موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
حتما no بزنید. اگر در روز مصاحبه از شما پرسیدند که سربازی رفتید بگین نه و خریدید. اونها به وضعیت ایران و خرید آگاه هستند اما در کی سی سی نه و اگر در فرم بزنید که سربازی رفتید به احتمال بسیار بالا کلیرنس میخورید اما اگر بگید نرفتید و روز مصاحبه نپرسیدند که چه بهتر ولی اگر پرسیدند و این جواب رو هم دادید باز شانس کلیرنس نخوردنتون بیشتره
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان ایا بعد از ساب میت کردن وگرفتن شماره کانفیرم مربوط به ساب میت امیلی از کی سی سی در یافت کردید؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، از برندگان لاتاری 2015 هستم. بعد از سابمیت کردن فرمم که محل مصاحبه آنکارا قید شده ، برای تغییر آ ن به ابوظبی ، فرم خودم و همسرم را آنلاک کردم ولی گزینه مربوط به تغییر محل مصاحبه فعال نبود ، مجددا فرمها را بعد اعمال اصلاحاتی( در قسمتهای دیگر) سابمیت کردم ، سوالم اینست که در نامه ارسالی به کی سی سی صراحتا باید ذکر کنیم قسمت مربوط به تعیین محل مصاحبه آنلاک شود؟ یا اینکه دیگر امکان تغییر آن دیگر وجود ندارد. ضمنا سپاسگزار خواهم شد نمونه ای از نامه انگلیسی جهت فعال کردن قسمت مربوط به تعیین محل مصاحبه برای ارسال به kcc را برایم بگذارید. با تشکر و عذر خواهی از اطاله کلام.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 19:39 توسط AliReza.Sh.)
درود و خسته نباشید ...
خواستم یه تشکر ویژه کنم از جناب ----- عزیز. ایشون پاسخ هاشون برای امثال من مثه یه راهنما میمونه واسه ادامه و اطمینان از مسیری که در پیش داریم ...
هرجا هستید موفق باشید ...
امیدوارم همه کسایی که از این فروم استفاده میکنن بعد از ورودشون به آمریکا چنین روحیه ای واسه همکاری و کمک به کسایی که در موقعیت مشابه الان خودشون هستن داشته باشن ... دوستان، فردا که بعد از گذروندن همه مراحل تونستید به نتیجه دلخواه برسید یادتون باشه چطور این همکاری ها باعث موفقیتتون شد ...
روزگار خوش ...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سوال "highest level of education completed" تو فرم من بود اما تو فرم همسرم نبود،کسی می دونه دلیلش چیه؟
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
درود
برقکار ساختمان نیاز به 2 سال سابقه کار داره یا نه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی