موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من دوره کارشناسیم دی تموم میشه و تا اون موقع احتمالا خیلی به مصاحبه نزدیک شده باشم( کیس ن **29) باید چه طوری ثابت کنم که دانشجو کارشناسی هستم؟ اشتغال به تحصیل بگیرم؟ راستی علاوه بر مدرک فوق دیپلم باید ریز نمرات هم بپیرم؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
سوال:
اینکه مصاحبه در چه کشوری برگزار میشه دست خودمه؟ یا خودشون که نوشتن آنکارا همون آنکاراست و تغییر نمیکنه؟
خودم میتونم مکان مصاحبه رو تعیین کنم؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من زمانیکه فرم لاتاری را پر میکردم فرزندی نداشتم اما چند وقت بعد متوجه شدم باردار هستم و تا زمان تکمیل فرم 260 هم فرزندم به دنیا نمی آید می خواستم بپرسم که آیا در فرم260 که پرسیده شده فرزندی دارید چه باید بنویسم اگر بله تاریخ تولد و...را چکارکنم اگر نه فرزندم که درماه جولای به دنیا می آید مشکلی خواهد داشت یا خیر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی بزرگان و پیشکسوتان فروم
من عضو چند تا فروم هستم که به نظرم اومد سطح دوستان در اینجا هم خوبه
چند تا مشکل وجود داره که به نظرم اومد بااجازتون به اشتراک بگذارم تا برسیشون کنیم
اولیش مربوط به قسمت Petitioner Information هست در اواخر فرم ۲۶۰
دوستان سالای قبل میدونن که وقتی فرم ها کاغذی بود ٬ ۲۳۰ باید به تعداد اعضای خانواده پر میشد
خود برنده نیازی نبود که این قسمت رو پر کنه ولی مابقی متعلقینش مثل همسرش باید پر میکردند
الان هم غیر از خود برنده ٬ مابقی متعلقینش باید این قسمت رو پر کنند یا نه ؟
شماره کیس : 22XX
تاریخ رویت قبولی : 2014/May/2 ساعت 6 صبح
کنسولگری : ANKARA
جمع تعداد افراد در کیس : 2
پر نمودن فرمهای سری اول (DS-260) : -
کارنت شدن کیس : -
مصاحبه : -
دریافت ویزا : -
ورود به آمریکا : -
دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینهها تاکنون : ۶۰۰ هزار تومن