2014-05-15 ساعت 11:26
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی 2015
|
با سلام در مورد supervisor محل کار، اگه از نظر اونا ok نباشه چی؟ شماره کیس من بالاس میترسم به FBI CHECK طولانی بخوریم به ویزا نرسیم
(2014-05-14 ساعت 19:09)citizen نوشته:خخخخخخخخخخخخخخخخ(2014-05-14 ساعت 11:29)dvb3000 نوشته:چرا شک میکنی دوست من؟ خوب بعد از قبولی عضو شدن دیگه!! اگه طور دیگری هست بگید ما هم بدونیم.(2014-05-13 ساعت 22:49)tapartoor600 نوشته: واقعاً این تنگ نظری کی از فرهنگ ایران حذف خواهد شد؟
[quote='soruosh' pid='496221' dateline='1400125112']
با سلام دوستانی که قبول شدند به همه تان تبریک می گم- اصلا استرس نداشته باشید که حالا من قبول شدم چکار کنم ؟ کمکم کنید ؟؟؟خیلی وقت دارید تا مصاحبه - تایپیکها و سفرنامه های دوستان مربوط به قبول شدگان سالهای گذشته رو بخونید و تا روز مصاحبه تان همه تان به اندازه یک وکیل مهاجرت اطلاعات کسب می کنید. این که من سربازی رفتتم فلان ارگان و یه سفر رفتم فلان جا حالا به من گیر میدهند یا نه اصلا ازاین خبرها نیست حداکثر مصاحبه شما سه دقیقه است و تعداد کلماتی که بین شما رد و بدل می شود شاید 30 کلمه نباشد. بنابراین خیلی سخت نیست آنها بیشتر به اطلاعات فرم هایی رو که پر کردید تکیه می کنند بنابراین فرمها رو با دقت و شفاف و صادقانه و خالصانه پر کنید برای پر کردن فرمها نیاز به اینکه همون روز 19 می پرکنید و ارسال کنید نیست . از سوالها و تجربیاتی که برای دوستان در مهاجرسرادر رابطه با فرمها عنوان می کنند استفاده ببرید . [/quote [quote='soruosh' pid='496221' dateline='1400125112'] با سلام دوستانی که قبول شدند به همه تان تبریک می گم- اصلا استرس نداشته باشید که حالا من قبول شدم چکار کنم ؟ کمکم کنید ؟؟؟خیلی وقت دارید تا مصاحبه - تایپیکها و سفرنامه های دوستان مربوط به قبول شدگان سالهای گذشته رو بخونید و تا روز مصاحبه تان همه تان به اندازه یک وکیل مهاجرت اطلاعات کسب می کنید. این که من سربازی رفتتم فلان ارگان و یه سفر رفتم فلان جا حالا به من گیر میدهند یا نه اصلا ازاین خبرها نیست حداکثر مصاحبه شما سه دقیقه است و تعداد کلماتی که بین شما رد و بدل می شود شاید 30 کلمه نباشد. بنابراین خیلی سخت نیست آنها بیشتر به اطلاعات فرم هایی رو که پر کردید تکیه می کنند بنابراین فرمها رو با دقت و شفاف و صادقانه و خالصانه پر کنید برای پر کردن فرمها نیاز به اینکه همون روز 19 می پرکنید و ارسال کنید نیست . از سوالها و تجربیاتی که برای دوستان در مهاجرسرادر رابطه با فرمها عنوان می کنند استفاده ببرید . [/quote
2014-05-15 ساعت 13:11
با سلام در مورد supervisor محل کار، اگه از نظر اونا ok نباشه چی؟ به من که مدیر عامل یکی از شرکتاش بودم گیر میدن نه؟ شماره کیس من بالاس میترسم به FBI CHECK طولانی بخوریم به ویزا نرسیم
2014-05-15 ساعت 16:09
(2014-05-15 ساعت 08:08)soruosh نوشته: با سلام واااااااااااااای!! برای بار دوم قبول شدین؟؟؟ چه شانسی واقعا بهتون تبریک میگم. موفق باشید.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟ مهدی اخوان ثالث
2014-05-15 ساعت 16:32
(2014-05-15 ساعت 16:09)citizen نوشته:فراتر از شانسه قبولی ش واقعا فراتره....تبریک سروش خان(2014-05-15 ساعت 08:08)soruosh نوشته: با سلام
سلام
آیا فرستادن فرمDS-260 مهلت مشخصی داره؟ یعنی تا کی زمان داریم تا پرش کنیم؟سوخت و سوز داره خلاصه؟ سلام آیا فرستادن فرمDS-260 مهلت مشخصی داره؟ یعنی تا کی زمان داریم تا پرش کنیم؟سوخت و سوز داره خلاصه؟
شماره کیس: 2015as66xx
مصاحبه: 8 جولای/ ابوظبی اپدیت درcea : جولای17، 10 اگوست، 10 سپتامبر( با ایمیل)، کلیر: 10 سپتامبر ایمیل از ابوظبی دریافت: 21 سپتامبر ورود: احتمالا دسامبر
2014-05-15 ساعت 21:24
(2014-05-15 ساعت 17:47)negzz نوشته: سلام نه.تا اخر هر سال لاتاری می تونی بفرستی یعنی تا سپتامبر هر سال اما اینو باید بدونین حداقل چند ماه قبل از سپتامبر بفرستید تا به مصاحبه و کلیرنس احتمالی برسید تشکر کنندگان: H Pier
2014-05-16 ساعت 00:49
بابا دوستان....انقدر خوشحال هم نباشید.من خودم یکی از برندگانم که کیس نامبرم دو رقمیه...ولی این تازه 30 درصد راهه.70 درصد راه مونده.معلوم نیست بهمون ویزا بدن.پس زیادی خوشحالی از خودتون در نکنید.
تشکر کنندگان:
2014-05-16 ساعت 01:07
(2014-05-16 ساعت 00:49)ahmadfarahani نوشته: بابا دوستان....انقدر خوشحال هم نباشید.من خودم یکی از برندگانم که کیس نامبرم دو رقمیه...ولی این تازه 30 درصد راهه.70 درصد راه مونده.معلوم نیست بهمون ویزا بدن.پس زیادی خوشحالی از خودتون در نکنید. مرسی به خاطر دادن اعتماد به نفس به دوستان ! انشاالله در ادامه کارها همه چیز خوب پیش میره
**2015AS22
Issued 16-Sep-2015 Seattle ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ تشکر کنندگان:
2014-05-16 ساعت 01:33
(2014-05-16 ساعت 00:49)ahmadfarahani نوشته: بابا دوستان....انقدر خوشحال هم نباشید.من خودم یکی از برندگانم که کیس نامبرم دو رقمیه...ولی این تازه 30 درصد راهه.70 درصد راه مونده.معلوم نیست بهمون ویزا بدن.پس زیادی خوشحالی از خودتون در نکنید. البته که بهتون ویزا میدن و خوشحال باشین. به شما ندن پس به کی میخوان بدن؟
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه. نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان پی دی اف سفر به ایروان تشکر کنندگان: hu24505 ،
2014-05-16 ساعت 09:30
(2014-05-15 ساعت 08:33)soruosh نوشته:(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته: به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفمبا تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد. امسال این بحث ثبت نام بی برنامه بعضی یا حق مسلم همه برای شرکت در لاتاری خیلی جنجال و حاشیه ساز بوده ولی پیشنهاد میکنم این تاپیک مهاجرسرا رو که خیلی ها تا حالا اصلا ندیدنش رو برای یکبار تمام و کمال و بدون جبهه گیری بخونید شاید مشکل آینده برای خیلی ها حل بشه http://www.mohajersara.com/thread-1578.html
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 ) دریافت ویزا : 2013-16-05 تعداد افراد : دو نفر دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
2014-05-16 ساعت 11:46
(2014-05-16 ساعت 09:30)AFSHIN-PIC نوشته:من این تاپیک رو خوندم متاسفانه درسته که لاتاری شانسه و قرعه کشیه ولی یه موقع است قرعه کشی بین 1 نفر باشه یا 100 نفر یا 1000000 نفر-صحبت اینجاست این فرهنگ چه دلیلی داره که رخنه کرده تو وجود ما (فرهنگ سنگ مفت گنجشک مفت)آخه چرا شرایط شو نداریم شرکت می کنیم سوال اینجاست آخه ریشه این طرز تفکر رو حداقل از مدیریت یا از کاربران گرامی دارم از کجاست!حداقل شاید تا حدودی بتونیم درصد خیلی کمی خودمون یا افراد را قانع کنیم...آخه...(2014-05-15 ساعت 08:33)soruosh نوشته:(2014-05-13 ساعت 14:38)tabim4 نوشته:(2014-05-12 ساعت 11:05)ایراندوخت نوشته: به بعضی ها پیش نهاد میکنم سال بعد واسه مرغ و خروس های محلشون هم ثبت نام کنن. چیزی که از دست نمیدن ولی میتونن با آینده افرادی که آرزوی کار و زندگی تو آمریکا رو دارن بازی کنن. واقعا متاسفمبا تشکر صمیمانه از این دوست عزیز و با عرض پوزش اگه این اظهار نظر بنده به کسی برنخوره باید عرض کنم خاطر همه جمع باشه این مژده را از هم اکنون باید داد که با تلاشها و پیگیریهایی که یک تیم قسم خورده از دوستان با عزم جدی در حال انجام آن هستند به هر طریقی که شده بزودی بساط ثبت نامهای فک و فامیلی , فله ای , گله ای , (می بخشید سوء تفاهم نشه قصد بی ادبی ندارم منظورم همان مرغ و خروس محله است که این دوست عزیزمان بدان اشاره فروموده اند) حتی الامکان در ایران برچیده خواهد شد. تشکر کنندگان: L_haam ، amirghn ، sepandarA ، AFSHIN-PIC ، tabim4
2014-05-16 ساعت 11:55
با سلام پدر بنده امسال در لاتاری برنده شده است ولی بنده در حال حاضز ۲۱ سالم است و فروردین ۹۴ بیست و یک سالم تمام میشود. چه اقداماتی باید انجام دهم تا وقت مصاحبه جلوتر بیافتد .
با تشکر تشکر کنندگان: babak433
(2014-05-15 ساعت 12:43)yekta2015 نوشته: با سلام در مورد supervisor محل کار، اگه از نظر اونا ok نباشه چی؟ شماره کیس من بالاس میترسم به FBI CHECK طولانی بخوریم به ویزا نرسیم (2014-05-15 ساعت 12:43)yekta2015 نوشته: با سلام در مورد supervisor محل کار، اگه از نظر اونا ok نباشه چی؟ شماره کیس من بالاس میترسم به FBI CHECK طولانی بخوریم به ویزا نرسیمنه اخه بعضی از دوستان فک میکنن که توی امریکا نشستن ببین کی زودتر توی مهاجرسرا عضو شده اون رو تو لاتاری قبول کنن. دوست عزیز قبول کن قبول نشدی شانس نیاوردی اگه دکتری اگه مهندسی اگه رئیس جمهوری واسه خودتی توی لاتاری به این چیزا نیاز نیس به شانس نیازه. اگه خیلی به اون مدارک و موقعیت ها می نازی از راههای تحصیلی اقدام کن حتمن موفق میشی. تازه هستن کسایی که قبول شدن و حتی عضو مهاجر سرا نیستن اونا رو چی میگی شاید به نظر شما اونا باید کلن از زندگی ساقط بشن. به نظر من اگه یه کم دست از تنگ نظری بردارید حتمن موفق میشید.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
تشکر کنندگان: mohsenmb ، tapartoor600 ، behdadK ، milad.nas
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان