موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام وخسته نباشید
در فرم DS-260 در مورد سربازی سوال کرده . اونهایی که سربازیشونو خریدن و سربازی نرفتن ولی کارت پایان خدمت دارن باید yes رو بزنن یا no ?
Have you ever srved in the military ?
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و بزرگواران
بنده هم قبول شدم . ایشالا قسمت همه بشه .
میخاستم برای تکمیل فرم 260 ایا مدارک باید بدیم ترجمه بشه ؟ یا اینکه نه بعد از تکمیل فرم میشه اینکارو کرد؟ به مدرکی در هنگام تکمیل فرم نیاز نمیشه ؟ لطفا اگه به مدارکی احتیاج هست اساتید محترم لطفا نام ببرید
ممنون
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از اعتبار پاسپورت من و همسرم حدود 9 ماه باقی مونده، ظاهرا تا وقتی این زمان به کمتر از 6 ماه نرسیده نمیتونیم برای تمدید اقدام کنیم. به نظرتون اینکه الان شماره پاسپورت فعلیمون رو در فرم ها ذکر کنیم و موقع مصاحبه پاسپورتمون عوض شده باشه مشکلی ایجاد میکنه؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 19:54)rbrb-2015 نوشته: دوستان از اعتبار پاسپورت من و همسرم حدود 9 ماه باقی مونده، ظاهرا تا وقتی این زمان به کمتر از 6 ماه نرسیده نمیتونیم برای تمدید اقدام کنیم. به نظرتون اینکه الان شماره پاسپورت فعلیمون رو در فرم ها ذکر کنیم و موقع مصاحبه پاسپورتمون عوض شده باشه مشکلی ایجاد میکنه؟
دوست عزیز زیر ۱ سال رو به راحتی عوض میکنن ؛ بالای یک سال هم فقط یک نامه از اداره گذرنامه میخواد . شک نکن و همین شنبه برو برای تعوض
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 16:44)KSSM نوشته: با عرض سلام وخسته نباشید
در فرم DS-260 در مورد سربازی سوال کرده . اونهایی که سربازیشونو خریدن و سربازی نرفتن ولی کارت پایان خدمت دارن باید yes رو بزنن یا no ?
Have you ever srved in the military ?
درود بر شما
شما که خریدید یعنی کارت معافیت دارید ( نوعش هم معافیت خاص زده ).شما که کارت پایان خدمت ندارید چون خدمت نکردید ... پس باید NO بزنید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام اگه امکان داره ادرس سایتی که 19 می باید فرم 260 را پر کنیم قرار بدید مرسی
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیزم ممنون از اینکه به تک تک سئوالات ما تازه وارد ها جواب می دین .
من 1 سئوال خیلی مهم دارم که در مورد کلیر نس شدنم خیلی تاثیر داره (با توجه به مطالبی که دوستان قدیمی گفتیم)
من در حال حاضر در یک مجتمع آموزشی دولتی بصورت تمام وقت و دو شکت خصوصی بصورت پارت تایم کار می کنم همشون هم در یک زمینه هستن یعنی مهندسی مکانیک .
1 . حالا سئوالی که من دارم قسمت شغلمو چطوری پر کنم ؟؟؟
2 . اگه من اعلام نکنم که در شرکت دولتی کار میکنم و اون دوتای دیگرو بگم چی ؟؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید .
البته من رشتم و شغلم جزو شغلهای حساس نیستن .
با تشکر
بایییییییییییییییییییییی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در فرم 260 خوندم که باید بعد از سابمیت کردن فرم، مدارک دیگر داخلی را بلافاصله برای nvc پست کنید. و این به نظرم مغایرت داره با اینکه اکثر دوستان اشاره میکنند که باید 15 روز قبل برای سفارت آنکارا پست بشه! لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید حوزه لاتاری و مهاجرت
من تقریبا این تایپیک رو 2-3 بار خوندم و جواب سوالمو نیافتم
My Invoice ID Number is
تو این بخش باید چی نوشته بشه؟
( جایی که می خوایم واسه پر کردن فرم تو 19 می لاگین کنیم )
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵