کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان من که گفتم قبلا ، من فرم ها رو اواخر آگوست فرستاده بودم دقیق یادم نیست ولی مطمئن هستم هفته آخر آگوست بود ،ماه قبل کارنت شدم ، سفارتم هم آنکارا بود
امشب نامه دوم امد و سفارت هم همون آنکارا موند.
فقط نمیدونم چرا در سیس تغییری ایجاد نشده هنوز همون at nvc هستش
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: Pariz Travel ، hu24505 ، alinima ، bahar101 ، t_arian_n ، farrokh1675 ، r.bazargan ، Iaccept
(2015-01-23 ساعت 23:45)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان نامه دوم من اومد . من که انقدر سرم شلوغ بوده هیچ کاری نکردم فقط واکسن هام رو زدم . حالا دوستان با تجربه نظر بدم اول برم دنبال کدوم کار ؟ ترجمه مدارک ؟ نامه تمکن مالی ؟ اوکی کردن پرواز و هتل ؟ چون بد شانسی تو ایام عید افتاده قیمت ها هم میره بالا میخوام بپرسم هرچی زودتر اقدام کنم برام کمتر در میاد هتل و پرواز؟ (ببخشید میدونم هرکدوم این سوالها تاپیک خودش رو داره ولی لطف کنید پاسخ بدید

سلام
مبارکه
الان مدارکت و بده ترجمه فعلا نزدیک سفارت نامه تمکن و بگیر و واسه ویزا و بلیطتت هم زود اقدام که امارات اصلا قابل اعتماپ نیست
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
تشکر کنندگان: hu24505 ، lotttery2015 ، bahar101 ، farrokh1675
(2015-01-23 ساعت 23:45)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان نامه دوم من اومد . من که انقدر سرم شلوغ بوده هیچ کاری نکردم فقط واکسن هام رو زدم . حالا دوستان با تجربه نظر بدم اول برم دنبال کدوم کار ؟ ترجمه مدارک ؟ نامه تمکن مالی ؟ اوکی کردن پرواز و هتل ؟ چون بد شانسی تو ایام عید افتاده قیمت ها هم میره بالا میخوام بپرسم هرچی زودتر اقدام کنم برام کمتر در میاد هتل و پرواز؟ (ببخشید میدونم هرکدوم این سوالها تاپیک خودش رو داره ولی لطف کنید پاسخ بدید

نامه تمكن مالی هر چه به مصاحبه نزدیکتر باشه قاعدتا بهتره ، البته همون اوایل اسفند هم بگیرید با فاصله ی یک ماه تا مصاحبه خیلی خوبه
برای بلیط و هتل از الان اقدام کنید نتایج بهتری خواهید گرفت چون وقت بیشتری دارید برای مقایسه و انتخاب و قطعا هرچه زودتر بگیرید ارزان تر خواهد بود
مدارک رو هم که وقت دارید ولی قطعا هرچه زود تر استرس کمتری خواهید داشت
ما هم در تعطیلات عید مصاحبه داریم و برای بلیط احتمالا بنا به دلایلی شرایط خوبی خواهیم داشت اگر خواستید بفرمایید تا کمک بیشتری بکنم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: Pariz Travel ، hu24505 ، lotttery2015 ، bahar101 ، t_arian_n ، farrokh1675 ، r.bazargan ، Iaccept
هورااااااااااااا وای خیلیییی خوشحالممممممممم ناممون اومد وای خدایا شکرت...مصاحبه ما سوم مارچ..........دیگه کم کم باید ازین تاپیک بریم تاپیک سفر به انکارا.... امیدوارم ه=نامه همه بچه ها به زودی بیاد دعا یادتوون نره
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
(2015-01-23 ساعت 01:59)َalikh نوشته:  امیدوارم فردا دیگه نامه ها بیاد
ببینین من اولین کسی بوبم آرزو کردم نامه ها بیاد و دیدید اومد ولی هیشکی رتبه نداد حالا رد کنین بیاد رتبه ها رو بخصوص اونای که نامشون اومده
تشکر کنندگان: alinima ، bahar101 ، hu24505 ، farrokh1675 ، r.bazargan ، Iaccept
(2015-01-23 ساعت 23:51)حمید مهدوی راد نوشته:  

سلام
مبارکه
الان مدارکت و بده ترجمه فعلا نزدیک سفارت نامه تمکن و بگیر و واسه ویزا و بلیطتت هم زود اقدام که امارات اصلا قابل اعتماپ نیست
امارات از چه نظر قابل اعتماد نیست؟
منم ابوظبی انداختنم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: Pariz Travel ، bahar101 ، Iaccept
(2015-01-24 ساعت 00:22)ajab1 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 23:51)حمید مهدوی راد نوشته:  

سلام
مبارکه
امارات از چه نظر قابل اعتماد نیست؟
منم ابوظبی انداختنم

از نظر دادم ویزای امارات
کارشناس ارشد شرکت پاریز تراول
021-44622214-16
تشکر کنندگان: babak12 ، bahar101 ، hu24505 ، ajab1
(2015-01-23 ساعت 20:18)babak12 نوشته:  تغییر محل مصاحبه بعضی از دوستان به خاطر حجم و ترافیکی کاری بالایی هست که در اون سفارت وجود داره که این ترافیک کاری به سایر سفارتهای دیگه منتقل می کنن
پس با خونسردی کامل شروع به تکمیل کردن واکسنها و سایر مدارک لازم کنید
سفرنامها مربوطه حتما مطالعه بفرمایید
دوستان عزیز اصلا جای هیچ نگرانی و استرسی وجود نداره راحت تر از اونی که شما فکرشو می کنید
هر سئوالی هست در تاپیک مربوطه مطرح کنید من و سایر دوستان پاسخگو هستیم
برای همتون ارزوی موفقیت و گرفتن ویزا یکضرب دارم
با سلام و آرزوی هر چه سریعتر کلیر شدن شما .بابک جان سوالی داشتم علت کلیرنس خوردنتون رو چی میدونین؟ سربازی ؟ کار دولتی؟ اگه صلاح میدونید پاسخ بدید ؟ با سپاس از شما
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-01-24 ساعت 00:13)morida نوشته:  هورااااااااااااا وای خیلیییی خوشحالممممممممم ناممون اومد وای خدایا شکرت...مصاحبه ما سوم مارچ..........دیگه کم کم باید ازین تاپیک بریم تاپیک سفر به انکارا.... امیدوارم ه=نامه همه بچه ها به زودی بیاد دعا یادتوون نره

چقدر خوشحالم برای شما! شادی دیگرون انگار به آدم انرژی مثبت میده. با آرزوی خوشبختی و گذران زندگی توام با شادی برای تمام اعضای مهاجرسرا.
C.N : 16xx # Interview : Dec Ankara # 3 person # clearance # update : 24-30 Dec 2014/4-20 Jan,20 Feb,30-31 Mar,2-3-8-10-13 Apr 2015 # cleared after 125 day
سفرنامه آنکارا:
http://www.mohajersara.com/thread-7100-p...#pid571693
سلام دوستان، نامه ما هم اومد، نیمه اول مارچ آنکارا
کیس نامبر :***2015AS00002 . تاریخ ارسال فرم : 31 July، ===> آپدیت : 4 Dec. تعداد افراد کیس : 2 نفر . سفارت : آنکارا . دریافت نامه دوم :٢٣ ژانويه. . تاريخ مصاحبه: 2 مارچ، خودم یکضرب، همسرم دریافت کلیرنس. آپدیت: 3 مارچ ... ٢٥، ٢٦، ٣٠، ٣١ مارچ، ١ اپريل، ٨ اپريل =كلير ورود به امریکا: 4 جولای
تشکر کنندگان: bahar101 ، vahid1432 ، rbrb-2015 ، t_arian_n ، hu24505 ، alinima ، k1_m_1358 ، Iaccept
(2015-01-23 ساعت 19:15)Aghaman نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 18:08)Aghaman نوشته:  

ماه پیش روز دوازدهم و ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر ایمیل ها اومد و از ساعت 6 هم نامه ها جایگزین شد
امیدوارم امروز هم یواش یواش شروع بشه

خداییش ساعتش رو هم درست حدس زدم
این رتبه میخواد
ولی بی انصاف ها آنکارا رو تبدیل به ابوظبی کردن اونم دوم فروردین
با سلام وتبریک به شما دوست عزیز .من نمیدونم چطوری به شما باید رتبه بدم لطفا منو راهنمایی کنیدتا یک رتبه خوب تقدیم شماکنم
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: bahar101 ، varchandi
(2015-01-24 ساعت 00:13)morida نوشته:  هورااااااااااااا وای خیلیییی خوشحالممممممممم ناممون اومد وای خدایا شکرت...مصاحبه ما سوم مارچ..........دیگه کم کم باید ازین تاپیک بریم تاپیک سفر به انکارا.... امیدوارم ه=نامه همه بچه ها به زودی بیاد دعا یادتوون نره

تبریک
دلمون براتون تنگ میشه
و امیدوارم ما هم زودتر به شما ملحق بشیم
Big Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، Iaccept
(2015-01-24 ساعت 00:38)farrokh1675 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 19:15)Aghaman نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 18:08)Aghaman نوشته:  

ماه پیش روز دوازدهم و ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر ایمیل ها اومد و از ساعت 6 هم نامه ها جایگزین شد
امیدوارم امروز هم یواش یواش شروع بشه

خداییش ساعتش رو هم درست حدس زدم
این رتبه میخواد
ولی بی انصاف ها آنکارا رو تبدیل به ابوظبی کردن اونم دوم فروردین
با سلام وتبریک به شما دوست عزیز .من نمیدونم چطوری به شما باید رتبه بدم لطفا منو راهنمایی کنیدتا یک رتبه خوب تقدیم شماکنم

من نمی تونم رتبه بدم چون خودم رتبه ندارم
ولی کارت درسته دوست من
+1
اینم رتبه من برای شما
تبریک میگم بابت نامتون
تو عید یکم هزینه هات میره بالا ولی با یه ماه کار تو آمریکا چند برابرشو جبران میکنی
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: babisondes ، farrokh1675 ، HERMES7 ، elmira behdad ، bahar101
(2015-01-23 ساعت 23:29)رضا2015 نوشته:  خوب من يه زدم كي سي سي بهم گفت پروسستون تموم نشده!منم نگفتم بابا اون سري گفتي تموم شده!
همون نظري كه قبلا داشتم صحيحه
تا ١٥ يا ٢٠ هر ماه كه فرمتون ثبت يا انلاك شده نامه مياد ،البته اميدوارم اين انتظار نامه دوم كليرنس كوتاه تري براي ما ها داشته باشه
بنظرم انتظار نامه دوم از انتظار كليرنس بهتر است.

ارزوي موفقيت براي تمام دوستان
هيپيييييييپ هههههههههههههههورا Smile

سلام رضا جان
منظورتون از ماه همون ماه های میلادیه دیگه؟
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-01-23 ساعت 22:17)laleht نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 22:13)varchandi نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 22:04)elmira behdad نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 21:43)bahram10 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 21:24)elmira behdad نوشته:  نامه من هم اومد سفارت رو تغيير دادنSad

چندم فرستادین؟

19 may

چه عجیب
19 MAY فرمتون رو فرستادین و تازه برای مارچ نامتون اومده؟
احتمالا همين ژانويه كارنت شدن
متاسفانه دوستان حاضر نيستن اطلاعات أوليه رو بزارن اما انتظار راهنمايي كامل رو دارن
من اين گله رو تو تاپيك سؤالات غير مرتبط رو هم مطرح كردم
با سلام دوست عزیز من هم با شما موافقم دوستان یا اصلا امضا ندارند ویا خیلی ناقص .البته بهشون حق میدم تو این دوره و زمونه همه به هم شک دارند و یک جورایی میترسند.ما مثل کودکان کوچولویی میمونیم که یک اسباب بازی گرانبهایی رو بدست اورده و میترسه اونو ازش بگیرن. من هم ابتدایی که مهاجر سرا رو شناختم فقط پست ها رو میخوندم با وسواس عضو شدم ولی اصلا اظهار نظر نمیکردم نکنه اطلاعات گرانبهای من به دست کسی بیفته!!وقتی مدتی گذشت و دیدم چطور مدیران ارجمندوسایر اعضا با صداقت صمیمانه همه رو راهنمایی میکنن و اگر کسی سوالی داشت هنوز چند ساعتی نگذشته پاسخ سوالات رو میدادن شک من برطرف شد و به جرات میتونم بگم نود درصد اطلاعات من از همین سایت مهاجر سرا است و کمک بسیار زیادی از پیشرفت کارم رو مدیون دوستان هستم امیدوارم بتونم با راهنمایی سایر دوستان تازه وارد دین خودم رو ادا کنم .دوستان این یادگار نیاکان پاکمان را هرگز فراموش نکنیم :پندار نیک-گفتار نیک-کردارنیک .همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: varchandi ، m.ghoreishi ، alinima ، t_arian_n ، laleht ، ریحانا ، satan ، bahar101 ، SAAM_60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان