ثبت نام نکنند تا بشه سهمیه یارانه بقیه رو افزایش داد ... بعد می بینیم 73.5 میلیون نفر از مجموع ملت تقاضای " نیازمندی یارانه " را آپلای می کنند ... خب لاتاری هم یه بخشی از همین پروسه است دیگه ...Sad
غم انگیزه!
تشکر کنندگان: smpf ، شهلا 1346 ، negar867

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان