کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-02-06 ساعت 13:09)MASTAN1 نوشته:  سلام
دوستمون Mick این لینک رو دادن که امیدواری خوبی برای همه کیس نامبرهای بالا برای امسال است
http://britsimonsays.com/response-rate-low/
بصورت خلاصه kcc به یه نفر مراکشی ای میل زده و ازش خواستن که با توجه به اینکه قبول شده بره و فرم 260 رو پر کنه بنابراین به نظر می رسه تعداد نفراتی که 260 رو پر کردن نمی تونه 50000 ویزا رو احتمالا پر کنه که به ایشون ای میل زدن. البته این یه احتماله اما نشون می ده که امسال تا کیس های با شماره بالا هم احتمال کارنت شدن و گرفتن ویزا رو دارن.

ممکنه سهمیه مراکش تکمیل نشده که به این شخص ایمیل زدن .
کما اینکه در خیلی از سایتهای رسمی اعلام کردن به هیچ شخصی ایمیل یا تماس مبنی بر قبولی در لاتاری نمیگیرن !!
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، laleht ، farrokh1675 ، bahar101 ، Officer
(2015-02-06 ساعت 13:29)farrokh1675 نوشته:  
(2015-02-06 ساعت 10:31)babisondes نوشته:  
(2015-02-06 ساعت 10:16)سولماز جون نوشته:  خوش به حالتون ما که باید حال حالا ها منتظر باشیم تازه بازم معلوم نیست بتونیم ویزا بگیریم یا نه اصلا شایذ به مصاحبه هم نرسیم ...کیس نابر ما ها که بالاست خیلی بده...

هنوز درد سرها شروع نشده اینقد کم حوصلگی نشون نده. کو تا شروع مشکلات. بجای این تاپیک برو تاپیکهای زندگانی در آمریکا رو بخون که اونجا چطور باید از مشکلات بجنگی. Shy
با سلام چرا ما ایرانیها انقدر دوست داریم به خودمون استرس وارد کنیم و خودمون رو زجر بدیم:
۱-چند هفته قبل از نتایج همش استرس که اسمم در میاد یا نه؟
۲-وقتی اسمم در اومد استرس گرفتن پاسپورت بود که چطوری بگیرم ؟( چون خدمت نرفته و دانشجو)
۳-وقتی راه گرفتن پاسپورت رو یاد گرفتم استرس کی پاسپورتم میاد تا برا پرکردن فرم دیر نشه ؟
۴-فرم رو پر کردم استرس اینک نکنه فرم مشکل داشته باشه و تایید نشه ؟
۵-فرم که تایید شد استرس اینکه کی کارنت بشم ؟
۶-کارنت که شدم استرس اینکه کی نامه دومم میاد ؟(بعضی ها که فرم رو دیر پر کردن خودش داستان دیگه ای داره)
۷-نامه دوم اومد حالا چه مدارکی بفرستم؟(تدارک مدارک خودش داستانی جداگانه داره )
۸- حالا مدارک ها رو کی بفرستم که به موقع دستشون برسه ؟(با کدوم پست ارسال کنم dhlویا..)
۹-حالا مدارک دستشون رسیده ؟(هی ایمیل و هی گذاشتن پست تو مهاجر سرا که به نظر شما مدارکم رسیده؟)
۱۰-حالا تدارک سفر (با کدوم پرواز برم؟چه هتلی بگیرم؟چند روز زودتر برم؟و هی سوال و هی سوال)
۱۱-روز ملاقات دکتر اونگان (خدا کنه با خانم دکتر بیفتم ...چون دوستان گفتن خود دکتر آدم بیرحمیه ولی خانمش خوش قلبه ...بعد از تمام شدن ...حالا کی مدارک مدیکال آماده میشه ؟نکنه مشکلی داشته باشم ؟آخه دوستی گفته دکتر ازش تست گرفته و گفته یکی دوماه بعد جوابش رو میده و باز هم استرس..
۱۲ـمدیکال آماده شد حالا نوبت مصاحبه است نکنه ریجکت بشم؟ خدا کنه اگه میخوام ریجکت بشم حداقل apبخورم .نه خدا نکنه زبونم لال بشه خدا کنه یک ضزب باشه ...هر چی خدا بخواد ...
۱۳-مصاحبه تموم شد و مثلا یکضرب ..اولش خیلی خوشحال ...ولی بعد از یک مدت کوتاه باز هم استرس ..کی برم آمریکا ؟اونجا با این ربان ضعیف چه کار کنم؟کار گیرم میاد؟ نکنه...نکنه...نکنه..نکنه...
۱۴-..............
مثل اینکه استرس تمومی نداره ...این زبان حال اکثر ایرانی هاست که خودمن روهم شامل میشه ...پس کی باید از پیشامد هایی که برامون پیش میاد لذت ببریم؟
فکر کنم باید تاریخ گذشته ایران رو بررسی کرد تا به پاسخ درست برسیم
آرامش و شادی همیشگی رو برا تک تک شما آرزو میکنم

لاتاری = تلاش و صبر و انتظار
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، nikoo2468 ، varchandi ، bahar101 ، farrokh1675 ، m.ghoreishi ، Vandadi ، hu24505 ، behjat
(2015-01-21 ساعت 00:10)omid man نوشته:  بچه ها این میل در جواب میل من بازم اومده که دیشب اومد مگر ماه مارچ تموم نشده؟نوبرشن
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of March. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: hu24505
شاید اشتباه فرستادن!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2015-02-07 ساعت 07:58)neda733 نوشته:  شاید اشتباه فرستادن!

الله اعلم
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
(2015-02-07 ساعت 06:43)omid man نوشته:  
(2015-01-21 ساعت 00:10)omid man نوشته:  بچه ها این میل در جواب میل من بازم اومده که دیشب اومد مگر ماه مارچ تموم نشده؟نوبرشن
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of March. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

دوست عزیز
این یک جواب اتوماتیک از طرف سیستم و بمعنی دریافت ایمیل شماست . نگران نباش
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: omid man ، bahar101 ، hu24505
(2015-02-07 ساعت 17:04)m.ghoreishi نوشته:  

دوست عزیز

سلام دوستان عزیز
جواب فرستاده شده کاملا درسته چون آخرین اعلام Visa Bulletin برای ماه February بوده که تو جدول سوم اعلام کرده تا شماره 4300 برای ماه MARCH دعوت به مصاحبه خواهند شد و در اعلام جدید که تا چند روز آینده مشخص می شود و Visa Bulletin ماه MARCH نام خواهد داشت به کیس نامبرهای جدید برای ماه April اشاره خواهد شد و این داستان تا ماه September ادامه دارد که جالب اینجاست که در ماه آخر به کیس های 2016 هم اعلام میشه که برای ماه October آماده مصاحبه باشند Smile
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
(2015-02-07 ساعت 18:15)hu24505 نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 17:04)m.ghoreishi نوشته:  

دوست عزیز

سلام دوستان عزیز
جواب فرستاده شده کاملا درسته چون آخرین اعلام Visa Bulletin برای ماه February بوده که تو جدول سوم اعلام کرده تا شماره 4300 برای ماه MARCH دعوت به مصاحبه خواهند شد و در اعلام جدید که تا چند روز آینده مشخص می شود و Visa Bulletin ماه MARCH نام خواهد داشت به کیس نامبرهای جدید برای ماه April اشاره خواهد شد و این داستان تا ماه September ادامه دارد که جالب اینجاست که در ماه آخر به کیس های 2016 هم اعلام میشه که برای ماه October آماده مصاحبه باشند Smile
تشکر دوست عزیز اما نکته بی معنا اینه که قبل از نامه های ماه پیشم همین رو فرستادن اما در کل حرف شما منطقیست
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101 ، hu24505
این سکوته قبل طوفانه ها
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: ریحانا ، SAAM_60
(2015-02-07 ساعت 23:24)varchandi نوشته:  این سکوته قبل طوفانه ها

من عاشق طوفانم ،آرامشم دوستتتنتتتتتتتتتت ندارم ???
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، bahar101 ، r.bazargan ، mehrdad_123
ارزو میکنم نامه دوم همتون خیلی زود بیاد و برین واسه مرحله بعد الانا دیگه خیلی نزدیک شدیم به روز موعد این ماه
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: بابراس ، varchandi ، sad_sad
بهار ما گذشته. گذشته ها گذشته. منم به جستجوي سرنوشت. در ميان طوفان. هم پيمان با قايقران ها. گذشته از جان بايد بگذشت از طوفانها. به نيمه شب ها. دارم با يارم پيمان ها....
همه اينجا منتظر نامه دوميم تا به سمت يه بهار جديد پيش بريم يه بهار واقعي، يه تحول شگرف، كه قطعاً خودمون عامل اصلي اين اتفاقيم با همه سختي هايي كه در سرراهمونه با همه طوفان ها
با توكل و صبر ....انشاالله به مقصد منظورمون برسيم
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: laleht ، m.ghoreishi ، sad_sad ، bahar101
(2015-02-07 ساعت 23:30)mel نوشته:  

من عاشق طوفانم ،آرامشم دوستتتنتتتتتتتتتت ندارم ???

چه طوفانیم در راه اگه بدونید
هم قراره کلی کلیر بشن هم قراره کلی نامه بیاد (ان شا ا...)
راستی پارسال حدود 2850 نفر تو ایران ویزا گرفتن (طبق آمار خود Department of State)
CoolCoolCool
طوفان به پا شد رتبه ما یادتون نره Wink Wink Wink
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، ریحانا ، fa15
(2015-02-08 ساعت 12:22)varchandi نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 23:30)mel نوشته:  

من عاشق طوفانم ،آرامشم دوستتتنتتتتتتتتتت ندارم [emoji2][emoji2][emoji2]

چه طوفانیم در راه اگه بدونید
هم قراره کلی کلیر بشن هم قراره کلی نامه بیاد (ان شا ا...)
راستی پارسال حدود 2850 نفر تو ایران ویزا گرفتن (طبق آمار خود Department of State)
CoolCoolCool
طوفان به پا شد رتبه ما یادتون نره Wink Wink Wink

٢٨٥٠ نفر يا ٢٨٥٠ case؟

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان:
رضا جان نامه هم بزودی میاد چون پروسس اسیا تموم شده!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان