کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام
کسی هست شماره کس سی سی که همه باهاش تماس می گیرن و در مورد تاریخ مصاخبه سوال می کنن را بهم بده ممنون.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان:
تا جمعه ایشالله همه چی معلوم میشه و نامه هامون میاد و از این بلاتکلیفی در میاییم. جای نگرانی نیست اصلا..
اگه به این ایمان داشته باشیم که خدای بالاسرمون بهترین ها رو برامون مقدر ساخته اصلا نگرانی و اضطراب به دلمون راه نمیدیم
فقط
یکم دیر و زود داره ... پس امید داشته باشیم. و برای همدیگه دعا کنیم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: matrix84 ، BardiyaSeVen ، r.bazargan ، bahar101
یعنی واقعا اگه با سایت مهاجرسرا آشنا نمیشدم، حتما میگفتم لاتاری سرکاریه و پارتی بازی میکنن که نامه دوم ما هنوز نیومده!
دمتون گرم بچه ها که این محیط خوب رو واسه اطلاع رسانی ایجاد کردین
موفق باشین همگی

Sent from my GT-P3100
کیس 2015AS000003XX + تعداد 3 + ارسال فرم 17 آگوست + ایروان + مصاحبه اول مارچ

شب تو سکوت کوچه ها، به ساز دل زخمه زدم /
با اینکه همراهی نبود، تا آخرین لحظه زدم

شب از ترانه پر شدو، من از هوای عاشقی /
نشد که از اینجا برم، حتی واسه دقایقی
تشکر کنندگان: BardiyaSeVen ، m.ghoreishi ، t_arian_n ، bahar101 ، nilgoon1982 ، miyu
داشتم تاريخ نامه دوم (كارنت شده براي مارچ)بچه هاي ٢٠١٤ رو بررسي ميكردم
پارسال نامه دوم اونا ١٧ ژانويه براشون فرستاده شده بود
C.N:2015XXXX4XXX  //  ارسال فرم:9 جون  //  کارنت:9 ژانویه  //  نامه دوم:23 ژانویه  //  مصاحبه:هفته سوم مارچ  // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-01-22 ساعت 07:34)t_arian_n نوشته:  داشتم تاريخ نامه دوم (كارنت شده براي مارچ)بچه هاي ٢٠١٤ رو بررسي ميكردم
پارسال نامه دوم اونا ١٧ ژانويه براشون فرستاده شده بود

امسال به غیر از یک دفعه هر جمعه شب تاریخ 22 اومده
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
(2015-01-22 ساعت 01:44)َalikh نوشته:  کسی اخیرا کیسش تو سیس in transit یا ready شده؟
در بالای صفحه سایت سیس در مطلبی با عنوان نکته ای بسیار مهم برای متقاضیان ویزای دی وی آورده ده است که تا زمانیکه زمان مصاحبه برای شما برنامه ریزی نشده باشد تغییری در وضعیت فعلی شما بوجود نمی آید.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

سلام
کسی شماره کی سی سی را دارد؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان:
تو فروم ایمیگریشن یه اروپایی که 17 آگوست فرم پر کرده بوده زنگ زده KCC که "بهش گفتن فعلا پروسه زمان دهی تموم نشده و دارن با سفارت ها صحبت میکنن تعداد بیشتری مصاحبه شونده بگیرند که اون 17 آگوستیه هم تاریخ مصاحبه داشته باشه البته در آخر بهش گفتن که هیچ قولی نمیدن".
حالا تحلیل اینکه خبر خوبی است یا خبر بدی و آیا میشه به سه سفارت ما هم تعمیمش داد با شما
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، t_arian_n
(2015-01-22 ساعت 10:01)Vandadi نوشته:  سلام

توي نامه اولتون يا همون نامه قبوليتون هست
(2015-01-22 ساعت 10:14)behdadK نوشته:  تو فروم ایمیگریشن یه اروپایی که 17 آگوست فرم پر کرده بوده زنگ زده KCC که "بهش گفتن فعلا پروسه زمان دهی تموم نشده و دارن با سفارت ها صحبت میکنن تعداد بیشتری مصاحبه شونده بگیرند که اون 17 آگوستیه هم تاریخ مصاحبه داشته باشه البته در آخر بهش گفتن که هیچ قولی نمیدن".
حالا تحلیل اینکه خبر خوبی است یا خبر بدی و آیا میشه به سه سفارت ما هم تعمیمش داد با شما

سلام آقا بهداد
این چیزی که فرمودین یعنی چی؟
یعنی دیگه امیدوار نباشیم؟
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-01-22 ساعت 10:37)varchandi نوشته:  
(2015-01-22 ساعت 10:14)behdadK نوشته:  تو فروم ایمیگریشن یه اروپایی که 17 آگوست فرم پر کرده بوده زنگ زده KCC که "بهش گفتن فعلا پروسه زمان دهی تموم نشده و دارن با سفارت ها صحبت میکنن تعداد بیشتری مصاحبه شونده بگیرند که اون 17 آگوستیه هم تاریخ مصاحبه داشته باشه البته در آخر بهش گفتن که هیچ قولی نمیدن".

سلام آقا بهداد
اگه بشه تعمیمش داد بله خبر خوبی هستش در غیر اینصورت این خبر خنثی است. البته اگه بخان روند عادلانه واسه همه کیس ها پیش بره باید واسه تمام سفارت ها باشه. چون تعداد کل ویزاها یه تعداد مشخصه و اگه بخوان به یه قاره بیشتر توجه بشه ظلمی هستش در حق سایرینی که با همون کیس ها تو لاتاری شرکت کردن.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: varchandi
سلام دوستان
برای گرفتن نامه تمکین مالی از بانک ، باید نامه دوم بیاد بعد اقدام کنیم یا اینکه الان که هنوز نامه دوم نیومده هم میشه بگیریم؟
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2015-01-22 ساعت 10:01)Vandadi نوشته:  سلام

00 1 (606) 526-7500
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
(2015-01-22 ساعت 11:15)sadri54 نوشته:  سلام دوستان
برای گرفتن نامه تمکین مالی از بانک ، باید نامه دوم بیاد بعد اقدام کنیم یا اینکه الان که هنوز نامه دوم نیومده هم میشه بگیریم؟

سلام دوست من
میشه از همین الان اقدام کنی
ولی بعد از اومدن نامه اقدام کنین بهتره
هرچه تاریخ صدور نامه تمکن مالی به تاریخ مصاحبتون نزدیک تر باشه به نظرم قابل اطمینان تره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-01-22 ساعت 10:37)varchandi نوشته:  

سلام آقا بهداد

عرض کردم قربان تحلیلش با شما. من معنیش رو نمیدونم مثبت هست یا منفیWink
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: varchandi ، laleht ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان