موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و تشکر از دوست عزیزمون که زحمت کشیدن این فرم را گذاشتن
می خواستم سوال کنم این دقیقا همین فرمی هست که ما باید 19 may پر کنیم؟ دقیقا به همین فرمت؟
واینکه ایا اون document type و document ID h اضافه از تو فرم حذف می شه ایا؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='.....' pid='490864' dateline='1399123851']
دوستان من دارم رو ترجمه این فرم کار می کنم.البته تا جایی که بتونم
سلام من لیسانس زبان انگلیسی دارم هر جا که لازم بود و مشکل داشتین میتونین به من میل بزنین.
فقط من یه سوال واسم پیش اومده که معرفی حامی مالی یا داشتن ملک و یا داشت پول کافی برای این که اونجا سر بار کسی نباشی تو این مرحله لازمه؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و تشکر از مطالب مفید دوستان
می خواستم بپرسم بطور کلی تو چه شرایطی ممکنه که از این پروسه حذف بشویم یا مثلا در مصاحبه ، آفیسر ما را رد کنه؟
ضمنا من کیس نامبرم 5000 هستش به نظرتون چقدر شانس موفقیت دارم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
ضمن تشکر از پاسخ دادن به سوال من می خواستم بپرسم در form پرسیده full name in native alphabet یعنی اسم و فامیل خودم با الفبای فارسی بنویسم؟ در صورتی که گفته باید انگلیسی پر شه.
سوال بعدی من این است من مدرک IELTS اکادمیک دارم که اعتبارش تمام شده و همچنین 2 3 سالی سابقه کارو بیمه دارم و همچنین دانشوی ارشد هستم می خواستم بدونم برای مخکم کردن resume خودم این ها را ترجمه کنم و پست کنم به سفارت و موقع مصاحبه ببرو با خودم و تو همین فرم DS-260 بگم هم دانشجو هم مشغول کار یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان
سوالي دارم در مورد مدرك تحصيلي و كار است
مي خواستم بدونم كدام از مدارك زير براي نشان دادن 2 سال سابقه كار لازم است كه بايد ارائه بدم
1-گواهي اشتغال به كار 2- حكم گارگزيني 3- سابقه بيمه پردازي از سازمان تامين اجتماعي.
من در شهرداري كار مي كنم
.......
و اينكه مدرك تحصيلي ارائه بدم كفايت مي كنه(مدرك ليسانس دارم)
وقتي مي خواهيم فرم پر كنيم چطور بايد پر كنم
فقط بايد فيلد مدرك تحصيلي پر كنيم يا هر دو(كار و مدرك تحصيلي)
اگر بخوام يكدومشو ارائه بدم چطور ميشه
كسي هست در اين مورد كامل بدونه
لطفا راهنمايي كنيد
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هر چیزی رو که ازتون خواسته شده ببرید با خودتون و ارائه بدید ... به نفع خودتونه !
چیز زیادی ننویسید تو فرمها هر چیزی که خواسته شده بنویسید
اگه نوشته سوابق تحصیلی فقط سوابق تحصیلی بنویسید .. دوره فنی حرفه ای و کار و دانش ملاک نیست به هیچ وجه !!!!!!