موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی و تبریک فراوان به قبول شدگان امسال.
منم برنده نشدم اینم از سال سوم
عمرمون چقدر زود میگذره!
خدایا آنچه را که پیش از آنکه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم به من عطا کن..آمییین!
مرض عادی میشه واسه جماعت بیمار..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-17 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-17 ساعت 15:54 توسط elnaz sh.)
دوستان
کی میدونه سهم ایرانیان چند نفره؟ (این تعداد براساس پرونده است یا به تعداد افرادی که نامشان ثبت میشه)ممکنه هر سال که می گذره کمتر بشه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تبریک به برندگان لاتاری 2015 من هم از شرکت کنندگان هستم که برای سال سوم برنده نشدم و ایمان دارم وقتی که وقتش باشه قبول میشم. از مدیر محترم میخوام مثل سالهای قبل تاپیکی فقط برای اعلام کردن برندگان و توضیح درباره نحوه رویت قبولیشان درست کنند چون آن تاپیک پر از امید بود و خوشحالی که هرسال بااینکه قبول نمیشدم وقتی میخوندم کلی امید و انرژی میگرفتیم و از خوشحالی برندگان خوشحال میشدیم ولی متاسفانه این تاپیک شده تاپیک جنگ و جدل و کینه از خوشحالی برندگان خواهشمند این تاپیک که پرشده از انرژی منفی را قفل کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من عضو جدید هستم برنده لاتاری۲۰۱۵ونمی دونم از کجا بقیه دوستان متوجه مکان کنسولگری شدند لطفا راهناییم کنید درسایت هم نوشته:
After the Kentucky Consular Center has reviewed your completed Form DS-260 (for DV-2015 program applicants) or Forms DS-230/DSP-122 (for DV-2014 program applicants), you may receive an e-mail from KCC to let you know that an interview has been scheduled at the U.S. Embassy or Consulate you selected on your DS-260 or DS-230 form
یعنی بعد از پر کردن فرم مشخص میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از باتجربه ها لطفا توضیح بدن چون من نامه رو چندبار نگاه کردم ولی نه انکارا نه ورشو نه ایروان ..... نبود کجا رو باید چک کنم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال دارم من فرم که کیس نامبرم داخلش بود را اشتباهی برای یکی فرستادم آیا برام مشکل ساز میشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرکم لیسانس فقط 1 سال سابقه کارم و بیمه هم رد شده آیا مشکلی از لحاظ کار برام پیش می یاد ؟
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-17 ساعت 18:53)mohammad877 نوشته: (2014-05-17 ساعت 17:40)sun2015 نوشته: یکی از باتجربه ها لطفا توضیح بدن چون من نامه رو چندبار نگاه کردم ولی نه انکارا نه ورشو نه ایروان ..... نبود کجا رو باید چک کنم
نامه کدومه؟ مگه واسه شما ایمیل اومده؟؟؟ باسد برید تو سایت خود اداره مهاجرت چک کنید. اونجا هم نوشته که کدوم کنسولگری هستید. Dvlottery.state.gov
سلام
فعلا هیچ کس نمی داند شما کدام سفارت هستید تا نامه دوم شما بیاید که در ان ادرس و زمان مصاحبه توضیح داده شده نگران نباشید به طور پیش فرض همه سفارت انکارا هستند و در نامه دوم مکان اصلی مشخص می شود
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست