موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم نه خودم برنده شدم، نه همسرم، نه ثبت نام متاهليمون و نه خواهرم، مطمئناً برادرم هم بردنه نشده وگرنه تا الان منفجر شده بود. رفت تا سال ديگه. ميدونم الان هيچكس هم اعصاب نداره، اما جان عزيزانتون بشينيد زبان هم بخونيد، حتي اگه برنده هم بشيد، زبان بلد نباشيد شرايط واستون خيلي سخت ميشه. بنده نزديكه يكساله استراليا هستم و اين زبان خيلي آزارم داد تا راه بيفتم، با اينكه هميشه فكر ميكردم زيانم خوبه(لهجهء فاجعهء اينها هم بماند). هميشه فكر ميكردم اگه تو محيط باشم سريع راه ميفتم، اما ايران و آموزشگاههاش بهترين فرصته. در كنار ثبت نام براي سال آينده، تقويت زيان انگليسي ميتونه اعتماد به نفستون براي مهاجرت رو صد برابر بيشتر كنه. نا اميد نباشيد و فقط سعي كنيد از ثبت نام افراد فاقد شرايط و اشخاصي كه حتي اگه برنده شن به فكر مهاجرت نيستن پرهيز كنيد. چند ساله داريم به همه ميگيم باز ميشنويم پسرهالهء فلاني برنده شده ميگه مگه عقلم رو از دست دادم مغازه رو ول كنم پاشم برم امريكا..!!!!!! با اينكه هيچكس نميتونه حق ثبت نام رايگان رو از كسي بگيره، اما از طرفي هم ثبت نام بدون اطمينان از رفتن خيانت به بقيه هست و آخرش ميشه كلي دل منتظر كه يكساله انتظار كشيدن و باز هم اسمشون در نيومده. همگي موفق و شاد باشيد، به اميد روزهاي بهتر و برنده شدن تك تك اعضاي گل اين فروم..
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه من هم امسال قبول نشدم :-( غیر از خودم 5 نفر دیگرو هم ثبت نام کرده بودم که اونا هم برنده نشدن. به همه قبول شده ها تبرررییییک میگم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من بعد از 7-8 سال که دارم شرکت میکنم خودم و کل خونواده و 4 نفر از کسایی که نوشتم برنده نشدن.البته 4 نفری که واقعا قصد رفتن دارن نه از این الکی ها.
نکته جالب اینه که کافی نت محل ما یه لیست داره از حدود 200 نفر و هیچ!!! کدوم برنده نشدن!!!!
خودشم تعجب کرده بود اخه پارسال و سال قبل یکی دوتا برنده داشت.من فکر کنم از ایران شاید و شاید امسال برنده کم باشه.
البته من یه نکته بگن اگه واقعا کسی قصدش رفتن به امریکاست و نه از این اشخاص شد-شد نشدم-نشد,باید واقعا تلاششو بکنه و مطمئن باشه نتیجخه میگیره.
خود من از طریق دانشجویی دارم واسه تیر ماه میرم سفارت و امیدوارم ویزای F-1 رو بگیرم اخه الان دارن خوب دانشجو میگیرن البته اگه بتونین هزینشو بدین چون روی فاند زیاد حستب باز نکنین.
انشالا از بچه های اینجا هم برنده بیشتر ببینیم ولی ظاهرا امسال اوضاع بکم تغییر کرده
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-01 ساعت 23:51)miladfathi021 نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:40)ebi1988 نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:01)miladfathi021 نوشته: وااای خدا
بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد
خدایا شکر
50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن
آقا صمیمانه ترین شادباش ها رو از طرف من پذیرا باشین.:-)
مرسی دوست گلم
(2014-05-01 ساعت 22:45)satin نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:40)ebi1988 نوشته: (2014-05-01 ساعت 22:01)miladfathi021 نوشته: وااای خدا
بلاخره بعد از 4 سال آمریکا به ما یه نیم نگاهی کرد
خدایا شکر
50% راه نصیبم شد خدایا اون 50% باقیمانده رو هم نصیبم کن
آقا صمیمانه ترین شادباش ها رو از طرف من پذیرا باشین.:-)
مبارکههههههه دوست عزیز
مرسی عزیزم
مبارک باشه. ایشالا بقیه کارهاتون هم هر چه سریعتر تموم میشه و به آرزوهاتون میرسین
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-02 ساعت 01:33)ikamaly نوشته: (2014-05-02 ساعت 01:27)miladfathi021 نوشته: من زیر 1000 شدم
خیلی.استرس دارم بقول crysis پوستم داره خراب میشه
خیلی مبارک باشه.
مسولییتون سنگینه. پرچمدار 2015 ای میشین.
یاد افشین خودمون افتادم ( از اولین نفرای 2013 ها). afs
موفق باشید
مرسی برام دعا کنید
+++++++++++++++++++++++++
ایشا... همه ی منتظر های امسال و سال های بعد ویزا یکضرب بگیرن
امسال یک ضرب....مطمئنم
دم همه اونایی که بهم رتبه دادن و از پست هام تشکر کردن گرم