کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دست دوستای گلم درد نکنه، ممنون.
اختلاف سن حدود 40 سال من و خانواده ام مشکل اصلی ماست، جذابیتهای امروزی واسشون شیرین نیست.
سرمایه زیادی نداریم، نه تخصصی داریم نه انرژی برای کار.
خیلی فکر کردم دیدم رفتن با این شرایط صلاح نیست، اما دیر فهمیدم.
به این سایت سر میزنم و برای موفقیت همه شما دعا میکنم.
پیشاپیش هوررررااااااااا
دیشدارارارام! رام... رام...
Big Grin

Sent from my GT-P3100
کیس 2015AS000003XX + تعداد 3 + ارسال فرم 17 آگوست + ایروان + مصاحبه اول مارچ

شب تو سکوت کوچه ها، به ساز دل زخمه زدم /
با اینکه همراهی نبود، تا آخرین لحظه زدم

شب از ترانه پر شدو، من از هوای عاشقی /
نشد که از اینجا برم، حتی واسه دقایقی
تشکر کنندگان: Aghaman ، r.bazargan ، laleht ، bahar101 ، ریحانا ، peyman55 ، SAAM_60 ، miyu
(2015-02-02 ساعت 01:01)goldfish_729 نوشته:  دست دوستای گلم درد نکنه، ممنون.
اختلاف سن حدود 40 سال من و خانواده ام مشکل اصلی ماست، جذابیتهای امروزی واسشون شیرین نیست.
سرمایه زیادی نداریم، نه تخصصی داریم نه انرژی برای کار.
پیشاپیش هوررررااااااااا
دیشدارارارام! رام... رام...
Big Grin

Sent from my GT-P3100
Sad
کیس نامبر:  4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنسSad/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13aprSad//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: --------
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-02-02 ساعت 01:01)goldfish_729 نوشته:  سرمایه زیادی نداریم، نه تخصصی داریم نه انرژی برای کار.

Sad
دوست عزیز برات آرزوی موفقیت میکنم . اما فکر نمیکنید که دارید به بقیه جفا میکنید .
حتی خودتون هم میدونید که رفتن به صلاح تون نیست .
اصلا نمیدونم چی باید بگم . بعد از شش بار شرکت در این لاتاری ، زمانیکه همچین پستی رو میبینم .....
بگذریم . به عالم بودن خدا ایمان دارم Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، aidaz
دوستان سلام منکه مدرک فوق دارم ولی دیپلم رو ندارم باید برم دنبالش؟

اصلا نمیدونم دیپلمم رو از کجا بگیرم شهرستان دیپلم گرفتم ولی لیسانس و فو ق لیسانسم رو دارم
تشکر کنندگان:
(2015-02-02 ساعت 01:48)مریم معینی نوشته:  دوستان سلام منکه مدرک فوق دارم ولی دیپلم رو ندارم باید برم دنبالش؟

اصلا نمیدونم دیپلمم رو از کجا بگیرم شهرستان دیپلم گرفتم ولی لیسانس و فو ق لیسانسم رو دارم

درسته که مبنا اخرین مدرک تحصیلی هستش ولی شما باید مدرک دیپلم+اگر نظام جدید بودی پیش دانشگاهی+مدارک دانشگاهی اعم از فوفق دیپلم لیسانس و فوق لیسانس رو همراتون داشته باشین(اصل بعلاوه ترجمه) که در صورت نیاز افیسر ارائه بدین و در غیر اینصورت نقص مدرک خواهید خورد. ممکنه اصلا نخواد ازتون.

حتمآ به دبیرستان یا اداره اموزش و پرورش شهرستان متبوع مراجعه کنید و اصل یا حداقل المثنی مدرک دیپلم رو که قابل ترجمه باشه رو تهیه کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: bahar101 ، varchandi
سلام کسی از دوستان که فرمها را اکتبر فرستاده به کی سی سی زنگ زده؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی می دونه چرا تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها از گوگل ناپدید میشه ؟ چند روز هست دوباره گم میشه
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-02-02 ساعت 11:14)mehrdad_123 نوشته:  سلام کسی از دوستان که فرمها را اکتبر فرستاده به کی سی سی زنگ زده؟
سلام من اکتبر فرستادم ولی زنگ نزدم [emoji52]
کیس نامبر:2015َAS20XX
رویت قبولی: may20
ارسال فرم : 1 Oct
کارنت شدن کیس: Oct
تعداد افراد کیس:یک
نامه دوم: 24 feb
مصاحبه: 12 April
آبدیت :
13 Apr
24 June
27 July
کلییر : 27 July
تشکر کنندگان: r.bazargan
بچه ها کسی اخیرا زنگ نزده به کی سی سی?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان:
ببخشيد ابعاد عكس رو هم لطف ميكنيد بگيد! من تو سايت چك كردم زده 22mm _33mm ؟
يعني ٣در ٤ يا ٦ در ٤ نيست ؟ ممنون

(2015-01-06 ساعت 21:08)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-06 ساعت 20:40)reza-alavi نوشته:  سلام به دوستان گلم
من مدارکم رو چند روز پیش به سفارت ارسال کردم. ديروز ایمیل تایید مدارک و یادآوری زمان مصاحبه و همچنین مدارک لازم برای روز مصاحبه برام ارسال شد. توی این ایمیل یک سری مدارک لیست شده که همگی دور از انتظار نیستند. مدارک لیست شده به ترتیب زیر هستند:
١- پاسپورت
٢- دو قطعه عکس
٣- گزارش پزشکی
٤- اصل دیپلم
٥- اصل شناسنامه
٦- اصل سند ازدواج
٧- اصل کارت سربازی
٨- مبلغ ٣٣٠ دلار به ازای هر نفر
چیزی که برام دور از انتظار هست مورد دومه (دو قطعه عکس). آخه من به ازای هر یک از نفرات کیس تعداد دو قطعه عکس توی مدارک گذاشته و ارسال کردم. سوالی که دارم اینه:
اولا آیا طبیعیه که با وجود ارسال عکس باز هم نیاز باشه موقع مصاحبه با خودمون عکس ببریم؟ یا اینکه عکسهای ما مورد خاصی داشته که باز هم عکس خواستن؟ یا شایدم از ابتدا اصلا نباید عکسی رو ارسال میکردم و فقط باید روز مصاحبه عکسها رو تحویل میدادم؟
ثانیا آیا توی ایمیلی که به همه دوستان میاد همگی همین مدارک رو با همین ترتیب میخوان (يعني اين متن از پيش تعيين شده هست و واسه همه ارسال ميشه) یا اینکه مدارک درخواستی هر کیس متفاوته؟
ممنون از راهنمایيتون

دوست عزیز
مدارک درخواستی توسط ایمیل سفارت برای هر کیس متفاوت میباشد. مورد عکس هم خیلی مهم نیست و فقط جهت اطمینان از جدید بودن عکسهاست. شما عکس جدید و البته متفاوت با عکسهای ارسالی همراه داشته باشید.موفق باشید
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!

خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-02-02 ساعت 16:20)TajbakhshSalma نوشته:  ببخشيد ابعاد عكس رو هم لطف ميكنيد بگيد! من تو سايت چك كردم زده 22mm _33mm ؟
يعني ٣در ٤ يا ٦ در ٤ نيست ؟ ممنون

ابعاد عکس مورد نیاز مطابق با عکس زمان ثبت نام یعنی 5 در 5 هستش
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: laleht ، vahid1432 ، r.bazargan ، bahar101
(2015-02-02 ساعت 12:24)neda733 نوشته:  بچه ها کسی اخیرا زنگ نزده به کی سی سی?

عزیزم دیگه زنگ بزنیم چی بگیم؟Cool
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من وقت مصاحبم 12 mrch هست ابوظبی
کسی هست تو این تاریخ؟!
تشکر کنندگان:
من دیشب به کی سی سی زنگ زدم گفت نامت میاد این سری اما مصاحبت ماه می!!!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: mehrdad_123 ، HERMES7 ، r.bazargan ، miyu
(2015-02-03 ساعت 17:07)neda733 نوشته:  من دیشب به کی سی سی زنگ زدم گفت نامت میاد این سری اما مصاحبت ماه می!!!!!!!!

نه چرا؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان