2014-07-07 ساعت 23:34
(2014-07-07 ساعت 22:56)رضا2015 نوشته:سلام(2014-07-07 ساعت 18:52)ahmad120 نوشته: 1- سوال Is your Mailing Address the same as your Present Address منظور آدرس در ایران است یا آمریکا؟ باید yse بزنیم یا no؟
2- سوال Can you speak and/or read languages other than your native language را باید yse بزنیم یا no؟
3- در قسمت Degree, Diploma or Certificate Received برای مدرک دیپلم نظری باید بنویسیم: academic diploma؟ و برای مدرک پیش دانشگاهی باید بنویسیم: pre-university Certificate یا pre-university degree؟
4- از نظر آواشناسی در زبان انگلیسی شهر مشهد را به کدام صورت باید بنویسم؟ mashhad یا mashad؟
5- از نظر آواشناسی در زبان انگلیسی استان خراسان رضوی را به کدام صورت باید بنویسیم؟ khoarasan razavi یا razavi khorasan یا khorasan-e razavi یا khorasan-e- razavi؟
6- من که در حال حاضر دانشجو هستم اطلاعات مربوط به دانشگاهی که در حال حاضر تحصیل می کنم را باید در کدام قسمت فرم ds-260 وارد کنم؟
با سپاس فراوان
سلام
۱-ادرس پستی توی ایران هست اگر منزلتون تغییر نمیکنه no بزنید وگرنه yes بزنید وادرسی بدید که به صورت پستی بشه با شما ارتباط برقرار کرد .
۲-اگر به زبان انگلیسی تسلط محاوره ای دارید بنویسد english و اگر زبان دیگه ای بلدید هم بنویسد
۳-diploma
4 و 5- بهتره ببینید فرودگاهی چطور نوشته میشه
۶ - در قسمت education وارد شوید
موفق باشید
قسمت 6 رو در قسمت شغل باید وارد کنید