کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
خوشبختانه يكي از دوستايِ عزيزم و همسرش هم امسال برنده شدن.ايشالا تا چند روز ديگه هم به خانواده مهاجرسرا مي پيونده.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام .دوستان من هر چقدر تلاش میکنم باز نميشه و پیام .تا یم اوت میده بعد از اینکه مشخصات وارد میکنم جریان چیه
تشکر کنندگان:
سلام
شادباش به افرادی که قبول شدن و به زودی باید مقدمات روند ویزا رو آماده کنند
من هم مثل خیلی از افراد دیگه قبول نشدم و امید به دیدن وال استریت به سال 2016 منتقل شد.... همچنین پلن B من از فردا آغاز میشه برای مهاجرت..

و اما یک نکته که از افراد قبولی سال های قبل شنیدم
افرادی که قبول شدند (حتی کیس نامبر 50000) همین الان یه دیکشنری بردارید و سعی کنید دایره لغاتتون رو افزایش بدید.... کم کم بر روی دستور زبان انگلیسیتون کار کنید.... و سعی کنید با دوستان و یا همسرتون انگلیسی رو کار کنید
زبان انگلیسی برای یک مهاجر غیر انگلیسی زبان, از نون شب هم واجب تر هستش...
به امید موفقیت همه مهاجر سرایی ها و خانواده هاشون.....

البته با اینکه من قبول نشدم ولی سعی میکنم حتما بیام مهاجر سرا و در حد توانم کمک کنم...

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
(2014-05-02 ساعت 02:27)hu24505 نوشته:  سلام دوستان خدارو شکر قبول شدم بعد از 4 بار شرکت کردن در قرعه‌كشی
شماره کیس:**2015AS000022
تاریخ رویت قبولی: 2014 May 1
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر

تبريك مي گم خيلي بتون. يه سوال يعني الان شماره كيس نامبر شما٢٠٠٠ به بالا ديگه؟؟؟
فرمت نامه قبولي امسال هم مثل سالاي پيشه؟؟منظورم متنشه؟ اگه ميشه نمونه نامه قبولي امسالو بذارين؟

اين تعداد صفراي كيس نامبر رو چه حسابيه؟ كسي مي دونه ايا؟؟؟؟
تشکر کنندگان: A-N
(2014-05-02 ساعت 02:32)shahin2737 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 02:27)hu24505 نوشته:  سلام دوستان خدارو شکر قبول شدم بعد از 4 بار شرکت کردن در قرعه‌كشی
شماره کیس:**2015AS000022
تاریخ رویت قبولی: 2014 May 1
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر

مبارکها باشه بنظرتون کیس نامبرم که نزدیک هشت هزار است امیدی دارم یا نه؟

عزیزم من با کیس نامبر 8600 سال 2013 که ویزا تموم شد ویزا گرفتم! اصلا نگران نباش...
كيس نامبر : 2013AS000087xx
دیدن قبولی: 2-May
ارسال مدارك:30- May ، پست TNT
مصاحبه: 4 تیر
دريافت ويزا: یک ضرب- 5تیر!
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: sm2015 ، far-dv2013 ، pari pariaaa ، rabbit ، nora ، girl 1368 ، shahin2737 ، alirezanz ، azadeh2014 ، babak433 ، shahriar2002
Sisson time out خواهش بگین این پیام چى میگه دیونم کرد ????
تشکر کنندگان:
لطفا دوستانی که تجربه دارن بگن مراحل بعد از قبول شدن چی هست؟ چه مدارک و اسنادی رو باید آماده کنیم ؟
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمدWink
تشکر کنندگان:
Session timed out این پیام چى میگه لطفاً
تشکر کنندگان:
(2014-05-01 ساعت 21:40)vahidbaq نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 21:26)آبان نوشته:  سلام . اسم ما که نبود. نه من و نه همسرم.
به همه ی برندگان تبریک میگم امیدوارم موفق باشند.
Sad متاسفانه ما هم همینطور. انشالا دفعه ی دیگه یا یه فرصت دیگه...
ما هم همین طور
Sad
تشکر کنندگان: آبان
منو خانمم هم براي چهارمين بار نشد كه قبول شيم
به تمام كساني كه باعث شدن نتونم از ايرانم و ايراني بودنم لذت ببرم و تصميم به مهاجرت گرفتم ميگم كه نمي بخشمتون
ديگه حوصله لاتاري رو ندارم! بايد دست به دامن دانشگاههاشون بشم!
تبريك به قبول شده ها و ارزوي موفقيت
تشکر کنندگان: saeed_gh ، nora ، barsa ، alirezanz ، soroosh yz ، rbb ، MEHR52 ، shahriar2002
Sisson time out خواهش بگین این پیام چى میگه دیونم کرد ????

سلام .دوستان من هر چقدر تلاش میکنم باز نميشه و پیام .تا یم اوت میده بعد از اینکه مشخصات وارد میکنم جریان چیه
تشکر کنندگان:
(2014-05-02 ساعت 03:52)محسن 2014 نوشته:  Sisson time out خواهش بگین این پیام چى میگه دیونم کرد ????

سلام

سرور سایت لاتاری زیر ترافیک سنگینی هستش

بذارید چند ساعت بگذره و بعد دوباره امتحان کنید

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: rbb ، shahriar2002
سلام
منم با شماره ***5 قبول شدم , نمی دونم برای مرحله بعد امیدوار باشم یا خیر
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2014-05-02 ساعت 06:03)khalilkhah نوشته:  سلام
منم با شماره ***5 قبول شدم , نمی دونم برای مرحله بعد امیدوار باشم یا خیر

بله دوست عزیز شانس دارین Smile نگران نباشین فقط هیچ وقت اطلاعات خودتون به خصوص کانفرمیشن نامبر رو کامل نگین اگر می خواین بهش اشاره کنین مثلا بگین
50$$
تشکر کنندگان: babak433 ، aryana_t ، saeed_gh ، noobnoobi ، alirezanz ، rbb ، soli asali ، Lemony ، A-N ، shahriar2002
از دوستان ما هیچکس قبول نشده, انگار امسال کلا تعداد را کم کردند کسی نمیدونه امسال چند نفر را از ایران قبول کردند؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: saeed_gh ، Farshid22 ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان