موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-07 ساعت 23:51)babak12 نوشته: (2014-10-07 ساعت 23:33)Amir.Samar نوشته: سلام به همه دوستای گل مهاجرسرایی
عزیزان من میخوام ریسک کارم کم بشه من 23 ساله هستم و 50 میلیون موجودی حساب میگیرم واسه مصاحبه. اسپانسر هم جور شده و میگه 1000 دلار میگیره اسپانسر میشه. نظر شما چیه راجع به این که
با 50 میلیون تمکن برم و اگه واسم کسری مدارک زدن اسپانسرو رو کنم. دوستی میگفت فقط میپرسه چرا اسپانسرو از اول ندادی و من هم میگم نمیخواستم مزاحم کسی بشم و کمک بخوام.
نظر شما؟
سلام دوست عزیز
بهترین راه گرفتن نامه تمکن مالی بدون هیچ دردسر و هزینه اضافی
50 تومن کافی و نقص مدرک هم نمی خورید
نگران نباشید
تمکن مالی بگیر اسپانسر دردسره
ورود به امریکا: اکتبر2014
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-10 ساعت 01:02)s.kh نوشته: سلام دوستان. یکی از آشنایان من امسال در لاتاری با کیس 5000 (تعداد 2 نفر) پذیرفته شده؛ اما متاسفانه 150 میلیون تومان را ندارد و نمی تواند از بستگان فراهم کند. ممنون می شوم موسسه ای را معرفی کنید که تامین سرمایه را به مدت یک روز انجام دهد. مطمئنا سود مربوطه نیز پرداخت خواهد شد. لطفا اگر مایل به انتشار نام موسسه نیستید پیام خصوصی بزنید. بسیار متشکرم.
دوست عزیز فکر می کنم که اکثر بانک های خصوصی این کار را برای شما انجام بدهند. بهتر است به بانک های "خصوصی" و بقیه یه سری بزنید و خودتان بپرسید. موسسات مالی و اعتباری هم این کار را انجام می دهند. فقط یک نکته اینکه انجام این کار معمولا در قبال ارائه سند مالکیت ملک می باشد. برای یک روز که این کار را انجام نمی دهند اما در کمترین حالت برای 40 تا 60 روز به شما وام با درصد سود پایین، حدودا 2 درصد سود سالانه پرداخت می کنند. امیدوارم که توضیحاتم برای گشودن گره کار شما مفید باشد. اگر اسم بانک ها را خواستید پیام خصوصی بدهید تا پاسخ بدم.
پیروز و سربلند باشید
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک نفر مجرد هستم
چقد نامه تمکن مالی داشته باشم خوب؟
چند روز باید تو حساب باشه تا نامه تمکن بگیری، بعد بتونی برداری؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.من یه سوال دارم که واقعا خواهش می کنم دوستان باسابقه و پیشکسوت که آگاهی از موضوع دارند لطف کرده و من راهنمایی کنن ...آیا اگر فاصله تاریخ گرفتن نامه تمکن از بانک تا تاریخ مصاحبه 5 ماه باشد ایرادی داره؟ من در حال حاضر مبلغ مورد نیاز رو در حسابم دارم و به راحتی می تونم نامه بگیرم ولی تا تاریخ مصاحبه با کیس نامبر حدود 4 هزار چند ماه فاصله است و اون زمان برای ما سخته تهیه پول ......خواهش می کنم منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان.