کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-02 ساعت 15:32)mohajermoj نوشته:  
(2015-03-01 ساعت 20:16)farrokh33 نوشته:  
(2015-03-01 ساعت 16:06)mohajermoj نوشته:  دوستان سلام
اگه ممكنه يكي كمكم كنه !
من يه نفر رو تو US دارم كه با كلي استرس بالاخره جرات كردم و بهش زنگ زدم تا ببينم حاضره اسپانسرم بشه يا نه ؟
كه خوشبختانه قبول كرد
ميخوام ببينم دقيقا بايد ازش چي بخوام ؟
آيا تكميل فرم 134- I كفايت ميكنه ؟
آيا بايد تايپ شده باشه يا دست نويس هم ميشه؟
اين نوتورايز كردن دقيقا چيه و آيا حتما لازمه؟
در مورد مدارك مربوط ماليات و ... دقيقا بايد ازش چي بخوام ؟
در مورد نحوه گرفتن تمكن مالي از بانك و همينطور ارزش گذاري ملك هم اگر اطلاعي داريد ممنون ميشم
با سلام دوست عزیز اگه تاپیک مربوط به اسپانسر رو بخونی متوجه میشی چه کارهایی باید بکنی ولی میدونی که احتمال کلیرنس خوردنت زیاده پس بهتره برید و تمکن مالی از بانک تو ایران بگیرید .هم خیلی راحتره و هم ریسکش پایینه .برای اینکار مبلغی رو میذاری تو بانک وفرداش میری و نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی رو میگیری .به همین سادگی نه میخواد فرمی پر کنی ونه میخواد با ترس ولرز به کسی تو آمریکا رو بزنی تازه ممکنه طرف مشکل مالیاتی داشته باشه ویا وضع مالی اش زیاد تعریفی نداشته باشه که تو دردسر میوفتی اگه حتی پول به اندازه کافی نداشته باشی که یک روز تو بانک بگذاری میتونی از اقوام و آشنایان برا یک روز قرض بگیری ویا اگه نمیخوای میتونی از مدیران سایت کمک بگیری حتما راهنماییتون میکنن .شاد باشید

از راهنماييتون ممنون
فقط امكان تهيه پول حتي بصورت قرضي برام مشكله
اگه بخوام خونه ام را ارزش گذاري كنم چي ؟
چه مرجعي بايد اين كارو برام بكنه كه مورد قبول سفارت باشه ؟
ارزش گذاري سند خونه يا محل كار توسط مهندسيني كه كارشناس دادگستري هستن انجام مي گيره. اگه تهران هستين يه سرچ اينترنتي كمكتون ميكنه، ولي تو شهرستان با مراجعه به دادگستري محل يا سوال كردن از وكيلان دادگستري، به راحتي مي تونيد اين كارشناسان رسمي دادگستري رو پيدا كنيد.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: farrokh33 ، bahar101
بچه ها یه خاطره
دوستم ای پی خورده بود دیشب باز ریدی شد امروز ظهر باز ای پی الان شده ایشوز و ویزاشو صادر کردن سههههههه.موندم این همه هیجان ...
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: farrokh33 ، r.bazargan ، ریحانا ، bahar101 ، sam11
(2015-03-02 ساعت 19:40)omid man نوشته:  بچه ها یه خاطره
دوستم ای پی خورده بود دیشب باز ریدی شد امروز ظهر باز ای پی الان شده ایشوز و ویزاشو صادر کردن سههههههه.موندم این همه هیجان ...

شوخيه يا جدي مي گي اميد جان؟

◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
تشکر کنندگان: farrokh33 ، bahar101
(2015-03-01 ساعت 22:19)tara2005 نوشته:  بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید Sad

من ۱۸ فروردین تو ایروان مصاحبه دارم.
من تو فرم لیسانس زدم، ولی مدرکم حاضر نمیشه تا سال بعد. پیش دانشگاهی ام رو هم گم کردم.
الان فقط مدارک زیر رو دارم:

۱/ اصل دیپلم
۲/ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهی
۳/ اصل فوق دیپلم
۴/ یه نامه از دانشگاهی که لیسانس دارم ( گواهی موقت نیست، یه نامه با امضا و مهر که نشون میده من لیسانس دارم)

ممکنه ریجکت بشم به خاطر نقص مدرک؟ Sad((
با سلام دوست عزیز اصلا استرس به خودتون راه ندید مدرک پیش دانشگاهی شما به احتمال زیاد نزد دانشگاه است برید اونجا و با گذاشتن سفته پانصد هزار تومانی اونو بگیرید ولی اگه حتما میدونید که گم کردید برید اداره کل آموزش و پرورش شهرتون و یک نسخه المثنی ویا حداقل یک گواهی معتبر بگیرید حتما کپی گواهی موقت پیش دانشگاهی رو همراهتون ببرید آموزش و پرورش از رو شماره اش حتی میتونن دو باره یک پرینت بگیرند و برات اصلش رو صادر کنن .چون شما اصل فوق دیپلم رو داری اصلا نگران نباش .در باره مدرک لیسانس اگه بری دانشگاه و خیلی پاپیچشون بشی میتونی اون مدرک رو هم بدست بیاری حتما برو پیش رییس دانشگاه و قضیه ضروری بودن مدرک رو بهش بگو فقط رییس میتونه کارتون رو راه بندازه .شاد باشید
تشکر کنندگان: omid man ، ریحانا ، bahar101 ، aidaz ، tara2005 ، sam11
(2015-03-02 ساعت 20:06)2015reza نوشته:  
(2015-03-02 ساعت 19:40)omid man نوشته:  بچه ها یه خاطره

شوخيه يا جدي مي گي اميد جان؟

دستت درد نکنه اقا رضا میتونی چک کنی کیسش شمارش هست 1724
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: farrokh33
سلام دوستان
من امروز آنکارا مصاحبه داشتم، متأسفانه AP خوردم و دوباره یک انتظار دیگه شروع شد....
مجرد، سربازی رفتم (نیروی انتظامی)، کار دولتی نداشتم
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m.ghoreishi ، nilgoon1982 ، bahar101 ، farrokh33 ، sam11 ، laleht
(2015-03-03 ساعت 19:29)vahid1432 نوشته:  سلام دوستان
من امروز آنکارا مصاحبه داشتم، متأسفانه AP خوردم و دوباره یک انتظار دیگه شروع شد....

مرسي وحيد جان به خاطر اطلاع رسانيت. فرصتت خوبه، نگران نباش، كلير شدنت قطعيه. اگه وقت كردي يه سفر نامه بنويس.

تشکر کنندگان: vahid1432 ، bahar101 ، farrokh33
(2015-03-03 ساعت 19:31)2015reza نوشته:  
(2015-03-03 ساعت 19:29)vahid1432 نوشته:  سلام دوستان

مرسي وحيد جان به خاطر اطلاع رسانيت. فرصتت خوبه، نگران نباش، كلير شدنت قطعيه. اگه وقت كردي يه سفر نامه بنويس.

ممنون رضا جان. همه ش میترسم بهم ویزا نرسه. امکانش هست همچین اتفاقی بیفته؟ احتمال کلیر نشدنم چقدر هست؟ یه کم استرس دارمSad

واسه سفرنامه هم دست به نوشتنم خوب نیست ولی سعی میکنم بنویسم.
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

تشکر کنندگان: bahar101 ، farrokh33 ، SAAM_60
اقا نگران نباش 6 ماه وقت داری حتما کلیر میشی
سفر نامه رو هم مثل هزینه هات کلی بنویس Wink
شیرازی هستین دیگه Smile
تشکر کنندگان: fa15 ، vahid1432 ، m.ghoreishi ، aidaz ، bahar101 ، farrokh33 ، laleht ، SAAM_60
منم با رضا موافقم. وقت زياده و تا الان هم ويزاي زيادي صادر نشده. به اميد موفقيت!

تشکر کنندگان: vahid1432 ، bahar101 ، farrokh33
ممنون از هر دو رضای عزیز
امیدوارم خبر کلیر شدنم رو هر چه زودتر بدم Smile

تشکر کنندگان: aidaz ، bahar101 ، farrokh33
(2015-03-03 ساعت 20:14)vahid1432 نوشته:  ممنون از هر دو رضای عزیز

وحیدجان یادته چقدر استرس واکسنارو داشتی؟ دیدی راحت تموم شد Smile حالام استرس کلییر شدن رو نداشته باش و مطمئن باش به وقتش این موردم حل میشه و به امید خدا ویزاتو میگیری. بفکر کارای مهمی که در اینده داری باش. زبان بخون و برنامه ریزی برا مهاجرت به امریکا و...
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: aidaz ، bahar101 ، farrokh33 ، vahid1432
(2015-03-03 ساعت 20:25)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-03-03 ساعت 20:14)vahid1432 نوشته:  ممنون از هر دو رضای عزیز

وحیدجان یادته چقدر استرس واکسنارو داشتی؟ دیدی راحت تموم شد Smile حالام استرس کلییر شدن رو نداشته باش و مطمئن باش به وقتش این موردم حل میشه و به امید خدا ویزاتو میگیری. بفکر کارای مهمی که در اینده داری باش. زبان بخون و برنامه ریزی برا مهاجرت به آمریکا و...

آره دقیقا دکتر که بهم حتی یه واکسن هم نزد.
فکر کردم که واسه مصاحبه هم خوش شانس باشم ولی خب...
بزودی کلیر خواهم شد....Big Grin

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، fa15 ، r.bazargan ، rbrb-2015 ، nilgoon1982 ، bahar101
بچه های پیشگو این ماه پیشگویی کنید نامه دوم ها کی میاد این سری
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: r.bazargan ، nilgoon1982
سلام بر همه دوستان
به همه دوستان مخصوصا کسانی که به مصاحبه دعوت شده اند تبریک میگویم و برای همه آروزی موفقیت و ویزای یک ضرب دارم دوستان ایا کسی هست که اول آپریل مصاحبه داشته باشد؟ خوشحال میشوم اشنا شویم لطفا پیغام خصوصی بگذارید متشکرم
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: r.bazargan ، HERMES7 ، bahar101 ، miyu ، ریحانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان