کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-12 ساعت 11:01)sad_sad نوشته:  یعنی میشه که نامه دوم ما هم بیاد تا قبل شب عید؟
خداکنه کارنتی های این سری واسه ما هم خوش یمن باشه و نامه دوم ما هم بیاد
ایشالا دیگه میاد دیگه
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: fa15 ، bahar101 ، sad_sad ، sam11
سلام به همه ماهم کوچ کردیم به این تاپیک امیدوارم همه تو این راه لاتاری عاقبت بخیر بشیم...Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: bahar101 ، k1_m_1358 ، MJAVADIAN ، نیلان ، sam11
(2015-03-12 ساعت 12:10)fa15 نوشته:  سلام به همه ماهم کوچ کردیم به این تاپیک امیدوارم همه تو این راه لاتاری عاقبت بخیر بشیم...Big GrinBig GrinBig Grin

خوش اومديد Smile
آره واقعا، دير و زودش مهم نيست، مهم نتيجه كاره. انشالله آخر سپتامبر همگي با دست پر از اين پروسه بيرون رفته باشيم Rolleyes
ورود به آمریکا: آگست ٢٠١۵
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، fa15 ، bahar101 ، nilgoon1982 ، sam11
با سلام ماهم آمد مخصوصا سلام ویژه جهت 5000 هزاریهای هم رزم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101 ، نیلان ، nilgoon1982 ، sam11
سلام به همگی ، تو کامنت خانم elmira behdad خوندم که شوهرشون مهندسی ارتش خدمت کردن و ap خوردن ، منم تو مهندسی نیرو هوایی ارتش خدمت کردم ، چند ماه پیش رفتم و به زور و اشنا بازی یه نامه گرفتم ازشون که خدمتم اونجا بوده (بخاطر اینکه تو کارتای جدید پایان خدمت ننوشته کجا خدمت کردی ) ، الان دو به شک شدم که این نامرو موقع مصاحبه نشون بدم یا نه ، چون احتمالا کسی همچین نامه ای نبرده با خودش و میترسم بیشتر مشکل دار شه داستان تا اینکه حل بشه، ممنون میشم راهنماییم کنید .....
تشکر کنندگان: sad_sad
(2015-03-12 ساعت 15:23)behzadsh نوشته:  سلام به همگی ، تو کامنت خانم elmira behdad خوندم که شوهرشون مهندسی ارتش خدمت کردن و ap خوردن ، منم تو مهندسی نیرو هوایی ارتش خدمت کردم ، چند ماه پیش رفتم و به زور و اشنا بازی یه نامه گرفتم ازشون که خدمتم اونجا بوده (بخاطر اینکه تو کارتای جدید پایان خدمت ننوشته کجا خدمت کردی ) ، الان دو به شک شدم که این نامرو موقع مصاحبه نشون بدم یا نه ، چون احتمالا کسی همچین نامه ای نبرده با خودش و میترسم بیشتر مشکل دار شه داستان تا اینکه حل بشه، ممنون میشم راهنماییم کنید .....

سلام ، شوهر من هم قسمت مهندسي نيرو هوايي بود به همين دليل هم كه تو كارت جديد ننوشته بود به افيسرتوضيح داد
ولي به نظر من شما نامتون رو بهشون بدين ضرري نداره، چون من يك نامه أضافه از محل كارم برده بودم فقط بهم پس داد و گفت اين لازم نيست اعتراضي نكرد ويزا هم كه داد
شماره کیس:2015AS4XXX ، کنسولگری:آنکارا بعد ابوظبي، افراد کیس: 2،کارنت شدن: ژانویه ، مصاحبه:Coolمارچ، دریافت ویزا:برنده اصلي خودم يه ضرب ، شوهرAp?, اپديت ٢٤ جون ، ١جولاي ، ٢جولاي كلير همسر?
تشکر کنندگان: bahar101 ، sad_sad ، sam11
(2015-03-12 ساعت 15:44)elmira behdad نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 15:23)behzadsh نوشته:  سلام به همگی ، تو کامنت خانم elmira behdad خوندم که شوهرشون مهندسی ارتش خدمت کردن و ap خوردن ، منم تو مهندسی نیرو هوایی ارتش خدمت کردم ، چند ماه پیش رفتم و به زور و اشنا بازی یه نامه گرفتم ازشون که خدمتم اونجا بوده (بخاطر اینکه تو کارتای جدید پایان خدمت ننوشته کجا خدمت کردی ) ، الان دو به شک شدم که این نامرو موقع مصاحبه نشون بدم یا نه ، چون احتمالا کسی همچین نامه ای نبرده با خودش و میترسم بیشتر مشکل دار شه داستان تا اینکه حل بشه، ممنون میشم راهنماییم کنید .....

سلام ، شوهر من هم قسمت مهندسي نيرو هوايي بود به همين دليل هم كه تو كارت جديد ننوشته بود به افيسرتوضيح داد
ولي به نظر من شما نامتون رو بهشون بدين ضرري نداره، چون من يك نامه أضافه از محل كارم برده بودم فقط بهم پس داد و گفت اين لازم نيست اعتراضي نكرد ويزا هم كه داد
جالبه، این سوال من هم هست, من توی ژاندارمری خدمت کردم حالا کارت ها را عوض کردن به نیروی ا ن ت ظ ا م ی, منتها من یک ترجمه از کارت قدیمم دارم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101 ، sad_sad ، sam11
نیروی انتظامی هم یه اندازه یقیه حساسه؟ ضمنا دز موزد شغل دوستان راهنمایی کنن مشاغل فرهنگی و کار در مدرسه هم جزء مشاغل حساسه؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: sad_sad ، sam11
(2015-03-12 ساعت 16:26)khalilkhah نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 15:44)elmira behdad نوشته:  

جالبه، این سوال من هم هست, من توی ژاندارمری خدمت کردم حالا کارت ها را عوض کردن به نیروی ا ن ت ظ ا م ی, منتها من یک ترجمه از کارت قدیمم دارم

سلام دوستان من فکر می کنم اصلا لازم نیست که کارت قدیمی و یا اطلاعات زیادی مثل نامه اضافی از ارگانی که خدمت می کردین ویا کار می کردین به اونا بدین چون اولا برای سفارت در مورد کسایی که قبلا با همین کارت جدید رفتن مصاحبه شبه ایجاد میشه ثانیا شما خودتون دارین حساسشون می کنید و برای بقیه دوستان که هنوز نرفتن مصاحبه انتظارات سفارت زیاد می شه بنا بر این دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن فقط همین کارت جدید پایان خدمت و در صورت نیاز روز مصاحبه کمی توضیح کفایت می کنه و من که سوال کردم به هیچ عنوان اطلاعات محل خدمت شما برای اونا قابل دست رس نیست بنا بر این با اطلاعات زیادی حساسشون نکنید لطفا
شماره کیس نامبر: 7*2015AS46 ، تاریخ رویت قبولی: 1May 2014 ، تاریخ ارسال فرم ها : 30Aug2014 ، سفارت: ابوظبی ، تاریخ کارنت: Feb 2015 ، تاریخ مصاحبه: April 20 ، وضعیت ویزا : AP ، آپدیت ها : 21 و22 اپریل ، 19 می ، 1 جولای (همه اعضای کیس)، 24 جولای نفر اصلی ، 27 جولای (همه اعضای کیس)
27 جولای کلیر، ورود به آمریکا :2 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: HERMES7 ، sad_sad ، fa15 ، sam11
دوستان عزيز، در مورد محل خدمت ، به نظر من نيازي به ارايه مدركي غير از كارت جديد نيست. اما اينكه عليراد عزيز مي گن كه اونها به اطلاعات محل خدمت شما دسترسي ندارند هم درست نيست . علتش اين هست كه در شماره كارت پايان خدمت كليه اين اطلاعات مستتر اومده و هر رقم اين كارت نشان دهنده اطلاعاتي مثل شاخه خدمتي، رسته و ارگان صادر كننده مجوز كارت پايان خدمت هست كه اونها به راحتي اين كدها رو مي دونن و هدفشون از سوال كردن اين هست كه بدونن آيا ما احتمالا اطلاعاتي رو از اونها مخفي مي كنيم يا صحيح جواب مي ديم يا نه. پس به نظر من ، هيچ نيازي به ارايه مدارك بيشتر نيست و فقط با راستگويي و پاسخهاي مستقيم و كوتاه به آفيسر، بايد از سد اين سوالات بگذريم.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: sad_sad ، elmira behdad ، fa15 ، sam11
سلام به همه ما هم اومدیم این ور، انشالا به زودی همه بریم اون ور
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
تشکر کنندگان: fa15 ، fati.d ، sad_sad ، MJAVADIAN ، endeavour ، sam11
سلام دوستان
کسانی ک تو فوریه کارنت شدن و سفارتشون ابوظبی هست
آیا به وضعیت ready تبدیل شدن در ceac؟؟؟
ممنون
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان:
دوستانی که نامه دوم دریافت کردن و سفارتشون ابوظبی هست و ماه فوریه کارنت شدند، آیا در سایت ceac به حالت ready تبدیل شده کیسشون یا نه!؟
ممنون
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: HERMES7 ، smpf
(2015-03-13 ساعت 01:47)nilgoon1982 نوشته:  سلام به همه ما هم اومدیم این ور، انشالا به زودی همه بریم اون ور
نيلگون عزيز تبريك ميگم، من فك ميكردم تو يه ماه كارنت ميشيم آخه كيسامون شبييه هست، شما رفتي و ما مونديم در انتظار كارنت شدن، برات آرزوي موفقيت و ويزاي يكضرب دارم، منم دعا كنيد كه بسي محتاج به ويزاي يكضربم Rolleyes
كيس نامبر: ***5 2015as تعداد افراد كيس:1 ارسال فرم :30اکتبر2014 کارنت: می نامه دوم: 24 آپریل مصاحبه: 2 جون سفارت: آنکارا دريافت ويزا: خدا رو شکر یکضرب Smile اولين ورود به آم ريكا:16 جولاي واشنكتن دي سي؛ دريافت سوشيال :20جولاي وضعيت closed در سايت اليس: 25Aug؛ دريافت كرين كارت: 26Aug
تشکر کنندگان: نیلان ، bahar101 ، smpf ، sam11
(2015-03-13 ساعت 02:08)Iaccept نوشته:  دوستانی که نامه دوم دریافت کردن و سفارتشون ابوظبی هست و ماه فوریه کارنت شدند، آیا در سایت ceac به حالت ready تبدیل شده کیسشون یا نه!؟
ممنون

نه فکر کنم پس فردا یا دوشنبه میشه
تشکر کنندگان: Iaccept ، smpf ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان