کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
آقا نامه دوم کن ک اومددددد Smile
البته تو خواب
ه ه
۱۴ آپریل بود
چه حالی داد Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: rezasadeghi ، farrokh33
(2015-02-24 ساعت 07:10)ghazaleh12324 نوشته:  نامه ی دوم
نامه ی دوم
نامه ی دوم؟

کسی نبود؟

شما که کارنت هم نشدین! پروسستون احتمال زیاد قبل از کارنتی تموم میشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-02-24 ساعت 09:14)behdadK نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 07:10)ghazaleh12324 نوشته:  نامه ی دوم
نامه ی دوم
نامه ی دوم؟

کسی نبود؟

شما که کارنت هم نشدین! پروسستون احتمال زیاد قبل از کارنتی تموم میشه.
منظورتون چیه؟
الان تازه فهمیدم که چی نوشتید
پیام قبلی و پاک کردم و جاش میگم
معذرت میخوام!
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان ممکنه امروز یا فردا بیاد نامه های دوم ، یا فقط اول یا اخر هفته میاد؟ سابقه داشته مثلن 3 شنبه یا 4 شنبه هم بیاد؟؟؟؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 14:58)k1_m_1358 نوشته:  دوستان ممکنه امروز یا فردا بیاد نامه های دوم ، یا فقط اول یا اخر هفته میاد؟ سابقه داشته مثلن 3 شنبه یا 4 شنبه هم بیاد؟؟؟؟

احتمالش خیلی کمه دوست من
به طور کلی روند های قبلی نشون داده در اکثر موارد آخر هفته میاد یعنی جمعه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: farrokh33 ، k1_m_1358
چرا باباجون یادمه وسط هفته هم داشتیم
تشکر کنندگان: farrokh33 ، k1_m_1358
(2015-02-24 ساعت 15:22)رضا2015 نوشته:  چرا باباجون یادمه وسط هفته هم داشتیم

آغا ما دستامون بالاست و تسلیم هستیم
تجربه آقا رضای عزیز بیشترهCool
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sad_sad ، farrokh33
دوستان عزیز واسه دیدن کیس های کلیر شده یا وضعیت کلی کیس ها وارد کدام سایت میشید؟ این سایت فیلتر شکن می خواد؟ چون آدرسی که من دارم وارد نمیشه!!!!!
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: farrokh33
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: r.bazargan ، farrokh33
ای بابا
سر صبحی بچه های کی سی سی اومدن برن سر کار این جوری شدن!
اصن یه وضعی! Big Grin
[عکس: aqhxmi3v9982bixaefe0.jpg]
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ریحانا ، r.bazargan ، farrokh33 ، miyu ، Iaccept ، laleht ، varchandi
(2015-02-24 ساعت 16:31)رضا2015 نوشته:  http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
ممنون دوست عزیزWink
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
کارنتی سری بعد بیاد نامه ما نیاد صلوات! Smile

( دوستان این سری از ارسال ها جهت تقویت روحیه است ها)
ولی خدایی این ماه خیلی دیر دارن نامه میدن!
تشکر کنندگان: Iaccept ، m.ghoreishi ، bahar101 ، varchandi
شما هنوز نامه دومتونو نگرفتین؟Sad
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من نامه دومم اومدهTongue
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
من که نامه دوم نیومده دیگه چیزی نمینویسم ههههههه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
این لاتاری هم عجب دنیاییه. وقتی نامه دوممان نیومده بود میگفتیم وای اگه بیاد چی میشه. نامه دوم اومد، جواب دریافت مدارک اومد، مصاحبه رفتیم اومدیم ولی الان برای کلیر شدن علف زیر پامون سبز شده. مطمئنا کلیر هم اگر بشیم بعد مشکلات عدیده تری پیش می آید که فکر کنم که قسمت عمده مشکلات اصلا اون مشکلاته. پس از الان خودتونو درگیر استرس نکنید چون نامه دوم قطعا بزودی براتون فرستاده میشه و مصاحبه میروید. حداقل استرستون رو برای مواقع بالاتر نگه دارید، البته به ما هم گفتند ولی کو گوش شنوا؟Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، kaamiran ، behdadK

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان