کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-19 ساعت 23:05)SomeOneX نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 12:06)vahid1432 نوشته:  
(2015-01-19 ساعت 11:17)farnaz s نوشته:  کسی اینجا هست که توی فرم ds260 اون قسمت مربوط به پاسپورت ، Other Travel Document رو انتخاب کرده باشه و به مصاحبه دعوت نشده باشه ؟
آیا باید با kcc مکاتبه کنم و شماره پاسپورتمو بدم؟

من زمانی که فرم رو پر می کردم پاسپورت نداشتم و Other travel doument رو انتخاب کردم و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم. (الان پاسپورت دارم ولی درخواست آنلاک ندادم) البته فردا پس فردا منتظر هستم ببینم نامه ام میاد یا نه.
فکر نمی کنم مشکلی باشه. چون به عنوان یه انتخاب گذاشته بود.

اقا وسط امتحانات نابودمون کردی که Sad
من به این گزینه مشکوکم , من نظام وظیفه باید 8 تا 15 تومن وثیقه بزارم واسه خروج موقت تا پاسپورتم صادر شه

با وضعیت طولانی که نامه دوم شما نیومده اونایی که other document زدن میشه نتیجه گرفت نمیرن مصاحبه ؟

اقا یکی بی زحمت پیگیری کنه Sad

سلام برادر نگران نباش
من دیدم با other travel اومده وقتش نگران نباشید .خیالتون راحت
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
تشکر کنندگان: vahid1432 ، SomeOneX ، bahar101 ، a_ad ، t_arian_n ، A L I R E Z A 67 ، farrokh1675
(2015-01-20 ساعت 00:15)سپیده زمان نوشته:  سلام بچه ها شنيدم قرارهاى سفارت رو تا پايان خرداد معرفى کردن , درسته؟؟؟

نه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Pariz Travel ، bahar101
(2015-01-19 ساعت 11:17)farnaz s نوشته:  کسی اینجا هست که توی فرم ds260 اون قسمت مربوط به پاسپورت ، Other Travel Document رو انتخاب کرده باشه و به مصاحبه دعوت نشده باشه ؟

من زمانی که فرم رو پر می کردم پاسپورت نداشتم و Other travel doument رو انتخاب کردم و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم. (الان پاسپورت دارم ولی درخواست آنلاک ندادم) البته فردا پس فردا منتظر هستم ببینم نامه ام میاد یا نه.

من به این گزینه مشکوکم , من نظام وظیفه باید 8 تا 15 تومن وثیقه بزارم واسه خروج موقت تا پاسپورتم صادر شه

با وضعیت طولانی که نامه دوم شما نیومده اونایی که other document زدن میشه نتیجه گرفت نمیرن مصاحبه ؟

نه دوست من با توجه به زمان ارسال فرم من باید توی این هفته منتظر نامه دوم باشم.
شما هم نگران نباشید و استرس به خودتون و من وارد نکنیدBig Grin
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Pariz Travel ، mfte.teacher ، SomeOneX ، bahar101

دوست عزیز چرا از الان برا پاسپورت اقدام نمیکنی ۱۵ میلیون وثیقه بزار وقتی پاسپورت رو گرفتی میتونی پولتون رو پس بگیرید در ضمن یادتون باشه برای تک تک افراددر کیس هر کدوم یک پاسپورت باید داشته باشید شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-01-20 ساعت 01:07)farrokh1675 نوشته:  

دوست عزیز چرا از الان برا پاسپورت اقدام نمیکنی ۱۵ میلیون وثیقه بزار وقتی پاسپورت رو گرفتی میتونی پولتون رو پس بگیرید در ضمن یادتون باشه برای تک تک افراددر کیس هر کدوم یک پاسپورت باید داشته باشید شاد باشید

سلام
بهتره ريسك نكنه
وقتي تاريخ مصاحبه مشخص شد بره اقدام كنه
خيلي طول نميكشه
ولي اينجوري ممكنه پاسپورت بكيره ولي مهلت خروج فكر كنم حد اكثر يك ماهه هست
بعدش اگه بر نگردي ممكنه وثيقه رو ضبط كنن
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
با ارزووی موفقیت درمصاحبه برای "sun 789"

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: Mahboy ، mfte.teacher ، HERMES7 ، hu24505 ، bahar101 ، aidaz ، sunn789
سلام دوستان، يه سوال داشتم،من برنده اصلي هستم،مدر ك كارشناسي. كارشناسي ارشد رو دار م اما اصل ديپلم رو ندارم ايا مشكلي بيش مياد؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-20 ساعت 09:51)rezasadeghi نوشته:  با ارزووی موفقیت درمصاحبه برای "sun 789"

--> به امید ویزای یکضرب <--

ایشالا یه ضرب میگیرن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: sunn789
(2015-01-20 ساعت 11:08)sinapco نوشته:  سلام دوستان، يه سوال داشتم،من برنده اصلي هستم،مدر ك كارشناسي. كارشناسي ارشد رو دار م اما اصل ديپلم رو ندارم ايا مشكلي بيش مياد؟

تجربه من و نامه اي كه قبل از مصاحبه ارسال ميشه ميگه كه مدرك آخر مد نظر است ولي ظاهرا قبلا مواردي بوده كه آفيسر ديپلم رو هم خواسته كه البته منطقي به نظر نميرسه. هيچ راهي نداري براي گرفتن اصل مدرك ديپلم يا لااقل گواهي مبني بر داشتن اون كه خيالت راحت باشه؟!
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، bahar101
(2015-01-20 ساعت 13:25)Mahboy نوشته:  
(2015-01-20 ساعت 11:08)sinapco نوشته:  سلام دوستان، يه سوال داشتم،من برنده اصلي هستم،مدر ك كارشناسي. كارشناسي ارشد رو دار م اما اصل ديپلم رو ندارم ايا مشكلي بيش مياد؟

تجربه من و نامه اي كه قبل از مصاحبه ارسال ميشه ميگه كه مدرك آخر مد نظر است ولي ظاهرا قبلا مواردي بوده كه آفيسر ديپلم رو هم خواسته كه البته منطقي به نظر نميرسه. هيچ راهي نداري براي گرفتن اصل مدرك ديپلم يا لااقل گواهي مبني بر داشتن اون كه خيالت راحت باشه؟!
در تکمیل گفته های دوست مون. احساس میکنم که آفیسر قبل از همه چی مدرک دیپلم واسش مهمه.

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Mahboy
سلام
منم فكر ميكنم ديپلم مهمه
منم اصل ديپلممو بعد از 37 سال از آموزش و پرورش گرفتم
به هر حال فكر ميكنم ارزش ريسك نداره المثني يا اصلش نميخوام نااميدت كنم ولي اگه مدرك بالاتر داري و ميتوني ارائه كني بهتره ديپلمتم باهاش باشه
موفق باشي

(2015-01-20 ساعت 13:49)mfte.teacher نوشته:  

در تکمیل گفته های دوست مون. احساس میکنم که آفیسر قبل از همه چی مدرک دیپلم واسش مهمه.
سلام
منم فكر ميكنم ديپلم مهمه
منم اصل ديپلممو بعد از 37 سال از آموزش و پرورش گرفتم
به هر حال فكر ميكنم ارزش ريسك نداره المثني يا اصلش نميخوام نااميدت كنم ولي اگه مدرك بالاتر داري و ميتوني ارائه كني بهتره ديپلمتم باهاش باشه
موفق باشي
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Mahboy

در واقع مدرك رو دانشكاه كم كرده و اموزش و رورش المثني صادرنميكند
تشکر کنندگان:
معلوم شده که آنلاک کردن بر دریافت نامه دوم اثرگذاره آیا در نامبرهای بالاتر مثل نامبر من هم باعث تاخیر در دریافت نامه دوم میشه ؟ و یا الان فرم 260 اکثر افراد چه کارنت شده و چه کارنت نشده در حال بررسی همزمان هستند؟
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2015-01-20 ساعت 16:28)ریحانا نوشته:  معلوم شده که آنلاک کردن بر دریافت نامه دوم اثرگذاره آیا در نامبرهای بالاتر مثل نامبر من هم باعث تاخیر در دریافت نامه دوم میشه ؟ و یا الان فرم 260 اکثر افراد چه کارنت شده و چه کارنت نشده در حال بررسی همزمان هستند؟

انلاک کردن به خودی خود باعث تاخییر میشه ولی هرچی کیس نامبر بالاتر باشه این تاخییر کمرنگتر میشه چون بعداز 5_6 ماه کار بررسی پرونده ها تمام میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا
(2015-01-20 ساعت 16:28)ریحانا نوشته:  معلوم شده که آنلاک کردن بر دریافت نامه دوم اثرگذاره آیا در نامبرهای بالاتر مثل نامبر من هم باعث تاخیر در دریافت نامه دوم میشه ؟ و یا الان فرم 260 اکثر افراد چه کارنت شده و چه کارنت نشده در حال بررسی همزمان هستند؟
دوست عزیز و دوست داشتنی این رو بدون این مسائل که شما میپرسید و بقیه ی مسائل ریز دیگر رو نه من و نه هیچ فرد دیگری نمیدونه جز کی سی سی و جواب های ما افراد چیزی جز اینکه به نگرانی بیفزاید و یا اینکه الکی خوشحالتون کنه الان و اونوقت نامه اتون دیر بیاد و دلهره بخواد عصابتون رو داغون کنه چیز دیگری براتون ارمغان نداره، اطلاعات دوستان در حد تجربیاتی است که از سالیانه پیش دارند و نه در مورد مسائل اداری ، این رو نه به شما بلکه به بقیه دوستان هم هستم، و به خدا نمیخوام توهین کنم فقط میخوام بهتون کمک کنم که با این قضیه طوری دیگه رفتار کنید و بذارید مسیرش رو جلو بره هر طوری که هست چون باور کنید هیچ کسی هیچی از مسائل اداری سفارت و کی سی سی نمیدونه و همه این حرف ها حدس و گمان و بی پایه و اساس است، ببخشید و عذر خواهی میکنم و تاکید میکنم من مسائل اداری رو گفتم و نه تجربیات دوستان گلم در مسائل دیگر لاتاری

خود بنده شب 19 می که فرم ها باز شد پر کردم و فرستادم و آنلاک هم نکردم و 12 روز هست که کارنت شدم و هنوز نامه ی دومم نیومده پس یعنی هیچ چیزی ما نمیدونیم و معلوم نیست چه طوریه بررسی ها و کار های اداریشون
فداتون
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، ریحانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان