موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز من سوالی در مورد شغل داشتم . من مدرک لیسانس حسابداری دارم و به چند زبان خارجی مثل فرانسه ایتالیایی اسپانیایی و ترکی استانبولی تسلط دارم. به دلیل عدم علاقه به حسابداری چند سالی است به کار ترجمه و تدریس خصوصی در منازل مشغول هستم.و طبیعتا بیمه ای هم ندارم.حال در قسمت شغل در فرم 260 چه چیزی باید قید کنم ؟ self employed؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
توی صفحه Work, Education, and Training Information کدوم قسمت باید آدرس و مشخصات محل کار فعلیمون رو پر کنیم؟ اینجا نوشته :
Primary Occupation: _______________________
Do you have any other occupations? Yes No
Other Occupations: _______________________
In which occupation do you intend to work in the U.S.: _______________________
Were you previously employed? Yes No
Employer Name (1):
ادرس محل کار سابق رو پرسیده ولی محل کار فعلی رو نه؟؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :مقصد سن خوزه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با تبريك به قبول شدگان جدید
من هم قبلا در این مسیر اومدم و تجربیاتی دارم و البته خیلی ازین تجربیاتو مدیون دوستان قدیمیتر می دونم پس وظیفم میدونم دینمو ادا کنم و به جدیدیها کمک کنم . موردی خاصی بود پیغام بدید در خدمتتون هستم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با عرض تبریک به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما پرینت فرم را برای خود و هریک از افراد کیس خود تهیه کرده و همه موارد را تکمیل کنید مثلا تبدیل تاریخ ها به میلادی و آدرس ها و درآوردن کدپستی و دوره های زمانی خواسته شده و... واقعا نیاز به گذاشتن وقت و دقت کافی دارد .
من این کار را کردم و الان استرس دو روز قبل را دیگر ندارم با آرزوی موفقیت
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
1- امریه بودیم باید چی بنویسیم در قسمت سربازی
2- اگر کد پستی محل سکونت قدیم رو نداریم مشکلی که نیست
ممنون از کمک شما