کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
کیا حوالیه 26 آپریل هستن کارامونو با هم چک کنیم؟
نمیدونم یه کم استرس دارم که تغییر دادن به ابوظبی
به فال نیک میگیرم
خیر ان شا ا...
برا همسرم خوب شدن امارات نرفته بودBig Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Iaccept ، sad_sad ، rezasadeghi ، bahar101 ، hu24505 ، r.bazargan
یه سری از دوستان انگار از عوامل پشت پردن
یهو پیداشون میشه
تا حالاااااااا کجا بودین پس Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: nilgoon1982 ، Iaccept ، sad_sad ، bahar101 ، hu24505 ، SAAM_60 ، k1_m_1358 ، r.bazargan
نامه من هم آپلود شده ، سفارت از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده، هفته چهارم ماه آپریل.
متاسفانه هنوز قسمت امضاء رو نمی تونم پر کنم تا اطلاعاتم کامل باشه
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم، لطفا برای من هم دعا کنید.
به نظر من تفاوت چندانی بین آنکارا و ابوظبی نیست و از نظر هزینه هم همینطور. حتی شاید تا حدودی برابر هم باشه اینجا درسته که باید ویزا بگیریم اما نیازی نیست هزینه پست مدارک به سفارت رو بدیم.
آمار دو سفارت رو هم که با هم مقایسه کنید چندان تفاوتی با هم ندارند.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: miyu ، Iaccept ، sad_sad ، bahar101 ، hu24505 ، k1_m_1358 ، r.bazargan
بچه ها یکی به طور مختصر مراحل کارهایی که برای مصاحبه به ابوظبی باید انجام بدیمو توضیح میده؟
خیلی نگرانم.....
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: sad_sad ، bahar101 ، r.bazargan
(2015-02-24 ساعت 23:20)varchandi نوشته:  یه سری از دوستان انگار از عوامل پشت پردن
یهو پیداشون میشه
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 23:20)varchandi نوشته:  یه سری از دوستان انگار از عوامل پشت پردن
یهو پیداشون میشه

بابا لا اقل امضا هم نمیدن استفاده کنیم از حضورشونBig Grin
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: k1_m_1358
نامه من هم اومد از انكارا به ايروان تغيير دادند
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، r.bazargan
نامه منم اومد [emoji2]
دیدین حدسم درست بود من شدم ۱۴ آوریل
هورااااااااااااا
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: nilgoon1982 ، sad_sad ، rbrb-2015 ، bahar101 ، SAAM_60 ، r.bazargan
تبريك ميگم به همه دوستان. خوشبحال بچه هاي ابوظبي. آخراي آپريل دوبي كلي كنسرت هستSmile) به همتون خوش بگذره
من و مهدي عروسيمون به خوبي برگزار شد. هفته ديگه هم راهي آنكاراييم ماه عسل ايشالاSmile)
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: sad_sad ، miyu ، mfte.teacher ، HERMES7 ، rezasadeghi ، rbrb-2015 ، bahar101 ، kaamiran ، SAAM_60 ، k1_m_1358 ، r.bazargan ، بابراس
سلام بچه ها ن ایمیل برا من اومده ن نامه!!!!

چیکا کنم؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان: k1_m_1358
(2015-02-24 ساعت 23:32)sara mohajer نوشته:  تبريك ميگم به همه دوستان. خوشبحال بچه هاي ابوظبي. آخراي آپريل دوبي كلي كنسرت هستSmile) به همتون خوش بگذره
من و مهدي عروسيمون به خوبي برگزار شد. هفته ديگه هم راهي آنكاراييم ماه عسل ايشالاSmile)

ضمنا كادوي عروسي رتبه پذيرفته ميشود. من و mehdiii82
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: HERMES7 ، SAAM_60 ، k1_m_1358 ، r.bazargan ، بابراس
دوست عزیز(varchandi)مصاحبه من ۲۶ اپریله ابوظبی!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان کسی 15 مارچ ابوظبی مصاحبه نداره
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: r.bazargan
اومد اومد اومد اومد اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان: miyu ، Iaccept ، sad_sad ، bahar101 ، hu24505 ، SAAM_60 ، بابراس ، nilgoon1982
April 30, 2015 08:30 AM

درود بر همه

بچه ها کسی ۳۰ اپریل مصاحبه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابوظبی؟
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، Iaccept ، hu24505 ، ریحانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان