2014-05-20 ساعت 14:59
(2014-05-20 ساعت 13:56)..... نوشته:(2014-05-20 ساعت 13:54)نیلان نوشته:(2014-05-20 ساعت 12:01)..... نوشته:(2014-05-20 ساعت 09:21)نیلان نوشته:اجباری نیست ولی منطقی هم نیست که یکی که 30 سالشه بیکار باشه اگه هم بگه بیکاره خب چطور تمکن مالی چند میلیونی داره؟(2014-05-20 ساعت 08:35)mojtaba_bnd نوشته: سلام دوستان
اون قسمتي كه بايد سوابق كاري رو وارد كنيم...من يكي از سوابق كاريم تو شركتي بوده كه يك قسمتي از اسمش كلمه جهاد ذكر شده و تو سوابق بيمه ايم اومده...از اونجايي كه ميدونم اونوري ها روي كلماتي مثل جهاد و ... حساس هستن نميدونم چكار كنم آيا اصلا اين سابقه كاريمو وارد فرم كنم يا نه؟؟؟يا اينكه اين كلمه جهاد رو ازش حذف كنم و يا كلمه اي معادلش رو بگذارم كه بعدا تو ترجمه مدارك بشه اصلاح كرد...نميدونم چيكار كنم دوستان راهنمايي كنن
اينم اضافه كنم كه اون شركت كار خاصي نميكرد كارش عمراني بود
اگه میشه لطف کنید و راهنمایی کنید...آیا اصلا ارایه ی سوابق کاری اجباری هست؟
پس بهترین حالت اینه که واقعیتو بنویسید
الان با شرایط ایران خیلی دور از منطق نیست که کسی در ۳۰ سالگی بیکار باشه به خصوص اگه مشغول تحصیل باشه...تازه پول رو میتونن اعضای دیگر خونواده به اونا بدن، این رو هم در نظر بگیرید که خیلی از موارد افیسر اصلا گواهی مالی رو نمیخواد
خب یه نفر دو نفر یا چند نفر خونواده بدن .همش که خونواده نمی دن که
منطقی فکر کنین نمیشه بگید بی کارید
حالا دیگه تصمیم با خودتونه
ولی من واقعا بی کارم و بعد از دیپلم همش دانشجو هستم تا الان بعدم شما از کجا میدونی من ۳۰ سالمه...
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم